|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt duben 12, 2012 7:54 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem měl sáček scitec čokoláda kokos a musím říct, že to je dobrota. Když to srovnám s Reflexem ( kvalitativně lepším), tak scitec bych snad pil i na chuť:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Krieger
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 2:02 pm Předmět: Scitec |
|
|
Co říkáte na 100% Whey protein Proffesional od Scitecu? Uvažuji o něm už déle. Jaká je kvalita a stravitelnost? _________________ Fitness BBC- Źelivského
|
|
| nahoru |
|
 |
Rambo
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 2:45 pm Předmět: Re: Scitec |
|
|
| Krieger napsal: | | Co říkáte na 100% Whey protein Proffesional od Scitecu? Uvažuji o něm už déle. Jaká je kvalita a stravitelnost? |
Mam 5kg jahoda+bila cokolada - chut luxusni, prirozena, bez chemicke pachuti / stravitelnost vyborna / rozpustnost vyborna / penivost stredni / kvalita myslim vysoka
|
|
| nahoru |
|
 |
Petan_

|
Zaslal: so duben 14, 2012 9:21 am Předmět: |
|
|
Ja jsem koupil nedavno 5 kilovy kybl scitec v prichuti cokolada-kokos a neznam nic co by se lepe rozmichavalo (staci lzicka) a co se tyka chuti, fakt super. Doporucuji koupit ale cerveny kyblik (neobsahuje aspartam) oproti modremu baleni. rozdil ceny je asi 200 kc. A jak jiz zde bylo receno vyjde pak kilo za 500 kc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
robo2512
|
Zaslal: ne duben 15, 2012 5:27 pm Předmět: |
|
|
ahojte,
mam dva mensie dotazy, resp. otazky.
1. rad by som vyskusal Combat protein. vela ludi to tu odporucuje a takisto sa mi aj celkom pozdava, no nakolko neide o 100% protein, ale v podstate o cca 75%ny protein, takze hodi sa aj do fazy rysovacky alebo skor. fazy, keby uz nepriberame, ale snazime sa skor spalit prebytocny tuk?
2. poznate proten syrovatku znacky sirix? nedavno som na tento suplement natrafil a zaujal ma svojou cenou. stoji len okolo 10€ (2.5kg) a to ma dost prekvapilo. asi to nie je klasicky protein, ze. viete, aky je v tom rozdiel? cim sa lisi a ma s tym niekto skusenosti?
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: ne duben 15, 2012 5:32 pm Předmět: |
|
|
Nevím kde jsi vzal 57%, Combat má cca 76 %. Řekl bych, že do rýsovačky je nejlepší 90% CFM nebo třeba hydro, ovšem Combatem před spaním nejspíš nic nezkazíš.
Ten protein co tu ukazuješ je jednoznačně shit, nebo se jedná o čistou nezpravocanou syrovátku. NIKDY nebude kvalitní protein stát 300Kč za 2,5kg !
Edit: aha, už jsi se opravil
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: ne duben 15, 2012 5:50 pm Předmět: |
|
|
se syrovatkou si muzes ledatak delat pletovy koupele, ale k vetsim svalum ti teda moc nepomuze..a cekat, ze za 10 ecek dostanes neco kvalitniho, je ponekud naivni.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
p.Burns

|
Zaslal: ne duben 15, 2012 6:00 pm Předmět: |
|
|
| ILikeBike napsal: | Nevím kde jsi vzal 57%, Combat má cca 76 %. Řekl bych, že do rýsovačky je nejlepší 90% CFM nebo třeba hydro, ovšem Combatem před spaním nejspíš nic nezkazíš.
Ten protein co tu ukazuješ je jednoznačně shit, nebo se jedná o čistou nezpravocanou syrovátku. NIKDY nebude kvalitní protein stát 300Kč za 2,5kg !
Edit: aha, už jsi se opravil |
Combat má necelych 69%
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: ne duben 15, 2012 6:37 pm Předmět: |
|
|
| p.Burns napsal: | | ILikeBike napsal: | Nevím kde jsi vzal 57%, Combat má cca 76 %. Řekl bych, že do rýsovačky je nejlepší 90% CFM nebo třeba hydro, ovšem Combatem před spaním nejspíš nic nezkazíš.
Combat má necelych 69% |
Teďka jsem to byl do kuchyně přepočítat a má teda 71%, to je už jedno
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: ne duben 15, 2012 7:00 pm Předmět: |
|
|
| p.Burns napsal: | | ILikeBike napsal: | | p.Burns napsal: | | ILikeBike napsal: | Nevím kde jsi vzal 57%, Combat má cca 76 %. Řekl bych, že do rýsovačky je nejlepší 90% CFM nebo třeba hydro, ovšem Combatem před spaním nejspíš nic nezkazíš.
Combat má necelych 69% |
Teďka jsem to byl do kuchyně přepočítat a má teda 71%, to je už jedno |
24g proteinu ve 35g
24:35 krat 100= 68,5
matika pro prvni stupen zakladky |
Obsah proteinu se nejspis lisi v zavislosti na prichuti. Nic noveho. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
p.Burns

|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: ne duben 15, 2012 7:16 pm Předmět: |
|
|
Já jsem počítal s cookies, tak ze mě prosím nedělej blbečka, počítat umím.
|
|
| nahoru |
|
 |
robo2512
|
Zaslal: po duben 16, 2012 12:48 pm Předmět: |
|
|
ok, vdaka za pomoc  vybral som si combat arasidu, takze pokial to je tak, ako to tu pisete, ze ma z toho najvacsi obsah proteinov, potesilo ma to
ten lacny protein nechcem obhajovat, ale pravdepodobne sa taketo proteiny pouzivali aj v minulosti (alebo nie?) a kedze aj vtedy tu boli dost velki chlapi, asi to na nich fungovalo
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po duben 16, 2012 12:54 pm Předmět: |
|
|
protein je supplement, nehrazuje stravu ... svaly jim tehdy rostly z toho, co snědli za celej den, stejně tak, jako nám
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|