|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
drlift_
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 6:01 am Předmět: |
|
|
| poklop789 napsal: | Ta scifi pohadka je pochopitelne blbost
|
To mu musel napsat A.C.Clarke. Ale ten uz je po smrti... Nebo ze by zil? Vlastne proc ne? Elvis prece taky zije ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
poklop789

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 10:15 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 10:38 am Předmět: |
|
|
heheh co to je za tah? tim chtel postrasit komisi aby ho uz neresila? _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 11:07 am Předmět: |
|
|
spis asi jenom dava na odiv, ze to ma celkem v pici a ze nema vubec pochybnosti o tom, ze by licenci nedostal..proste to ma osefovany _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 11:45 am Předmět: |
|
|
like a boss
tak doufam ze to klapne a bude mlata.. jo a yggu nedelej, ze ten zapas nechces videt :) _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 11:46 am Předmět: |
|
|
| owar napsal: | spis asi jenom dava na odiv, ze to ma celkem v pici a ze nema vubec pochybnosti o tom, ze by licenci nedostal. .proste to ma osefovan y |
No nevim, ta komise to nejsou zadni nazdarci a uz na nich ztroskotali jini, s mnohem vetsim financnim potencialem a zazemim. Kazdopadne Overoid na to, ze je chyceny si celkem vyskakuje. Nejaka saskarna tam asi bude a nejspis to dopadne jak predpovida Ygg.
Z sebe muzu rict, ze by byla by skoda, kdyby ho zarizla nejaka komis a ne nekdo v ringu/oktagonu. JDS ma minimalne stejne sance, nedavno jsem se dival jak Roid dostal od Badra a bylo tam vsechno to co ma JDS - lepsi ruce, uder jak kobyla, lepsi pohyb, plus Roidova ne zrovna idealni brada. No, na kazdou svini se vari voda a reznik uz si brousi kudlu.
Jinak tady je vyjadreni JDS k Bicakovi: http://www.extraround.cz/cs/clanek/jds--na-overeema-jsem-pripraven-ale-bude-to-necestny-boj--?cid=1243 _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mictian
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 12:08 pm Předmět: |
|
|
| poklop789 napsal: | http://theflyingkneemma.com/2012/04/12/news-overeem-speaks-out-believes-he-will-defeat-jds-at-ufc-146/
Je videt, ze si vubec nedela hlavu z toho ze byl pozitivne testovanej.
Kdyz tam psal: I am bigger, stronger. Z ceho asi |
Bože. Jak teď ďělá hrdinu, co je fakt strašně na pohodu... Na tiskovce byl "takhle" malej. Schválně si jí znovu přehrajte
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 12:09 pm Předmět: |
|
|
"Vyvynění" ? u cant be serious bro
Btw "Pokud prohraju, bude to nefér."
Ackoliv fandim JDS, tak si nemuzu pomoct ze pokud je tenhle rozhovor autenticky tak si tak nejak tvori unikovou cestu aby se mel na co vymluvit. Ten zapas pokud vim nemusi vzit, muze ho odmitnout, tak prece neni treba rikat "pokud prohraju, bude to nefér"
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 12:41 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | like a boss
tak doufam ze to klapne a bude mlata.. jo a yggu nedelej, ze ten zapas nechces videt :) |
Asi takto, já prostě nevěřím, že Dana může dopustit situaci, kdy prosypaný Reem může vyhrát nejvíce ceněný titul v MMA vůbec. Pokud Reema protlačí přes tu komisi, tak si myslím hodně dobře ošéfuje, že ten fajt nevyhraje. A Reem ví, že je bez něj totálně v prdeli a udělá cokoli, co mu ten řekne. Takže já prostě nevěřím, že zápas Reem vs JDS bude férový a ne domluvený předem. Jediné, co by mě přesvědčilo o opaku, by bylo kdyby Reem vyhrál a získal belt ... ale fakt si nedovedu ten následný průser představit.
To Majesty ... fajt odmítnout nemůže. Jednak NIKDO nechce být tím, kdo by UFC tenhle monstr-event zkazil, protože by to mělo zcela fatální důsledky pro jeho kariéru (tohle je v první řadě byznys, ne nějaká předválečná Olympiáda podle nebožtíka barona), jednak by automaticky přišel o titul, a s ohledem na výše uvedené je velmi nejisté, že by dostal v dohledné době šanci jej získat zpátky. JDS má prostě pravdu, že to je nefér, ale do té klece v každém případě vleze, bo každá další možnost je pro něj horší. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mictian
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 12:53 pm Předmět: |
|
|
Prosimtě, yggu. Myslíš, že Reem by vzal zápas o titul, kde je domluvená jeho prohra? To silně pochybuju, proto do UFC nešel.
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 12:56 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: |
Asi takto, já prostě nevěřím, že Dana může dopustit situaci, kdy prosypaný Reem může vyhrát nejvíce ceněný titul v MMA vůbec. Pokud Reema protlačí přes tu komisi, tak si myslím hodně dobře ošéfuje, že ten fajt nevyhraje. A Reem ví, že je bez něj totálně v prdeli a udělá cokoli, co mu ten řekne. Takže já prostě nevěřím, že zápas Reem vs JDS bude férový a ne domluvený předem. Jediné, co by mě přesvědčilo o opaku, by bylo kdyby Reem vyhrál a získal belt ... ale fakt si nedovedu ten následný průser představit.
|
Nedovedu si predstavit, ze by ho nechal zapasit. Mozna by byl tenhle jeden event pecka co se tyce zajmu, ale povest cely UFC by tim dostala poradne na prdel......
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 12:57 pm Předmět: |
|
|
v súčasnej situácii tiež neverím, že ak by sa zápas aj uskutočnil, tak že by nemal Dos Santos vopred dohodnutú výhru, či už by o nej vedome vedel alebo nie, myslím, že by Dana s Lorenzom dali Reemovi jasne najavo, čo treba zrobiť... a tým som duplom nasraný, že sa relativita, tak perfektného titulového zápasu zdiskreditovala, nič to však nemení na tom, že na ostatné hw fighty sa aj tak dosť teším. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Hammer_Fist
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 1:57 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | "Jsem větší, jsem silnější, jsem lepší v boji ve stoje i na zemi. |
to je ten najarogantnejsi kokot v celom sporte
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 2:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 2:22 pm Předmět: |
|
|
Reem na Hrad! _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|