REBORN

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 43, 44, 45  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - REBORN  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> REBORN
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
wwwpower

PříspěvekZaslal: ne duben 08, 2012 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Jsem na tom podobně, s lehkou váhou umím slušný výraz do polodřepu, ale pod větší váhu už mi moc skákat nejde :)

upřímně závidím všem kdo to dokáží i s vyšší váhou, když se mi to povede u vah do 105kg tak mi zdá výraz suběktivně o 10 - 15kg lehčí. U vyšších vah nedovedu skoordinovat tělo a pak se jedná pouze o push press.
honzik833

PříspěvekZaslal: po duben 09, 2012 7:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mozna jen bude treba doladit techniku, kdo vi. Sam nejsem silovy trener a tolik zkusenosti ze silovym treninkem take nemam, ale casem to jiste pujde. Se pod tu cinku jiste slozite i u vetsich vah. Me osobne to problem nedela, ale zase nezvedam velke vahy, takze tak
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
wwwpower

PříspěvekZaslal: st duben 11, 2012 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tlaky na šikmé s jč + shyby
8x28 + 6
5x48 + 6
5x50 + 6
2x4x50 + 6

bench + pulover
5x 8x95 + 6x50

upažování
5x8

docela záhul, nejvíc mě vyčerpá nadhození jednoruček na šikmé, poněvač ty jednoručky co mám jsou takový ničemný
wwwpower

PříspěvekZaslal: pá duben 13, 2012 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mrtvý tah
5x95
5x120
3x165
3x185 - doposud bez pásku a nadhmat, dále už s pásem a střídavym úchopem
3x205
2x215
2x220
mt podstatně lepší než posledně, už se to začíná lepšit

dřep
5x95
3x120
3x140
3x165
3x175
u dřepů jsem zkoušel pwl styl, ale vůbec mi to nesedí, tak jsem zůstal u svého tj. nohy blízko u sebe činka vysoko na trapézech a nepředklánět se, timhle stylem asi těžko někdy dřepnu vyšší váhu

kombinace dřepů a mt mi moc nesedí, asi budu muset tréninkový plán trochu upravit
honzik833

PříspěvekZaslal: pá duben 13, 2012 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No ja silovemu treninku moc nerozumim, ale pokud se jezdi MT+drepy tak jeden se jezdi vzdy lehce. Alespon tolik jsem pochytil z materialu co jsem studoval :-)

Kazdopadne dobre ty. Sidim, ze mas paru jako bejk..
wwwpower

PříspěvekZaslal: pá duben 13, 2012 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

honzik833 napsal:
No ja silovemu treninku moc nerozumim, ale pokud se jezdi MT+drepy tak jeden se jezdi vzdy lehce. Alespon tolik jsem pochytil z materialu co jsem studoval :-)

Kazdopadne dobre ty. Sidim, ze mas paru jako bejk..

dík . . . já vím že jeden by se měl jít lehce a druhej těžce, jenže když jeden pujdu lehce tak mám pocit jako bych se šidil, proto se mi zdá pro mě výhodnější jet odděleně jednou těžký dřepy a jednou těžký tahy
madball

PříspěvekZaslal: pá duben 13, 2012 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to neber jako šizení, ale dej si a ber lehčí cvik jako rozcvičku. :)
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
wwwpower

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2012 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1x power clean + push press axel
5x42
5x67
3x92
2x112 - chtěl jsem víc, ale nešlo to, dynamika byla v háji

military press axel ve stoje
5x67
5x77
4x81
3x90
2x94
1x97 PR
0x100 - to už nešlo byl jsem rozštípanej

lehce cg bench

push pressem už začínám být pěkně znechucenej, vůbec v něm neposkytuju stabilní výkony, je to jak na houpačce jednou dobrý jednou špatný, moc to rvu přes ramena a nedovedu pod to skočit, proto tohle všechno a proto, že plánuju strongmany nejdřív až za několik měsíců tak tenhle cvik vynechám z repertuáru a zaměřím se na nějakou dobu na čistou sílu ramen. Zkusím ramena drtit bud' military press v sedě tak 2x v týdnu a uvidíme co to dá, třeba se potom dostanu s push pressem dál, takhle je to katastrofa.

Naposledy upravil wwwpower dne po duben 16, 2012 11:28 am, celkově upraveno 1 krát
honzik833

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2012 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No jako osobne bych ten push-press zkousel dal. Prece na to musis prijit. A az na to prijdes tak to jiste pojede. Ja treba v nekterych treninkovych jednotkach jezdil ciste tlatky na ramena ve stoje a potom jak uz to neslo, jsem to jel push presem a tak nejak se to poddalo. Idkyz zrovna ja jsem celkem slabota, tak mozna to bylo tim, ze vahy byly male ;-)

Takze strongmany az v druhe polovine sezony? ja planuji statr az na presrok
wwwpower

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2012 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

honzik833 napsal:
No jako osobne bych ten push-press zkousel dal. Prece na to musis prijit. A az na to prijdes tak to jiste pojede. Ja treba v nekterych treninkovych jednotkach jezdil ciste tlatky na ramena ve stoje a potom jak uz to neslo, jsem to jel push presem a tak nejak se to poddalo. Idkyz zrovna ja jsem celkem slabota, tak mozna to bylo tim, ze vahy byly male ;-)

Takze strongmany az v druhe polovine sezony? ja planuji statr az na presrok

ano nejdříve v druhé polovině a to 1-2 závody, ale spíš bych to nechal na přesrok jako ty, nechci tam být za blbce
wwwpower

PříspěvekZaslal: po duben 16, 2012 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

v posledním tréninku byl military ve stoje, tak jsem to tam dopsal, mám ale v plánu ho ted' zkoušet v sedě, protože na to konečně bude lavice
honzik833

PříspěvekZaslal: po duben 16, 2012 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wwwpower napsal:
v posledním tréninku byl military ve stoje, tak jsem to tam dopsal, mám ale v plánu ho ted' zkoušet v sedě, protože na to konečně bude lavice

Osobne bych ten military jel jen ve stoje. V sede jako dalsi cvik tlaky na ramena mozna. Ale pro stabilitu a at si telo zvyka, bylo nekde doporuceno jet ty tlaky ve stoje. ale co ja vim, ja jsem spise teoretik :-)

Jinak k tomu pushpresu, sam sem si dneska solichal cinku a po ztezklych nohach bez dinamiky to nebylo nic moc ;-) Hold neni kazdy den posviceni. Take mam rezervy v technice skoro ve vsem. Musim na tom popracovat. Takze vydrzet a vono to pujde..nejsi v tom sam
Johncreasy

PříspěvekZaslal: po duben 16, 2012 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlasím s Honzou. Určitě bych preferoval military ve stoje. Řekl bych, že pro výraz dají více, než variace v sedě.
wwwpower

PříspěvekZaslal: po duben 16, 2012 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ono military ve stoje s 97kg na mojí váhu není vyloženě špatný, ale nějak prostě to nedovedu u toho výrazu využít jak bych chtěl. Hale uvidíme třeba se něco změní, ted' budu mít 4 týdny totálního volna od práce, budu se učit na státnice, pořádně jíst a trénovat.
honzik833

PříspěvekZaslal: po duben 16, 2012 10:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No ty muzes aspon argumentovat vahou. Ja bohuzel, tolik stesti nemam :-) s moji vahou bych mohl tlacit nad hlavu 150 s ledovym klidem. Tak uvidime jak ti to pujde behem 4 tydenniho ucebniho kolotoce. :-) Me oko dravce te sleduje..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - REBORN Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 43, 44, 45  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: