|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po únor 20, 2012 9:52 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | ty si protein pocitil zvysenim maximalky na drep a bench? |
Ale už ne triceps a předloktí! To je protein pro izolovanou výživu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
harmon3k
|
Zaslal: so duben 14, 2012 5:34 pm Předmět: |
|
|
raw vegan -bez tepelnych uprav (hnědá ryže)+Sunwarrior blend-bez tepelnych uprav (zluty hrášek,brusinka,konopi) na strankach vyrobce hodnoty am
K tomu přes den nahražky sojové,fazole,ryže,cizrna,brambor,cocka atd a myslim ,že je to oki.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so duben 14, 2012 6:19 pm Předmět: |
|
|
| harmon3k napsal: | raw vegan -bez tepelnych uprav (hnědá ryže)+Sunwarrior blend-bez tepelnych uprav (zluty hrášek,brusinka,konopi) na strankach vyrobce hodnoty am
K tomu přes den nahražky sojové,fazole,ryže,cizrna,brambor,cocka atd a myslim ,že je to oki. | Pardon, že jsem tak smělý, ale k čemu to je dobré?
|
|
| nahoru |
|
 |
harmon3k
|
Zaslal: so duben 14, 2012 6:35 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | harmon3k napsal: | raw vegan -bez tepelnych uprav (hnědá ryže)+Sunwarrior blend-bez tepelnych uprav (zluty hrášek,brusinka,konopi) na strankach vyrobce hodnoty am
K tomu přes den nahražky sojové,fazole,ryže,cizrna,brambor,cocka atd a myslim ,že je to oki. | Pardon, že jsem tak smělý, ale k čemu to je dobré? |
No přečti si celou diskuzi.Je to vice zrdoju rostlinych bilkovin
Jsou to dva skvěle proteiny
Naposledy upravil harmon3k dne so duben 14, 2012 6:41 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
harmon3k
|
Zaslal: so duben 14, 2012 6:38 pm Předmět: |
|
|
| harmon3k napsal: | raw vegan -bez tepelnych uprav (hnědá ryže)+Sunwarrior blend-bez tepelnych uprav (zluty hrášek,brusinka,konopi) na strankach vyrobce hodnoty am
K tomu přes den nahražky sojové,fazole,ryže,cizrna,brambor,cocka atd a myslim ,že je to oki. |
Tu zdroje dalsich bilkovin pro tebe jakož nemužeš zivocisne bilkoviny nebo vegany
http://www.vegan-fighter.com/vyziva/veganske-zdroje-kvalitnich-bilkovin.html
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so duben 14, 2012 6:42 pm Předmět: |
|
|
Aha...to není nic pro mě jako pro masožravce, ale pro býložravce proč ne  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: so duben 14, 2012 9:43 pm Předmět: |
|
|
zajimavy odkaz diky ... skoda ze se nezabejvaj i amino-spektrem ... ale porovnavaj jen obsah bilkovin... _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so duben 14, 2012 9:45 pm Předmět: |
|
|
proč asi :D
Jinak ty jídla tam vypadají skvěle, ještě k nim přidat pořádnej flák masíčka a bude to paráda.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: so duben 14, 2012 10:09 pm Předmět: |
|
|
tak u rostlinejch bilkovin staci dobra kombinace a obohatit tim amino-spektrum a mas kvalitni bilkovin :) proto mne mrzi, ze tam neni rec o amino-spektru jednotlivejch potravin ...
jo a nerikej, ze to zkombinujes se stejkem :D _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so duben 14, 2012 10:14 pm Předmět: |
|
|
Já? Jasně, že to zkombinuju.
Jinak tam mají i ty citový videa, kde ukazují, jak nesmíme jíst maso proto, protože zvířátka trpěj. Škoda, že nenatočili mého dědu, jak vždy majznul králika po hlavě a pak ho za packy pověsil a nechal vykrvácet, protože chudák kfálishek už neměl hlavu. To by bylo ještě dojemnější a z lidí by to udělalo vegany =)
Já měl dneska králíka a štiku a cejtím se skvěle
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: so duben 14, 2012 10:25 pm Předmět: |
|
|
Hmm, na čem Vegani drží CKD ??? Nějaký nápad  ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: so duben 14, 2012 11:19 pm Předmět: |
|
|
"Vyhýbat se alkoholu není návodem; je to pravidlo. Jedno pivo vás hodí o dva a více týdnů nazpět."
- z postovanyho webu z jidelnicku k treninkum MMA _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: ne duben 15, 2012 12:30 am Předmět: |
|
|
Guru: spis sem myslel, ze zareagujes na mne na to "ze se to da s necim zkombinovat" :D to je jedno, minulo se to ucinkem.) ... kazdopadne je spousta duvodu proc jist maso i proc ho nejist, je snad na kazdem jakym zpusobem stoluje, nemyslis, ze je zbytecne ten podtext, kterej do kazdyho postu vsouvas o vegetarianech, spolecne s tim krasnym klise?
Raven stalker: ryzovy olej se sojovym proteinem, tipuju :D
Cratach: nevim z jakeho kontextu je to vytrzene, ale pokud se tim nutne nemysli fyzicky posun, ale dusevni, tak to tak muze byt :) Stejne jako kurak, co chce prestat kourit, ... _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne duben 15, 2012 8:10 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: |
Jinak tam mají i ty citový videa, kde ukazují, jak nesmíme jíst maso proto, protože zvířátka trpěj. Škoda, že nenatočili mého dědu, jak vždy majznul králika po hlavě a pak ho za packy pověsil a nechal vykrvácet, protože chudák kfálishek už neměl hlavu. To by bylo ještě dojemnější a z lidí by to udělalo vegany =)
Já měl dneska králíka a štiku a cejtím se skvěle |
Jsem doufal, že někdo něco podobnýho konečně napíše. Eko+vegofašisti jsou jedna z nejhroších skupin škůdců, a bohužel mezi nima je spousta individuí co dokážou věci napsat tak, že zblbnou spoustu tupejch ovcí svojí masírkou o trpících zvířátkách a nelidských podmínkách. Ne že by to neexistovalo, ale zdaleka ne v takový míře jako oni tvrdí, a obzvlášť v těch mírně civilizovanějších podmínkách. Nevím jak jinde, ale u nás jsou dost přísný pravidla, a třeba krávy se mají skvěle. V porovnání s dřívějškem (před pseudorevolucí myslím).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|