Redukce hmotnosti

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Redukce hmotnosti  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Redukce hmotnosti
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
xxPoisonxx

PříspěvekZaslal: so duben 07, 2012 8:25 am    Předmět: Redukce hmotnosti Odpovědět s citátem

Ahoj, všechny zdravím..

Mám takový problém a to s tím, že nehubnu už (zastavila jsem se) ať dělám co dělám, jsem žena-21 let, 168cm, 65kg a chtěla bych mít alespoň těch 60kg do léta.
Chodím cvičit 4krát-5krát týdně do fitka, kde se můj trénink skládá vždy z tak 30min. kardio tréninku (běžící pás, spinn.kolo) a posilování (pokaždý břicho a pak vždy 2 části těla, například ramena a prsa po dvou cvicích, 4 série po 20ti +- opakování). Taky mimo dny ve fitku chodím někdy běhat, na brusle (intenzivně jezdim), kolo, nebo jdu do fitka na hodinu kardio - třeba pouze hodinu běhat na pásu. Podle mě cvičim intenzivně a neflákám nic, dávám si poctivě do těla.

Moje strava se skládá ze samých zdravých věcí, alespoň doufám, vláknina, vitamíny, bílkoviny, sacharidy... atd. Můj příjem, když ten den cvičím je od 1500kcal-1800kcal denně a když necvičím, přijmu kolem 1500kcal-1600kcal max.

Můj příkladný jídelníček v den cvičení:

1.jídlo - 100g ovesné vločky, 25g žitné vločky + 250ml odtuč. mléko
2.jídlo - nějaké ovoce (dopoledne), např. 250g čersvé jahody + 100g banán
3.jídlo - 125g kuřecí maso + 200g brambory, nebo jen se salátem to maso
4.jídlo - 250g nízkotučný tvaroh + 100ml odtučněné mléko + 100g banán (rozmixovaný jako nápoj - moc chutný)
5.jídlo - většinou salát se suchary a šunkou třeba (fitness kuřecí)

A vypiju (tedy snažím se) denně min. 2l vody

Můžete mi prosím poradit, jak snížit váhu, co podle vás dělám špatně? Jím hodně, nebo moc cvičím, nebo jím málo? Já už nevim... Svalovinu mám dobrou a nejsem zatučněná, "nateklá", nic takového... Možná ztrácim hodně na cm, protože vypadam podle mého názoru dobře, ale chtělo by to alespoň těch 60kg pro můj pocit i fitnessky mají pod 60kg s mojí výškou a já nvm, jak toho docílit... nevím, kde dělám chybu.

Budu moc vděčná za názory a poznatky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so duben 07, 2012 8:43 am    Předmět: Re: Redukce hmotnosti Odpovědět s citátem

Jíš málo a špatně a trénuješ špatně.
Jaké články o tréningu a výživě si už četla? Snad ti tohle nedělal trenér.

http://www.ronnie.cz/vit-zivny
mrkni se do jeho poradny, přečti si na webu články o výživě, na foru najdeš topicy o stravě taky - asi tak 3817 jich tu je.

A tréning? Ten taky najdeš. Začni tím, že silovej tréning bude první a kardio až po něm.
dies

PříspěvekZaslal: ne duben 08, 2012 12:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Strava - uber sacharidy, pridaj bielkoviny. 125g vlociek na ranajky je dost aj na muza. Sacharidy jedz rano a po treningu (ovocie na svacinu je v poriadku).

Trening - posilnovanie v seriach 20+ nie je optimalne. Zniz opakovania na 8-10 a zvys vahy.
- brucho nemusis cvicit kazdy trening ;)
- snaz sa cvicit v kazdom posilnovacom treningu nejake komplexne cviky + doplnky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: