|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út duben 10, 2012 7:43 pm Předmět: |
|
|
| Onďa. napsal: | | Grimley napsal: | | Pokud můžu doporučit z českejch, tak Extrifit je parádní... jak chuťově, tak myslím, že i jim to vyšlo dobře v testu .... (pokud vám nevadí, že maj v proteiňáku mín sachrů, než je obale, nebo co se to tu tenkrát řešilo:D) ... jinak pokud nepotřebujete vyloženě český, za velmi podobný prachy se dá nakoupit Scitec, kterej je kvalitou zas o něco výše |
Scitec za dobrý peníze? dyť je poměrně dost drahej vůči jinejm | Dá se sehnat i do 500 Kč/kg při balení 5 kg...to je drahé?
|
|
| nahoru |
|
 |
Onďa.
|
Zaslal: út duben 10, 2012 7:52 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Onďa. napsal: | | Grimley napsal: | | Pokud můžu doporučit z českejch, tak Extrifit je parádní... jak chuťově, tak myslím, že i jim to vyšlo dobře v testu .... (pokud vám nevadí, že maj v proteiňáku mín sachrů, než je obale, nebo co se to tu tenkrát řešilo:D) ... jinak pokud nepotřebujete vyloženě český, za velmi podobný prachy se dá nakoupit Scitec, kterej je kvalitou zas o něco výše |
Scitec za dobrý peníze? dyť je poměrně dost drahej vůči jinejm | Dá se sehnat i do 500 Kč/kg při balení 5 kg...to je drahé? |
Ano 5kg balení je samo o sobě drahé. Pokud to přepočítáš takhle poměr cena tak to už vychází fajnově to je jasné ale 2600 za protein je dost :).
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út duben 10, 2012 8:30 pm Předmět: |
|
|
Já kupuji v centru Ostravy za 2350 kč/5 kg a tohle je pro mě slušná cena. Co seženeš za výrazně nižší cenu při porovnatelné kvalitě a chuti?
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út duben 10, 2012 8:38 pm Předmět: |
|
|
2600kč za 4kg kvalitních ("instantních") bílkovin mi moc určitě nepřijde.
Nejlevnější mi přijde Chow od Smartlabsu, kterej ronnie zatím v nabídce nemá, ale seženeš ho snadno.
|
|
| nahoru |
|
 |
Onďa.
|
Zaslal: út duben 10, 2012 8:47 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Já kupuji v centru Ostravy za 2350 kč/5 kg a tohle je pro mě slušná cena. Co seženeš za výrazně nižší cenu při porovnatelné kvalitě a chuti? |
nemohu hodnotit neměl jsem ho zatím :) jen o něm uvažuji... protože jsem hodně citlivej na chuť
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út duben 10, 2012 9:52 pm Předmět: |
|
|
Tak Scitec je vyhlášený tím, že je chuťově silně nadprůměr.
|
|
| nahoru |
|
 |
Onďa.
|
Zaslal: út duben 10, 2012 10:04 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Tak Scitec je vyhlášený tím, že je chuťově silně nadprůměr. |
To se tu povídalo i o combatu tak jsem ho zkusil ve vanilce a teda nic ohromujícího :) ale to je 100 lidí 100 chutí
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út duben 10, 2012 10:09 pm Předmět: |
|
|
řada delite od scitecu je super. Pokud jsi Scitec neměl, doporučuji zkusit sáčky. Tuším po 30 ks s tím, že je tam odhadem 6 příchutí.
Varianta mokka, čokoláda s čímkoliv apod. je bez chyby. Moc nemusím banánové příchutě a scitec mi docela chutnal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Onďa.
|
Zaslal: út duben 10, 2012 10:24 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | Onďa. napsal: | | To se tu povídalo i o combatu tak jsem ho zkusil ve vanilce a teda nic ohromujícího :) ale to je 100 lidí 100 chutí |
prave, 99ti lidem vanilkovej combat chutna a jednomu ne |
Jo je to dost možný jsem na todle zázrak.
Mě třeba hrozně chutnal Promil Whey 80 až na to jak se z něj prášilo
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út duben 10, 2012 10:28 pm Předmět: |
|
|
| Onďa. napsal: | | Deadlift napsal: | | Tak Scitec je vyhlášený tím, že je chuťově silně nadprůměr. |
To se tu povídalo i o combatu tak jsem ho zkusil ve vanilce a teda nic ohromujícího :) ale to je 100 lidí 100 chutí |
A co ohromujiciho jsi cekal? Je to vanilka a porad bude chutnat jako vanilka, jen ve srovnani s jinyma vanilkovyma proteinama, ktere jsem mel, mne prijde chutove lepsi - vyraznejsi, kremovejsi, nechemicka a takova jemna chut.
A ten vanilkovej Promil take neni vubec spatnej, to mas pravdu. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st duben 11, 2012 5:34 am Předmět: |
|
|
| Onďa. napsal: | | Deadlift napsal: | | Onďa. napsal: | | Grimley napsal: | | Pokud můžu doporučit z českejch, tak Extrifit je parádní... jak chuťově, tak myslím, že i jim to vyšlo dobře v testu .... (pokud vám nevadí, že maj v proteiňáku mín sachrů, než je obale, nebo co se to tu tenkrát řešilo:D) ... jinak pokud nepotřebujete vyloženě český, za velmi podobný prachy se dá nakoupit Scitec, kterej je kvalitou zas o něco výše |
Scitec za dobrý peníze? dyť je poměrně dost drahej vůči jinejm | Dá se sehnat i do 500 Kč/kg při balení 5 kg...to je drahé? |
Ano 5kg balení je samo o sobě drahé. Pokud to přepočítáš takhle poměr cena tak to už vychází fajnově to je jasné ale 2600 za protein je dost :). |
5tikilovku kupuju za 2200. Šejkr a doprava je zdarma. Zatím jsem měl 2 druhy příchuti čokolády a super. Proti Dymatize, co jsem měl před tím a ke konci už jsem to do sebe soukal horko těžko (krom toho, že mě to nadýmalo), tak se Scitecem zatím velká spokojenost a asi pro mě teď na dlouho zůstane favoritem. Abych nezapomněl, vybíral jsem ho i kvůli ceně, která mi v porovnání s ostatníma určitě nepřijde špatná, spíš lepší. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: st duben 11, 2012 6:26 am Předmět: |
|
|
| Onďa. napsal: |
Ano 5kg balení je samo o sobě drahé. Pokud to přepočítáš takhle poměr cena tak to už vychází fajnově to je jasné ale 2600 za protein je dost :). |
vetsi hloupost sem nikdy necetl to je jak kdybys rekl, ze za kilo brambor za 10kc je ok ale 10kilo za stovku uz je na brambory dost
|
|
| nahoru |
|
 |
Onďa.
|
Zaslal: st duben 11, 2012 9:54 am Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | Onďa. napsal: |
vetsi hloupost sem nikdy necetl to je jak kdybys rekl, ze za kilo brambor za 10kc je ok ale 10kilo za stovku uz je na brambory dost |
Asi jsi to zle pochopil :) bylo to myšleno tak že 2600 naráz je dost třeba pro mě jako pro studenta, je to hodně. Proto radši brávám proteiny v menších balení kolem těch 2kg kde už je ten poměr poměr ceny je horší jak u 5kg a kilo vychází dráž.
|
|
| nahoru |
|
 |
saren

|
Zaslal: čt duben 12, 2012 7:47 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: |
Slevu nechce nikdo zadarmo, ale v našem objemu prodaného zboží mi je dost jedno, pokud někomu něco nabídneme za cenu naprosto jakoukoliv... (to zní hezky namyšleně... ale myslím to tak nějak realisticky, že to tak prostě je...) | Za jakoukoliv cenu bych sice neřekl.Použil jsem garancy nejnižší ceny a bohužel mi nemohla být nabídnutá lepší cena než u konkurence...škoda
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|