|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavelcb

|
Zaslal: so únor 18, 2012 10:55 pm Předmět: |
|
|
“Mami, tatínek mě zneužívá!”
“A jak tě zneužívá, Aničko?”
“Tahá mě za ouška!”
“Ale to není žádné zneužívání Aničko, a co ti při tom
říká?”
“Kuř ty děvko!!!” _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jnerez
|
Zaslal: so únor 18, 2012 11:07 pm Předmět: |
|
|
Mě dostává tento...
Sedí cikánka v parku na lavičce, nohy roztažené a v klidu si jí meloun. Jde kolem policajt a křičí na ni: "Paní, když už chodíte naostro, dejte si aspoň ty nohy k sobě, tu pohoršujete mládež!"
"To určitě a mouchy mi půjdou na meloun".
|
|
| nahoru |
|
 |
Serge Nubret

|
Zaslal: po únor 20, 2012 3:51 pm Předmět: vtip_1 |
|
|
On: Miláčik, si krásná, si milá, ja ťa velmi lúbim.
Ona: Chceš jebať, však ?
On: Aj múdrá si.
|
|
| nahoru |
|
 |
Serge Nubret

|
Zaslal: po únor 20, 2012 3:53 pm Předmět: vtip_2 |
|
|
Plešatý se posmívá hrbatému:
"Co máš v tom batohu?"
Hrbatý: "Tvůj hřeben!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Serge Nubret

|
Zaslal: po únor 20, 2012 3:56 pm Předmět: vtip_3 |
|
|
Jde cikán a potká cikána. Hej kam des Fero? Ja du za Erzikou. A co u ni? No zasukat si. Tak to ja du s tebou.
Jdou dal a potkaji dalsiho cikana. Hej hosi, kam dete? Za Erzikou. Co u Erziky? Zasukat si. Tak to ja du s vama.
Potkavaji dalsi a dalsi az jich jde 10. Prijdou k Erzice a zatukaj. Vyleze jeji mama a pta se: Kam dete? Za Erziku. Co u Erziky? Zasukat si. Co myslite ze nase Erzika je, nejaka kurva?!!!!
Pujdes jen ty, ty a ty
|
|
| nahoru |
|
 |
bajt
|
Zaslal: so únor 25, 2012 2:28 pm Předmět: |
|
|
1.
Co je ta černá tečka na měsíci?
To je první rómský kosmonaut.
Co je hodně černých teček na měsíci?
To je řešení....
2.
Baví se takhle otec se synem.
Otec : "Synu sedni, musím ti něco říct."
Syn : Ano.. povídej.
Otec : Tvoje matka je z Černobylu"..
Syn : ( Sklopí hlavu )
Otec : Já tam taky bydlel.
Syn sklopí i tu druhou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so únor 25, 2012 6:47 pm Předmět: |
|
|
(ten prvni je fakt dementni  )
Náčelník má s policajty hodinu fyziky: "Víte, proč vlak na kolejích drncá?" a pokračuje: "Rozebereme si problem: Vlak, to je vlastne lokomotiva a vagony. Vagony se jenom vezou, takže je zanedbáme. Zbýva nam lokomotiva - to je vlastně motor a kola, zbytek je nepodstatný, ten zanedbame. Po kolejích jedou jenom kola, takže motor taky zanedbáme. Kola si zjednodušíme na jedno kolo, a to je vlastne kruh, že. Kruh, to je Pi Er na druhou. Pi je konstanta, tu zanedbáme a zůstalo nám Er na druhou, což je čtverec. A co dělá čtverec, kdyz se otačí ? Drncá
Rodina Jebalových jede na rodinnou dovolenou. Přijdou do hotelu na recepci, že se zapíšou. A otec hned vybalí na recepčního: "Já jsem Jebal se svojí ženou, dcerou a synem. A toto je můj syn - taky Jebal se svými dětmi a manželkou." Recepční se dívá dost znechuceně a hovoří: "Podívejte, mně je jedno kdo tady s kým jebal, já vás zapíšu jako jednu velkou zkurvenou rodinu!"
Po intimní chvilce:
On: To bylo nádherný Ivanko.
Ona: Nádherný by bylo, kdybys držel hubu.
On: Proč Ivanko?
Ona: Protože nejsem Ivanka. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: so únor 25, 2012 7:46 pm Předmět: |
|
|
... _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út únor 28, 2012 7:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út březen 06, 2012 5:53 pm Předmět: |
|
|
Van Damme cvičí na poli, jde kolem zajíc a říká: ,,ahoj Van Damme...,, a Van Damme odpoví: ,,zdar zajíci...,, na druhý den se situace opakuje a zajíc zase: ,,ahoj Van Damme...,, a Van Damme odpoví: ,,zdar zajíci...,, a zajíc na to: ,,Van Damme já mám na tebe takovou prosbu, zítra tady půjdu se svojí starou, nemohl by si mě pozdravit první...? víš jak abych zafrajeřil,, A Van Damme na to: ,, jasně v klidu,, Na další den jde zajíc se svojí starou po poli Van Damme je uvidí a říká: ,,ahoj zajíci...,, a zajíc na to: ,, běž do piče...
Víte, jaká byla poslední slova matky Chucka Norrise?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
už kope... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: út duben 03, 2012 10:49 pm Předmět: |
|
|
Matka má tři dcery, a v den jejich svatby požádá každou z nich aby ji popsali jejich sexuální život po svatbě.
První odepsala zpět druhý den poté, co se vdala. Dopis přišel jen s jedinou zprávou: "NESCAFE". Nejprve byla matka zmatená, ale nakonec si všimla reklamy na Nescafe v novinách a ta říkala: "USPOKOJENÍ AŽ DO POSLEDNÍ KAPKY" Matka byla šťastná.
Potom se provdala i druhá dcera a za týden poslala domů dopis. Byla v něm jen jedna zpráva: "BENSON & HEDGES". Tak matka hledala reklamu na Benson & Hedges a ta zněla: "EXTRA DLOUHÝ, KRALOVSKÁ VELIKOST". Matka byla šťastná.
Po svatbě třetí dcery byla matka velmi znepokojena čekáním na dopis od jejího děvčátka. Trvalo to čtyři týdny než zpráva přišla. Když ji obdržela, zpráva jednoduše říkala: "BRITISH AIRWAYS". Matka se znepokojila. Začala zuřivě prohledávat všechny noviny v domě a hledala reklamu na British Airways. Nakonec ji našla a omdlela. Reklama zněla: "TŘIKRÁT DENNĚ, SEDM DNŮ V TÝDNU, OBĚMA SMĚRY".
Chlápek letí v balonu a najednou zjistí, že začíná klesat, nejde to zastavit a neví, kde je. Tak se rozhlíží kolem a pod sebou uvidí nějakého turistu. Zavolá na něj: "Halo, pane, nevíte, kde jsem?" Turista se podiva na chlápka v balonu a odpoví: "V balonu!" Chlápek trochu naštvaně odpovídá: "To vim, ale tak mne napadá - vy musíte být technik z IT!". "Jak jste na to přišel?", zvědavě se ptá turista. "To je jednoduché", říká chlápek. "Vaše odpověď je zcela přesná a je mi úplně na nic." "Jak vás tak poslouchám, vy musíte být z marketingu!" říká turista. "A jak jste na to přišel vy?", ptá se chlápek v balonu. "To je taky úplně jednoduchý", říká turista, "vy jste v prdeli a můžu za to já."
Co znamená nápis K+M+B napsaný křídou nade dveřmi?To je upomínka pro důchodce (a nejen pro ně) před odchodem z domu: Klíče, mobil, brýle... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt duben 05, 2012 5:27 pm Předmět: |
|
|
... zamilovaná žena píše svému miláčkovi SMS:
"Jestli spíš, pošli mi své sny. Jestli se směješ, pošli mi svůj úsměv. Jestli pláčeš, pošli mi své slzy ... "
odpověď:
" ... právě seru, ... mám ti něco poslat ?"
|
|
| nahoru |
|
 |
Xawel
|
Zaslal: so duben 07, 2012 11:22 pm Předmět: |
|
|
Chlapík si po obědě v restauraci prdne. Strašně se stydí a tak, aby zakryl co se stalo, trochu zavrže židlí. Nahne se k němu chlapík odvedle a říká: Úplně jiný zvuk, co?"
|
|
| nahoru |
|
 |
Xawel
|
Zaslal: so duben 07, 2012 11:25 pm Předmět: |
|
|
Pěkná žena v minisukni chce na baru zaplatit kávu:
"Mám jednu malou černou."
"To vidím."
"A stojí?"
"Všem okolo!"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|