|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Luster

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 2:40 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | "Pokud prohraju, bude to nefér."
Ackoliv fandim JDS, tak si nemuzu pomoct ze pokud je tenhle rozhovor autenticky tak si tak nejak tvori unikovou cestu aby se mel na co vymluvit | taky mi to tak pripada a nejak se mi to k nemu ani nehodi, sampion by takhle mluvit podle me nemel, cejtim z toho takovou "predposranost", coz me fakt u JDS prekvapuje _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
magion

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 2:40 pm Předmět: |
|
|
rým aj rav ju _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 2:45 pm Předmět: |
|
|
JDS: "When you believe in something and you're a good person, things happen."
Bát se nemusí snad teda =)
|
|
| nahoru |
|
 |
Hammer_Fist
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 4:42 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | Majesty napsal: | "Pokud prohraju, bude to nefér."
Ackoliv fandim JDS, tak si nemuzu pomoct ze pokud je tenhle rozhovor autenticky tak si tak nejak tvori unikovou cestu aby se mel na co vymluvit | taky mi to tak pripada a nejak se mi to k nemu ani nehodi, sampion by takhle mluvit podle me nemel, cejtim z toho takovou "predposranost", coz me fakt u JDS prekvapuje |
asi taku aku ma floyd z pacmana, ked chces aby bol cisty?
JDS neni klasicky bad boy, s tym "serial killer whos gonna eat your children" pohladom a instinktom zabijaka...ale hej, je to netradicne, no on je podla mna proste taky dobracisko a po tomto vyjadreni by som si aj trufol verit, ze je cisty, alebo aspon jeden z najcistejsich, lebo je to proste podvod v jeho ociach
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 5:36 pm Předmět: |
|
|
| Mictian napsal: | | Prosimtě, yggu. Myslíš, že Reem by vzal zápas o titul, kde je domluvená jeho prohra? To silně pochybuju, proto do UFC nešel. |
Myslím, že v jeho momentální situaci si moc vyskakovat nemůže, a pokud si chce v MMA aspoň potenciálně do budoucna škrtnout, tak bude držet hubu a krok a Danu poslechne na slovo. A když uvážíme, že s K-1 to furt není jisté (a až bude, tak se na něj Hari i saki určo moc těší ), Golden glory těžce nasral, tak těch možností jak skutečně fajtit, a ne dělat někde ťamanům cvičenou opici jako třeba Sapp, už moc není. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
RoscoeArbuckle
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 5:40 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | Majesty napsal: | "Pokud prohraju, bude to nefér."
Ackoliv fandim JDS, tak si nemuzu pomoct ze pokud je tenhle rozhovor autenticky tak si tak nejak tvori unikovou cestu aby se mel na co vymluvit | taky mi to tak pripada a nejak se mi to k nemu ani nehodi, sampion by takhle mluvit podle me nemel, cejtim z toho takovou "predposranost", coz me fakt u JDS prekvapuje |
LOL rekl jen pravdu, vam by fakt bylo jedno ikdyby dosla natekla huba do klece jeste s injekci v prdeli
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 5:42 pm Předmět: |
|
|
Jinak ještě k tomu JDS prohlášení .... já tam mimo jiné cítím obavu, že pokud projde Reemovi být takhle nastřelený jednou, proč by mu to nemělo projít podruhé, potřetí a tak dál.....a pocit, že jako debil musím být čistý (i kdyby jen na ten fajt, buďme realisté), a ten proti mně může být syplý jak ho napadne....na to by se fakt asi jeden vysral, a plně chápu, že JDS takováhle možnost silně sere a košer mu to nepříjde. Mně ostatně taky ne. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
RoscoeArbuckle
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 5:47 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Mně ostatně taky ne. |
to asi nikomu, kdo si po vecerech nehoni nad fotkou oteklé hlavy
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 5:49 pm Předmět: |
|
|
Taky nevim, co jineho by mel rict. Normalne rekl, ze do toho jde, ale ze m to neprijde v poradku. S tim se prece neda nez souhlasit.
Mistr Arbuckle nejspis trefil hlavickou o hrebicek _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
RoscoeArbuckle
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 6:57 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | Taky nevim, co jineho by mel rict. Normalne rekl, ze do toho jde, ale ze m to neprijde v poradku. S tim se prece neda nez souhlasit.
Mistr Arbuckle nejspis trefil hlavickou o hrebicek |
Jasny, kdyby byl nasolenej kdokoliv jinej, tak je to hajzl, podvodnik, nechutnej sypač atd. Jenom oteklá hlava je furt frajer
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 7:11 pm Předmět: |
|
|
Lustere, nekaz jim radost, Douglas se na tuhle chvili pripravoval roky  Jeste jednoho si sezente a zalozte si klub lidi, kteri nemaji radi otekle hlavy _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
RoscoeArbuckle
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 7:19 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | tak hlavne je treba rict, ze mel jenom mirne zvedlej testak |
takze nasolenej byl ten kun co ho sezral
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 7:29 pm Předmět: |
|
|
kdo vi.. mozna kun, mozna moc tribulusu (extrifit), nebo silna kava _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 7:31 pm Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | Lustere, nekaz jim radost, Douglas se na tuhle chvili pripravoval roky Jeste jednoho si sezente a zalozte si klub lidi, kteri nemaji radi otekle hlavy |
Ale hovno...antipatie je jedna věc, ale o ni vůbec nejde. Jde o to, že tímhle to Reem totálně zazdil a posral. Protože snad každý se na ten fajt těšil, a teď buď nebude vůbec, nebo prostě nevěřím, že nebude plně v režii Dany a bude fér.
Mně sypka neva, ale když kurva někam lezu, kde se testuje, tak si to prostě ohlídám, a když ne, tak jsem jednoduše debil, bo jak se ukazuje, všem okolo akorát dělám problémy. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|