Švindl v plánu

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Švindl v plánu  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Švindl v plánu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mick994

PříspěvekZaslal: ne duben 08, 2012 6:48 pm    Předmět: Švindl v plánu Odpovědět s citátem

Mám svůj stály stravovací plán, kterého se denně držím, ale jednoho dne jsem udělal výjímku kdy jsem přijal asi dvojinasobek kalorií než obvykle (z toho dost sacharidů jak rychlých tak složených). Mám v plánu normálně pokračovat beze změny, nebo bych měl v příštích dnech trochu snížit příjem sacharidů?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
balbi

PříspěvekZaslal: ne duben 08, 2012 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Máš nějaký jídelníček? :) Pokud ano, hod ho sem :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Grimley

PříspěvekZaslal: ne duben 08, 2012 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pokud jdes na soutez, tak to res...pokud cvicis pro radost, sel bych do kostela ke zpovedi, snizil bych spotrebu sacharidu o 0.5g na 700g hmotnosti nasobene koeficientem trotlovstvi .....

Boze to jsou ty lidi vazne takovi trotli nebo co se deje s tim svetem?
Luster

PříspěvekZaslal: ne duben 08, 2012 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tady je dneska docela zabava
RavenStalker

PříspěvekZaslal: ne duben 08, 2012 10:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty vole jako nic, překlad správnej ale prostě nadpis : ŠVINDL, jako cheatmeal

Přiznávám se, měl jsem dneska po půl roce pivo ;]

Lustře tady je zábava pořád, hlavně v diskusích. (sakra píše se Z nebo S? na netu je oboje)
gurmán

PříspěvekZaslal: po duben 09, 2012 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak hele

Držím cca 3-4 měsíce dietu. Nic extra drastického, aby šel dolů tuk a ne svaly. Posledních 6 týdnů jedu tzv. "sacharidové vlny" (najdi si to sám, je toho tu dost). Asi chápeš, že jsou mezi námi i žravější jedinci, kterým dělá problém udržet se na uzdě a jsou schopní sníst půlku prasete na posezení. OK, takový extrém nejsem, ale je jasné, že když je člověk dlouho na zdravé stravě, tak občas dostane i chuť na něco nezdravého.

Včera byla Velká Neděle. Svátek, který hodně lidí spojuje nejen s křesťanstvím, ale i s dobrým jídlem, a to pokud možno v co největším množství. My děláme bramborový salát - jídlo, které v oblíbenosti řadím někam do mých top10. K tomu řízky a všude kolem sebe hromada čokolády, sušenek, mazanců a dalších dobrot. Proto jsem si tenhle den zapsal v kalendáři jako tzv. prasečí den (název říká vše) a než abych se musel na ty sladkosti dívat, tak jsem je všechny sežral. A přibral cca 3,5 Kg (ale jsou daleko větší borci, opět stačí hledat). Dnes opět zpátky ve vlnách. Jen tak pro informaci, včerejší jídelníček :

5:00 - cca 200 g medovníku, 100 g čokolády a balíček ředkviček (vláknina + ochrana proti překyselení žaludku >> nevěřil jsem tomu, ale fakt to funguje), 300 ml mléka s grankem
6:00 - 200g vloček s hrozinkami, k tomu jeden velký (0,5 kg) jogurt od Hollandie a půlku skleničky babiččiny rybízové marmelády , heřmánkový čaj (srovná žaludek - preventivně)
8:30 + 10:30 - 200g mazance s MÁSLEM a pořádnou vrstvou marmelády, opět 300 ml mléka s grankem, 200g Ferrero Rafaello (nebo jak se to píše ), 100g mandlí, 200 g čínského zelí, 100g Bebe sušenek, 250g puding s ovocem
12:00 - knedlíčková polévka, cca 150g smažený vepřový řízek a k tomu asi 400g bramborového salátu
14:00 - 4 jablka (cca 600g)
15:00 - Studentská pečeť 100g
16:00 - cca 300 g salátu
17:30 - asi 10 chlebíčků, co zbylo po návštěvách (se salátem a s uzeným)
18:30 - svíčková se šesti a se šlehačkou
20:00 - další talíř salátu s řízkem, fakt netuším kolik
22:00 - zeleninový salát s tuňákem (vláknina + ochrana před překyselením žaludku, preventivně), rennie (preventivně), heřmánkový čaj (preventivně)
22:30 jsem šel spát

Nemám odhad, kolik to může mít dohromady kalorií (tak asi kolem 10000 ? fakt netuším, nepočítal jsem to). Do salátu dáváme normálka brambory/vajíčka/gothaj/majolku/hořčici na ochucení/sůl/hrášek z konzervy/nakládané okurky. Díky prevenci mi nic není, cítím se celkem v pohodě a až se zítra vyprázdním, tak budu mít stejnou váhu, jako předtím (alespoň minule to tak bylo).

A TY TADY ŘEŠÍŠ JEDEN ŠVINDL
balbi

PříspěvekZaslal: po duben 09, 2012 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

"...a než abych se musel na ty sladkosti dívat, tak jsem je všechny sežral." To mě dostalo

Jinak, 10 000kj, to určitě nemělo, to jím denně já, a to toho jím dalekooo míň, tys snědl možná tak 10 000kcal
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Draper

PříspěvekZaslal: po duben 09, 2012 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz mam opravdu zkrat, ktery mivam tak 1-2 do roka, tak tohle by bylo mnozstvim a svoji energetickou hodnotu zhruba tak jidlo na dopoledne
gurmán

PříspěvekZaslal: po duben 09, 2012 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

@balbi, já ale píšu kcal
balbi

PříspěvekZaslal: po duben 09, 2012 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

gurmán napsal:
@balbi, já ale píšu kcal

jaj, pondělí, už radši nic nepíšu
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po duben 09, 2012 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím, že Furious Pete by se po přečtení týhle diskuze posral smíchy
gurmán

PříspěvekZaslal: po duben 09, 2012 11:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Myslím, že Furious Pete by se po přečtení týhle diskuze posral smíchy

Hohoho Tak ten jo...ten by to snědl za 5 minut jako svačinku
RavenStalker

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2012 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

balbi napsal:
"...a než abych se musel na ty sladkosti dívat, tak jsem je všechny sežral." To mě dostalo

Jinak, 10 000kj, to určitě nemělo, to jím denně já, a to toho jím dalekooo míň, tys snědl možná tak 10 000kcal

Je lepší to sežrat všechno na jednou a mít pokoj než si nechat kazit dietu žraním po částech a ještě prožívat duševní muka

Rychle na stránku:

Přejdi na: