|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
wwwpower

|
Zaslal: ne duben 08, 2012 10:08 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Jsem na tom podobně, s lehkou váhou umím slušný výraz do polodřepu, ale pod větší váhu už mi moc skákat nejde :) |
upřímně závidím všem kdo to dokáží i s vyšší váhou, když se mi to povede u vah do 105kg tak mi zdá výraz suběktivně o 10 - 15kg lehčí. U vyšších vah nedovedu skoordinovat tělo a pak se jedná pouze o push press. _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
honzik833

|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: st duben 11, 2012 7:23 pm Předmět: |
|
|
tlaky na šikmé s jč + shyby
8x28 + 6
5x48 + 6
5x50 + 6
2x4x50 + 6
bench + pulover
5x 8x95 + 6x50
upažování
5x8
docela záhul, nejvíc mě vyčerpá nadhození jednoruček na šikmé, poněvač ty jednoručky co mám jsou takový ničemný _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 7:06 pm Předmět: |
|
|
mrtvý tah
5x95
5x120
3x165
3x185 - doposud bez pásku a nadhmat, dále už s pásem a střídavym úchopem
3x205
2x215
2x220
mt podstatně lepší než posledně, už se to začíná lepšit
dřep
5x95
3x120
3x140
3x165
3x175
u dřepů jsem zkoušel pwl styl, ale vůbec mi to nesedí, tak jsem zůstal u svého tj. nohy blízko u sebe činka vysoko na trapézech a nepředklánět se, timhle stylem asi těžko někdy dřepnu vyšší váhu
kombinace dřepů a mt mi moc nesedí, asi budu muset tréninkový plán trochu upravit _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
honzik833

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 7:41 pm Předmět: |
|
|
No ja silovemu treninku moc nerozumim, ale pokud se jezdi MT+drepy tak jeden se jezdi vzdy lehce. Alespon tolik jsem pochytil z materialu co jsem studoval :-)
Kazdopadne dobre ty. Sidim, ze mas paru jako bejk..
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 9:59 pm Předmět: |
|
|
Tak to neber jako šizení, ale dej si a ber lehčí cvik jako rozcvičku. :) _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: ne duben 15, 2012 7:08 pm Předmět: |
|
|
1x power clean + push press axel
5x42
5x67
3x92
2x112 - chtěl jsem víc, ale nešlo to, dynamika byla v háji
military press axel ve stoje
5x67
5x77
4x81
3x90
2x94
1x97 PR
0x100 - to už nešlo byl jsem rozštípanej
lehce cg bench
push pressem už začínám být pěkně znechucenej, vůbec v něm neposkytuju stabilní výkony, je to jak na houpačce jednou dobrý jednou špatný, moc to rvu přes ramena a nedovedu pod to skočit, proto tohle všechno a proto, že plánuju strongmany nejdřív až za několik měsíců tak tenhle cvik vynechám z repertuáru a zaměřím se na nějakou dobu na čistou sílu ramen. Zkusím ramena drtit bud' military press v sedě tak 2x v týdnu a uvidíme co to dá, třeba se potom dostanu s push pressem dál, takhle je to katastrofa. _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
Naposledy upravil wwwpower dne po duben 16, 2012 11:28 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
honzik833

|
Zaslal: ne duben 15, 2012 9:02 pm Předmět: |
|
|
No jako osobne bych ten push-press zkousel dal. Prece na to musis prijit. A az na to prijdes tak to jiste pojede. Ja treba v nekterych treninkovych jednotkach jezdil ciste tlatky na ramena ve stoje a potom jak uz to neslo, jsem to jel push presem a tak nejak se to poddalo. Idkyz zrovna ja jsem celkem slabota, tak mozna to bylo tim, ze vahy byly male ;-)
Takze strongmany az v druhe polovine sezony? ja planuji statr az na presrok
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: po duben 16, 2012 11:31 am Předmět: |
|
|
v posledním tréninku byl military ve stoje, tak jsem to tam dopsal, mám ale v plánu ho ted' zkoušet v sedě, protože na to konečně bude lavice _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
honzik833

|
Zaslal: po duben 16, 2012 9:04 pm Předmět: |
|
|
| wwwpower napsal: | | v posledním tréninku byl military ve stoje, tak jsem to tam dopsal, mám ale v plánu ho ted' zkoušet v sedě, protože na to konečně bude lavice |
Osobne bych ten military jel jen ve stoje. V sede jako dalsi cvik tlaky na ramena mozna. Ale pro stabilitu a at si telo zvyka, bylo nekde doporuceno jet ty tlaky ve stoje. ale co ja vim, ja jsem spise teoretik :-)
Jinak k tomu pushpresu, sam sem si dneska solichal cinku a po ztezklych nohach bez dinamiky to nebylo nic moc ;-) Hold neni kazdy den posviceni. Take mam rezervy v technice skoro ve vsem. Musim na tom popracovat. Takze vydrzet a vono to pujde..nejsi v tom sam
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: po duben 16, 2012 9:09 pm Předmět: |
|
|
Souhlasím s Honzou. Určitě bych preferoval military ve stoje. Řekl bych, že pro výraz dají více, než variace v sedě.
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: po duben 16, 2012 9:12 pm Předmět: |
|
|
ono military ve stoje s 97kg na mojí váhu není vyloženě špatný, ale nějak prostě to nedovedu u toho výrazu využít jak bych chtěl. Hale uvidíme třeba se něco změní, ted' budu mít 4 týdny totálního volna od práce, budu se učit na státnice, pořádně jíst a trénovat. _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
honzik833

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|