Problém?

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Problém?  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Problém?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Robinson1

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 7:00 pm    Předmět: Problém? Odpovědět s citátem

Ahoj chci se zeptat jestli neni divne, kdyz boxuju a vazim 69 Kg a měřím 190 cm, jde mi o to, jestli existuji podobne pripady, nerad bych byl v ringu o pul metru vetsi nez souper, jde mi o to jestli je to normalni? Prosim nechte si urazky apod. diky moc
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
balbi

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Od toho jsou váhové kategorie ne?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Robinson1

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ano ano :) jde mi o to jestli je normalni, ze nekdo s moji vyskou boxuje v takoveto vaze apod. ?
balbi

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Váhových kategorií je spousta, takžen i takový jako jseš ty tam jsou
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Majesty

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Muze to byt i vyhoda - muzes si drzet pekne distanc
smetak

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jak nerad bych byl? snad rad bych byl
Luster

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

presne tak, je to spis vyhoda, tyhle pavouci sou nejhorsi
ondrakf

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

můžeš být rád určitě máš pěkně dlouhé ruce a soupeře si můžeš pěkně udržovat že se k tobě ani nedostane
matejkorvin

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sucasni najlepsi boxeri tazkej vahy maju 198 cm a druhy 200 cm. Pokial to dokazes vyuzit tak je to obrovska vyhoda
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Robinson1 napsal:
ano ano :) jde mi o to jestli je normalni, ze nekdo s moji vyskou boxuje v takoveto vaze apod. ?

Mně nepřijde normální vážit při týhle výšce 69 kilo
Bomberguy

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 10:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Normální to rozhodopádně není, sám jsem vážil kdysi 62 kilo na 184 cm.
K tomu boxu, taky jsem boxoval, ale ze by tohle měla být výhoda? dyť ten kluk nemá žádný maso, má jen kost a kůži, dostane proti sobě 170 cm vysokýho týpka, kterej má pořádný ruce a pos*re se až mu ten kluk jednu napálí. ono je pěkně vysilující i když musí bránit a vykrývat údery který na něj jdou.
Nehledě na to, že když nemáš žádný ruce (žádný svaly ani na zadku a na zádech který potřebuješ taky), tak tvoje rána prostě neublíží, protože nemá hybnost.

Můj názor a moje rada je nabrat aspoň na 80. těch 69 co máš je nezdravý.
GL HF
Hammer_Fist

PříspěvekZaslal: pá duben 13, 2012 1:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bomberguy napsal:
Normální to rozhodopádně není, sám jsem vážil kdysi 62 kilo na 184 cm.
K tomu boxu, taky jsem boxoval, ale ze by tohle měla být výhoda? dyť ten kluk nemá žádný maso, má jen kost a kůži, dostane proti sobě 170 cm vysokýho týpka, kterej má pořádný ruce a pos*re se až mu ten kluk jednu napálí. ono je pěkně vysilující i když musí bránit a vykrývat údery který na něj jdou.
Nehledě na to, že když nemáš žádný ruce (žádný svaly ani na zadku a na zádech který potřebuješ taky), tak tvoje rána prostě neublíží, protože nemá hybnost.

Můj názor a moje rada je nabrat aspoň na 80. těch 69 co máš je nezdravý.
GL HF

nemyslim si, ze ta rana ide len z tych svalov, na vypnutie cez bradu netreba vela sily a na rychlost a vybusnost velku masu netreba...a do cela ho moze mlatit kolko chce a nevypne ho
takze vzdy lepsie technicky dlhan, ako hlupa hora svalov...priklanam sa k tomu, ze takyto pavuci su uplne najhorsi :D

dalsia vec je, ze s takou vyskou mas vyhodu v tom, ze si mzoes vybrat vahovku, neviem aky si stary, ale ak mas -nast tak este bdues rast a zrejme aj priberat a pri takej vyske si priam predurceny k polo-tazkej alebo priamo tazkej vahe, kedze ak je niekto nizky je obmedzeny tym, ze clovek vysoky ma prirodzene vyssiu vahu ako clovek nizsi a teda vo vyssich vahovkach je logicky vyssia koncetracia vyssich ludi, proti ktorym sa zle boxuje, avsak s tvojou vyskou nie si obmedzeny vobec a teda si mozes vybrat, na tvojom mieste by som kludne postupne nabral do tazkej vahy alebo aspon polo tazkej
Martin.L

PříspěvekZaslal: pá duben 13, 2012 8:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

samozrejme ze to bude divny. 69Kg na 190 je proste malo. Pavouk budes i s 80Kg. Proste priber.
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: pá duben 13, 2012 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně přiber, ale snaž se o svaly . Protože kdyby jsi přibral 10 kilo ale 6 kilo by bylo jenom tuku. Tak by to bylo o ničem.
Moje rada zní. Snaž se přibrat. Alespoň tak 10 kilo. myslímsi že teď nemůžeš mít žádné svaly. Takže správně papat a nějká ta posilovna.
Cratach

PříspěvekZaslal: pá duben 13, 2012 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zalezi na tom, kolik ti je ?

Dalo by se rict, ze v kategorii -náct, popř. i kolem tech 20, pro ektomorfa, co ma hodne aktivity, tahle vaha normalni je. Zbezne sem ale koukal do tvejch starsich postu (jestli tam treba neuvadis vek) a tam mluvis o svoji vaze v cislech 75 a i 80 kg (+ topic, jestli se da nabrat 30 kg) - to si predtim nadsazoval, nebo si v ramci hodne treninku za tyden zhubnul ? A jestli jo, byl to tuk, nebo si spatne jed a spalil i svaly ? Pokud plati druha moznost, tak se se spravnym jidelnickem muzes dostat relativne rychle o par kg vejs bez toho, aniz by ti to nejak ublizilo v technice boxu, ale jinak bych byl s nejakym velkym nabiranim opatrnejsi a soustredil se pouze na nabrani 100% funkcni hmoty pro box. U cehoz se vysledky projevi az casem (a pokud ses v mladsi vekovy kategorii, tak si troufam rict, ze casem prijdou i samy bez nejakyho sofistikovanejsiho treninku v ramci dokonceni telesnyho vyvoje).

Rychle na stránku:

Přejdi na: