Zaslal: út duben 10, 2012 10:02 pm Předmět: Ranní nakopávač
Chodím spát tak po jedenáctý hodině,a když ráno vstávám v půl šestý nebo v půl sedmý tak mi dělá problémy se prostě probrat do školy,i ve škole skoro usínám.Potřebuju nějakej nakopávač kterej by mi pomohl.Nabízí se jasná možnost kafe ale bohužel kafe nepiju a ani na mě nějak zvlášť neúčinkuje.Napadne někoho něco dalšího ? Dělá mi to docela problémy protože první 2 hodiny máme většinou hodně důležitý předměty.
_________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
Kofeinové tablety. Jestli jsi ale dlouhodobě takhle unavený, tak je něco špatně. Buď málo spánku, nebo ti třeba něco chybí (věc stravování)..
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Arnold říkal že stačí 6 hodin spánku, ráno si jdi zaběhat nebo si udělej pár kliků a nějaký ranní trénink, čaj, snídani. Nakopni se. Prostě přestaň zamačkávat snooze tlačítko a začni makat. Jít dřív spát je dobrý nápad. Já mám dneska 5 protože jsem neměl trénink ale jinak se snažím aspoň těch 6.
Ja mam v noci sanci na asi tak 5h spanku max, vecinou spis min.
A resim to tak, ze spim doufazove. Dalsi 2h spim v 16:00 - 18:00.
Uz nekolik let, a je to v pohode.
Takze si najdi odpoledne cas na doplnujici spani, i 1h udela dost.
Ale asi to nepomuze vsem.
....a nebo se podívej na tohle video, poslechni si vše, co říká do 20 vteřiny (jestli nerozumíš, můžu ti to přeložit) a pak jdi makat!
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Arnold říkal že stačí 6 hodin spánku, ráno si jdi zaběhat nebo si udělej pár kliků a nějaký ranní trénink, čaj, snídani. Nakopni se. Prostě přestaň zamačkávat snooze tlačítko a začni makat. Jít dřív spát je dobrý nápad. Já mám dneska 5 protože jsem neměl trénink ale jinak se snažím aspoň těch 6.
Jenže Arnold jel na trochu jinejch vitamínech než my
Mne by hodinovy odpoledni spanek totalne roze*ral ten nocni, takze to nehrozi. Ja uz jsem si taknejak zvykl, ze se te ranni rozbitosti clovek nesmi poddat a hned je to neco jineho. Nejlepsi nakopavac je samozrejme poradny ranni trenink, ale ne kazdy muze rano cvicit.
Jinak tu unavu a ospalost muze zpusobovat i vydatna snidane, kde je hodne sacharidu. Kdyz jsem drive mival snidane, kde bylo 150-200g sachru, tak me to totalne odvarilo a nebyl jsem schopnej udrzet oci otevrene.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Jsi unavenej jako prase, můžeš prospat několik hodin a stejně se probudit vyždímanej večer a den bude v čudu a nebo si vem MP3 a dej si sprchu, jdi se lehce zaběhat (jogging) a zapotit se, tělo se nabudí a paradoxně tě to probere. Zní to divně že výdej energie tě probere ale je to tak (pokud nejsi extra utahanej dlouhodobě)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru