|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Georgo_K

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 7:31 pm Předmět: zazivani, traveni atd atd |
|
|
chlapi ja vim ze posledni dobou kazdej topic co zalozim je blbost, ale potrebuju poradit jeste s jednou malickosti a to je traveni...
posledni dobou s tim mam opravdu velkej problem.... at uz si dam sacharidak ( go pro 30, pred tim jsem mel one stop extreme a bylo to s nadymanim o dost lepsi ), nebo nejaky jidlo, je celkem jedno jaky, tak mam neuveritelne nafoukly bricho... jako kdybych spolknul celej meloun
zkousel jsem probiotika, psylium, vlocky vareny nevareny nasakly nenasakly ( po nich mam paradoxne megaproblem )
ted jsem koupil nejakou rasu ( http://www.lekarna.cz/chlorella-original-medicol-tbl-750/ ) ktera ma prej supr ucinky na traveni a na streva obecne a k tomu lepikol, coz je vlastne psylium s pro a prebiotikama....
a aby toho nebylo moc tak planuju jeste tenhle hardcore http://www.zdravi-az.cz/Ocista_tlusteho_streva_02.php
Vim ze tady lidi zerou neuveritelny dvoukolaky s jidlem, viz draper atd atd.... a asi to maj nejak pod kontrolou
opravdu budu snad rozdavat zlato za rady co by mohly pomoct, protoze je to fakt na hlavu, neprijemny, blbe se mi takhle cvici, no to asi vysvetlovat nemusim
Zeleninu zeru + lneny seminko, nejaky orechy atd atd, v diete momentalne nejsem bilkoviny denne cca 1,5-2 g na kg 300 - 400 sachru dene a tuky kolem 80 g... vazim ted aktualne cca 92 kg
diky
G.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 7:39 pm Předmět: |
|
|
zkus jeden den jist jenom bilkoviny, tuky a zeleninu, schvalne jestli se ti to nezlepsi.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 7:43 pm Předmět: |
|
|
Já jsem strašně prděl pořád a od té doby co jsem přestal jíst sacharidy (jen večer v 1 porci) a jídlo víc žvýkám tak v pohodě. A to jsem dřív sral třeba celý den, ve škole v práci všude...
Zkusit chvíli jíst hodně málo, třeba jíst jen zeleninu 2 dny a nějaký lehce stravitelný bílkoviny a potom pomalu začít zlehka zase jíst? To se ti stalo ze dne na den ten problém?
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 7:47 pm Předmět: |
|
|
Měl jsem přesně to co popisuješ, táhlo se to asi 2 měsíce, po každým jídle neuvěřitelně nafouklý břicho.
Zkoušel jsem probiotika, nic, psylium, z toho jsem se posral, a vločky přesně jak píšeš megaproblém.
Nakonec jsem to vyřešil tím, že jsem přestal trénovat, jedl jsem 2x, 3x denně jenom dietní miniporce (rohlík, piškoty, ovoce, kuřecí maso na vodě atd.) a pil hodně mátovýho čaje.
Tímhle způsobem se to po nějaký době dalo do pořádku, potom jsem přešel na intermittent fasting a od tý doby jsem se zažíváním neměl jedinej problém a to dám klidně večer po tréninku okolo 100g proteinu, 200g sacharidů a bez problémů, spí se mi skvěle. :) _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
Georgo_K

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 7:48 pm Předmět: |
|
|
mno ja jsem si to rozesral drive kdyz jsem vedel o dietach uplny prd.... a mel jsem opravdu velkej prijem bilkovin a skoro zadny sachry a skoro zadny tuky.... ale to je uz dlouho.... potom jsem musel kuli autonehode na nejakej cas cvicit a problemy nebyly tak extremni jako pred tim ale porad byly ale slo to v pohode tolerovat.... mno a ted jsem cca pred 2 mesicema zase zacal cvicit a je to zase hodne spatny....
Myslis ze by to mohlo byt prave sacharidama ? Ja co spise ctu nejaky veci o traveni atd atd tak by tam zaser mohl byt prave v bilkovinach...
jinak fakt diky za odpovedi
|
|
| nahoru |
|
 |
Georgo_K

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 7:49 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | zkus jeden den jist jenom bilkoviny, tuky a zeleninu, schvalne jestli se ti to nezlepsi.. |
Myslis ze by tohle mohlo pomoct ? BTW tu rasu jsem koupil diky tvymu prizpevku nejakem topiku :D tak doufam ze bude fachcit :P
|
|
| nahoru |
|
 |
Georgo_K

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 7:52 pm Předmět: |
|
|
| Johny HaRd napsal: | Měl jsem přesně to co popisuješ, táhlo se to asi 2 měsíce, po každým jídle neuvěřitelně nafouklý břicho.
Zkoušel jsem probiotika, nic, psylium, z toho jsem se posral, a vločky přesně jak píšeš megaproblém.
Nakonec jsem to vyřešil tím, že jsem přestal trénovat, jedl jsem 2x, 3x denně jenom dietní miniporce (rohlík, piškoty, ovoce, kuřecí maso na vodě atd.) a pil hodně mátovýho čaje.
Tímhle způsobem se to po nějaký době dalo do pořádku, potom jsem přešel na intermittent fasting a od tý doby jsem se zažíváním neměl jedinej problém a to dám klidně večer po tréninku okolo 100g proteinu, 200g sacharidů a bez problémů, spí se mi skvěle. :) |
Co to je prosimte iintermittent fasting, pujdu to vygooglovat.... Jinak prave planuju udelat nejakou ocistu zevnitr a nasadit treba na par dnu nebo tyden prave takovou dietu, bez koreni suchary atd atd.... bleeee
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 7:56 pm Předmět: |
|
|
Vygoogluj si chlapíky jako Martin Berkhan nebo Lyle McDonald a pročti si jejich stránky, jsou to takový IF celebrity. _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
Georgo_K

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 8:06 pm Předmět: |
|
|
| Johny HaRd napsal: | Vygoogluj si chlapíky jako Martin Berkhan nebo Lyle McDonald a pročti si jejich stránky, jsou to takový IF celebrity. |
jestli to chapu dobre tak jsou tam casovy intervaly kdy se proste vubec neji a jen pije voda ? treba 24h 1x tydne ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Georgo_K

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 8:10 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | Georgo_K napsal: | | Luster napsal: | | zkus jeden den jist jenom bilkoviny, tuky a zeleninu, schvalne jestli se ti to nezlepsi.. |
Myslis ze by tohle mohlo pomoct ? BTW tu rasu jsem koupil diky tvymu prizpevku nejakem topiku :D tak doufam ze bude fachcit :P |
ja sem si to myslel ta chlorella je vazne dobra, ulehci a podstatne zlepsi traveni, ale neresi ten problem dlouhodobe, zkus na ten jeden den jenom B+T a ja se vsadim, ze to bude fungovat a precti si tohle: http://diety.doktorka.cz/protikvasinkova-dieta/
edit: ale vynechal bych urcite i vsechny obiloviny.. |
mno muzu zkusit den dva jak rikas a vypalit to i prirodnima antibiotikama jako cesnek atd... ( se pritelkyne posere ) :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Georgo_K

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 8:13 pm Předmět: |
|
|
| RavenStalker napsal: | Já jsem strašně prděl pořád a od té doby co jsem přestal jíst sacharidy (jen večer v 1 porci) a jídlo víc žvýkám tak v pohodě. A to jsem dřív sral třeba celý den, ve škole v práci všude...
Zkusit chvíli jíst hodně málo, třeba jíst jen zeleninu 2 dny a nějaký lehce stravitelný bílkoviny a potom pomalu začít zlehka zase jíst? To se ti stalo ze dne na den ten problém? |
Sacharidy jen jednou dene ? a jeste vecer ? to jako nejak dlouhodobejc ? a kolik mas prijem sacharidu dene teda ?
jinak jo asi by to chtelo nejaky dietni 2 dny a pak postupne zkusit zase dlabat
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Georgo_K

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 8:35 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | Georgo_K napsal: | | cesnek atd... ( se pritelkyne posere ) :D | staci vykrojit ten stred z toho a pak to neni zdaleka tak agresivni
zkusil bych celkove prehodnotit pristup k jidlu, ale tak uvidis jak to vubec dopadne po tom "dietnim" dni.. |
Nj, to bych rad, ale je proste v prdeli ze ja nevim co delam spatne....
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 8:51 pm Předmět: |
|
|
| Georgo_K napsal: | | Johny HaRd napsal: | Vygoogluj si chlapíky jako Martin Berkhan nebo Lyle McDonald a pročti si jejich stránky, jsou to takový IF celebrity. |
jestli to chapu dobre tak jsou tam casovy intervaly kdy se proste vubec neji a jen pije voda ? treba 24h 1x tydne ? |
Přístupů k IF je celá řada, může to být tak jak píšeš Ty, nebo když se podíváš k Frozzovi do logu, tak ten jede Warrior diet s principem 20h (undereating)/4h (overeating), já osobně se příkláním a nejvíc mi vyhovuje styl LeanGains 16h (půst)/8h (jídlo).
Hlavní výhodu LG oproti WD vidím v tom 16h půstu, kdy se skutečně pije jenom voda a nejí se nic, oproti WD kde jsou povolený menší jídla, čímž IF trošku ztrácí ten hlavní smysl.
Další věc, kterou jsem změnil je frekvence jídel. Dřív jsem jedl každý 2-3 hodiny, teď mám v tom 8 hodinovým oknu většinou 2 jídla. Když se 2x, 3x denně pořádně najím, přičemž největší jídlo je před spaním, tak se cítím podstatně líp a taky mi líp tráví, než stylem 8 jídel denně každý 2-3 hodiny.
Navíc jsem četl zajímavou studii, ve které 1. skupina měla jedno jídlo denně a 2. skupina 3 jídla. Stejný množství kalorií, žádný cvičení, a první skupina shodila víc tuku a nabrala víc svalů než druhá skupina, což je celkem šílený (pokud je to pravda). _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|