Rýžovar

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Rýžovar  Úvodní stránka -> Kuchařka -> Rýžovar
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Judson

PříspěvekZaslal: út březen 27, 2012 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Super, pak napis jak to s Rice Cube od Tefalu jde.
Dost douho o koupi ryzovaru uvazuji a tento me pripada asi jako nejlepsi moznost, nedavno ho meli v elektroworldu za 1500kc asi.

Jinak ja bych ryzi totalne neresil a kupoval tu nejlevnejsi, stejne jako kupuju ted nejlevnejsi v saccich (Lidl) .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mysH

PříspěvekZaslal: út březen 27, 2012 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ryzi jasminovou primo ze SAPA trznice od souseda - myslim ze to je 17kg pytel - cena nakych 700kc? +/-

kdo ochutna kvalitni ryzi, tak uz ty levny hnusy nikdy jist nebude
Pavelcb

PříspěvekZaslal: so duben 07, 2012 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tracey napsal:
Já mám tenhle http://ryzovary.heureka.cz/sencor-srm-200/?gclid=CK3kubTdhq8CFUpf3wod2i9CDQ a naprostá spokojenost. Za pár korun a rýže je z něj luxusní, navíc je maličký a skladný, což jsem chtěla, ale max pro dvě osoby, pro rodinu by už byl malý.

dík za tip ted jsem si ho objednal
Elwanelyn

PříspěvekZaslal: po duben 09, 2012 10:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vlastní rýžovač, který jsem koupil v akci + se slevovým kupónem na jednom českém eshopu a jsem s ním velice spokojený. Pokrm přihřívá a povrch se krásně čistí. Je přiměřeně velký tak pro 4 lidi. Rychlá práce s ním.
Peca

PříspěvekZaslal: po duben 09, 2012 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
ryzi jasminovou primo ze SAPA trznice od souseda - myslim ze to je 17kg pytel - cena nakych 700kc? +/-

kdo ochutna kvalitni ryzi, tak uz ty levny hnusy nikdy jist nebude

presne tak,dva roky jsem kazdy den chodil na jidlo s ryzi do vietnamskeho bistra,kuchar byl naprostej profik,co dokazal vykouzlit za ryzi a omacky k tomu,to se ani neda popsat,pak odjel do vietmanu,tak jsem tam prestal chodit,nicmene od te doby jsem nejedl lepsi ryzi nez tenkrat a bezna mi prestala chutnat,az me s ni natahuje
k ryzovaru :co bych uz nikdy neudelal, je koupe cehokoliv od sencoru,ale to je na jinou debatu :D
Tracey

PříspěvekZaslal: po duben 09, 2012 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peca napsal:
k ryzovaru :co bych uz nikdy neudelal, je koupe cehokoliv od sencoru,ale to je na jinou debatu :D

Já jsem zatím spokojená, tak povídej proč? Hlavně jsem si jej koupila proto, že je malinký, vařím jen pro sebe, takže je pro mě velikostně ideální...
Peca

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2012 3:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dvd prehravac, kterej precetl kazde desate dvd nebo krovinorez,ve kterem vydrzela baterka asi 3 minuty a na ktery byla i pampeliska moc,mi stacily.Precti si nejake recenze na tuhle znacku
Elwanelyn

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2012 3:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co si budeme povídat Sencor je značka, která dělá téměř všechno, za levno a taky to tak vypadá. Vše mají z druhé ruky, technologie apod. a šetří na všem. A to, že něco vydrželo a funguje od této značky je jen dílem štěstí a je potřeba si toho vážit a přát Ti to

Edit: já mám od této značky váhu, protože jsem si myslel, že na ní není co pokazit....naštěstí pořád šlape ale není používaná moc dlouho. Ale elektroniku bych si od této značky určitě nekoupil, můj čas a nervy jsou drahé na to abych pořád něco reklamoval, či řešil, že to nejde, neumí aj.
Tracey

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2012 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peca napsal:
dvd prehravac, kterej precetl kazde desate dvd nebo krovinorez,ve kterem vydrzela baterka asi 3 minuty a na ktery byla i pampeliska moc,mi stacily.Precti si nejake recenze na tuhle znacku

Četla jsem jen na ten parní hrnec a ty byly pozitivní, ale je fakt, že od Sencoru nic jiného nemám (jinak prakticky používám jen parní hrnec od Philipsu). No asi mám štěstí, funguje jak má, ale příště tedy raději budu opatrná
Pavelcb

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2012 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tracey napsal:
Peca napsal:

Četla jsem jen na ten parní hrnec a ty byly pozitivní, ale je fakt, že od Sencoru nic jiného nemám (jinak prakticky používám jen parní hrnec od Philipsu). No asi mám štěstí, funguje jak má, ale příště tedy raději budu opatrná

no..tak jsem zvedavej V pátek by měl dorazit
Draper

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2012 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja pouzivam na vareni ryze v mikrovlnce tady tento a celkem spokojenost. Jen mam obcas problem s odhadem soli a vody, ale to uz neni vada hrncu :)

http://www.eva.cz/zbozi/DOP05293/tlakovy-hrnec-tescoma-do-mikrovlnky-2-5l/
Elwanelyn

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2012 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Ja pouzivam na vareni ryze v mikrovlnce tady tento a celkem spokojenost. Jen mam obcas problem s odhadem soli a vody, ale to uz neni vada hrncu :)

http://www.eva.cz/zbozi/DOP05293/tlakovy-hrnec-tescoma-do-mikrovlnky-2-5l/

Tak vodu tolik, kolik rýže a sůl....tak za nějaký ten čas to budeš mít v oku :)
Draper

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2012 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak vody rozhodne mnohem vice nez kolik ryze (i kdyz zalezi na dane ryzi). Na basmati vetsinou davam zhruba 3x tolik vody. Zalezi take, jak dlouho pak ryzi po uvareni v hrnci necham, protoze stale nasava vodu. A sul, obcas se usypu, ale ted uz jsem si zvykl radeji mene a pak dosolit nez obracene :)
Elwanelyn

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2012 5:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já dávám vody jako rýže a velká spokojenost, ale asi to bude typem rýže. Mám nějakou od místního Vietnamce, 15kg pytlík, myslím, že se jedná o Basmati rýži.

Někdy člověk musí solit až na stole, pač každý solí v rodině jinak :p.
Spashett

PříspěvekZaslal: st duben 11, 2012 8:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

taky jsem vzdycky daval tak 2-3x vice vody nez ryze ale porad jsem nebyl spokojenej... pak jsem si nechal poradit a davam nyni pomer: 1salek ryze=1,5 salku vody... a priklopit ihned od zacatku vareni. Pokud tam je nahovno poklice, ktera moc propusti tak je jasne, ze ta voda se odpari a pak bude chybet.Pokud ale vse funguje tak s timhle pomerem opravdu dochazi alespon k nejlepsim vysledkum. Ptal jsem se na to i par lidi s Asie (ale tak jejich ryze je uplne o necim jinem :) ) ale rekl bych ze dulezite je jedno pravidlo co mi doporucili. Kdyz dovaris rejzi a zkusis obratit hrnec obratit vzhuru nohama tak ti s ryze nesmi vytect ani kapka vody coz byl driv muj klasicky problem ze jsem po odvareni ryze musel nechat scedit vodu. Spravne tam zadna voda nema byt-ihned po uvareni (info pro Drapera). Jinak taky mam radsi po uvarani nechat ryzi odstat nez ji hned jist.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Rýžovar Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: