Lustere, nekaz jim radost, Douglas se na tuhle chvili pripravoval roky Jeste jednoho si sezente a zalozte si klub lidi, kteri nemaji radi otekle hlavy
Ale hovno...antipatie je jedna věc, ale o ni vůbec nejde. Jde o to, že tímhle to Reem totálně zazdil a posral. Protože snad každý se na ten fajt těšil, a teď buď nebude vůbec, nebo prostě nevěřím, že nebude plně v režii Dany a bude fér.
Mně sypka neva, ale když kurva někam lezu, kde se testuje, tak si to prostě ohlídám, a když ne, tak jsem jednoduše debil, bo jak se ukazuje, všem okolo akorát dělám problémy.
Sak je nechej. ;) Holt nekdo nema na vic, nez jen provokovat a delat ze je geroj (nemyslim Romana :-D) i kdyz ma na hlave maslo a v kalhotech nasrane: Reem i tady ti nazdarci.
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Mne ten test dokazal jen to, ze Reem neni tak inteligentni jak jsem si myslel. Ale nehodlam shazovat jeho vykony a delat z nej cernou ovci UFC a z ostatnich fighteru cisty nevinatka jen proto, ze tim testem ted prosli.
A s tou vsude zminovanou agresivitou - pred i po zapasech byl testovanej a vzdycky prosel, takze osobne pochybuju, ze zvysenej testak x tydnu pred zapasem mu nejak zvysuje agresivitu v case zapasu, kdy je telo naopak v utlumu...
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Mně sypka neva, ale když kurva někam lezu, kde se testuje, tak si to prostě ohlídám, a když ne, tak jsem jednoduše debil, bo jak se ukazuje, všem okolo akorát dělám problémy.
ty voe, ty jses na stary kolena odstehoval do moravskoslezskeho kraje?
jinak jestli se ten zapas uskutecni, tak mi to taky neprijde fer..ale ten zapas chci videt, coz prevazuje, takze mi je to jedno..
(2) Reem na Hrad!
Ja jsem treba nazor na Reema nezmenil nkdy, vzdycky pro me byl ambiciozni arogantni jeliman, ktery by bez konskych davek bobuli akorat soupal prdeli letadla mezi japonskem a holandskem. Proste druha liga, klidne priznam: jako ted Fedor, i kdyz tam je to, porad verim, vic o te prilezitosti, nez vykonosti.
Vzdycky jsem tvrdil co se ted ukazalo, tak se ted nedivte, ze si tu prihrivam svoji polivcicku i kdyz napriklad v adjektivech se jeste dost drzim zpatky, takze moc nechapu tu hysterii kolem meho nicku, nepisu kolem me, protoze osobne me tu nikdo z diskutujicich nezna, takze takove ty radoby vtpne reci me nechavaji chladnym.
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Mne ten test dokazal jen to, ze Reem neni tak inteligentni jak jsem si myslel. Ale nehodlam shazovat jeho vykony a delat z nej cernou ovci UFC a z ostatnich fighteru cisty nevinatka jen proto, ze tim testem ted prosli.
Především ten test dokázal, že Reem se bez dopingu naprosto neobejde a není schopný se normálně čistě připravit. Uvědom si že on jako jediný z testovaných BYL V PODMÍNCE a přesto to tam znova ládoval na plno hlava nehlava.
Ano, ostatní jsou zřejmě čistí, protože nikdo z nich v žádné podmínce nebyl, žádné náhodné odběry se nikdy předtím nedělaly takže nikdo z nich neměl důvod na rozdíl od Reema testy čekat a proto nic vysazovat a maskovat. Mohli být klidně nastřelení až na půdu. Ale nebyli. Takže tvrzení, že všichni ostatní stejně taky sypou je hloupé až sprosté.
je sice pravda, ze reem to posral a prehnal, ale nikdo z nas nevi, jestli treba nekdo jinej nebyl na hrane, jelikoz nsac ma limit 6:1, coz je celkem dost vysoko..takze tam jeste klidne dalsi tri mohli mit zvysenej testak, jen ten limit je tady vyssi..tim chci rict, ze reema chytli, ale stejne nikdo nemuze rict, ze ostatni nesypou, jen min..krome toho z rustaku t/e ratio asi neporoste..
Jak říkám, mně u nikoho, a tedy ani Reema, sypka neva...pokud mají všichni stejné podmínky. Co mě sere jsou ty tanečky kolem. Ok, Reem neuřídil sypku, nechal se jak trubka chytit, tak holt smolík, bude sedět doma a proti JDS půjde někdo jinej...i kdyby ten matlák Mir. Pakárna, ale budiž. Jenže Dana místo toho, aby blba prostě smáznul, tak .... tak co? Jako chápu že musí počkat do té komise, protože pokud by Reem nějakou čirou náhodou prošel, tak mu ten titulový fajt nemůže upřít. Ale ono to po těch prvních silných slovech vypadá spíš na to, že to Reemovi sám Dana, kvůli vidině megavývaru, bude pomáhat nějak ojebat, a pak ten fajt musí nějak "optimalizovat", protože s prokázaně nasypaným Reem s pásem by byl v neskutečném průseru. To už nejde o jeden fajt, ale o to, jak moc se dá věřit, že se v té kleci hraje (bude hrát) fér .... a to je pro mě hodně velkej problém.
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
je sice pravda, ze reem to posral a prehnal, ale nikdo z nas nevi, jestli treba nekdo jinej nebyl na hrane, jelikoz nsac ma limit 6:1, coz je celkem dost vysoko..takze tam jeste klidne dalsi tri mohli mit zvysenej testak, jen ten limit je tady vyssi..tim chci rict, ze reema chytli, ale stejne nikdo nemuze rict, ze ostatni nesypou, jen min..krome toho z rustaku t/e ratio asi neporoste..
no ale prece o tomhle ta diskuze je ne? taky si nemyslim ze sou VSICHNI cisti (stejne jako si nemyslim ze sou vsichni nadopovani) ale VSICHNI krom overoida prosli a i kdyby meli 5.9 : 1 tak limit je 6 a tudiz sou z pohledu tohoto testovani cisti protoze sou to hold profesionalove a asi si to umi narozdil od nej pohlidat...
_________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
to byla reakce na Tygra, ze jsou vsichni ostatni mirkove dusinove a tudiz nic neberou..jenze to, ze prosli s limitem 6:1 a ze existujou i jiny formy dopingu, ktery se tady vubec netestujou neznamena, ze tam nic neposilaj..
to byla reakce na Tygra, ze jsou vsichni ostatni mirkove dusinove a tudiz nic neberou..jenze to, ze prosli s limitem 6:1 a ze existujou i jiny formy dopingu, ktery se tady vubec netestujou neznamena, ze tam nic neposilaj..
to, ze sa riesi len testosteron neznamena, ze sa len ten testoval, ale iba ten gorile nasli...
to, ze je niekto fanusik niekoho dokazem pochopit, ale ako si niekto mohol kedykolvek mysliet, ze reem je inteligentny zapasnik, to fakt neviem...ved ten clovek je cisty primitiv, absolutne podpriemene inteligentna existencia, to vidno na tom ako sa vyjadruje... inteligentni zapasnici su jones, spider, gsp, condit ... reem je rovnaky dement ako diaz bros etc... akurat je este neskutocne namysleny
Tak toto by som fakt netvrdil, práveže v každom jednom rozhovore pôsobí veľmi distinguovane, odpovede volí uvážene, vyjadruje sa objektívne aj k ostatným zápasníkom a fakt vidieť, že je v športe už dlhé roky a je mu jasné, ako veci fungujú.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
A to ze neni inteligentni a je primitiv, to si taky nemyslim. Na jeho vystupovani je videt pravy opak... I v zapase se chova velmi inteligentne a ne nejak agresivne. Vyborne dokaze vyuzit svych prednosti. Diky tomu vyhral K1, ac treba uplne nezazaril, ale pekne takticky to zvladl. A to co rikal v tom poslednim rozhovoru, ze je lepsi na zemi, v postoji, silnejsi, tak to je vsechno pravda. Mozna to muze na nekoho pusobit arogantne ale on ma jenom sebevedomi.
Jinak tou sypkou si to neuveritelne posral, ale bylo to na nem jasny. Opravdu vypada az moc dobre. Ted se to jenom po 4 letech potvrdilo. Ted je horsi, ze jestli zustane v UFC tak se otaznik dopingu nad nim bude vznaset porad a kdykoliv mu to zase nemusi vyjit. Tohle Dana nesnasi.
to, ze sa riesi len testosteron neznamena, ze sa len ten testoval, ale iba ten gorile nasli...
to, ze je niekto fanusik niekoho dokazem pochopit, ale ako si niekto mohol kedykolvek mysliet, ze reem je inteligentny zapasnik, to fakt neviem...ved ten clovek je cisty primitiv, absolutne podpriemene inteligentna existencia, to vidno na tom ako sa vyjadruje... inteligentni zapasnici su jones, spider, gsp, condit ... reem je rovnaky dement ako diaz bros etc... akurat je este neskutocne namysleny
Nechapu jak vubec nekoho muzes srovnavat s Dias brothers a zvlast Alika, kterej je imho velice inteligentni clovek
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru