|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jo-jo

|
Zaslal: st duben 11, 2012 9:45 am Předmět: |
|
|
Wahlberg s Rock-om vyzerajú fakt perfektne. Genetika a motivácia robí zázraky,a tie podmienky na cvičenie tiež robia svoje.Oni nemusia riešiť také "banality" ako sú akciové permanentky do kvalitného fitka,aký kúpiť doplnok (aby som sa zmestil do mesačného rozpočtu)  ,a o kvalitných tréneroch ani nehovorím
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt duben 12, 2012 11:01 am Předmět: |
|
|
...pěkný, ale to předloktí vypadá hrozně, oproti bicepsu a tricepsu. Malinkatý. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt duben 12, 2012 11:03 am Předmět: |
|
|
Tak Rcok je teraz opäť part time wwe, tak to musí nejak vyzerať - a áno, má najlepšiu formu, akú kedy mal, z môjho pohľadu. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt duben 12, 2012 11:11 am Předmět: |
|
|
Rocky si spojil přípravu na tenhle film i s přípravou na Wrestlemanii, která se konala na Apríla. Má to vymyšlený chlapík =) Jinak takhle vyrýsovanej asi nikdy nebyl, objemově už si nejsem jistej, přecijen v kolem roku 2000 to byla zas jiná doba.
Malý předloktí bude podle mě proto, protože necvičí tolik s volnou váhou, jako třeba John Cena =) a jsou to u něj samé trhačky na přítahy. (teď rejpu :-P )
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt duben 12, 2012 12:30 pm Předmět: |
|
|
To predlokti mne taky zarazilo. Moc mi k tomu jeho telu nepasuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so květen 19, 2012 3:43 pm Předmět: |
|
|
omg co to je, -5% tuku?  To je mazec.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: so květen 19, 2012 3:45 pm Předmět: |
|
|
já jsem se tý fotky trochu lekl  , taky si ho pamatuju hlavně z LOST, kde měl k podobný formě daleko _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so květen 19, 2012 3:47 pm Předmět: |
|
|
cože to je on? já bych ho vůbec nepoznal. No vypadá hrozně _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so květen 19, 2012 3:51 pm Předmět: |
|
|
tohle se snad ani nemůže nikomu líbit  všeho moc škodí... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|