| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Midnight
|
Zaslal: so duben 14, 2012 6:22 pm Předmět: Glukóza ke kreatinu |
|
|
Zdravím,
začal jsem brát kreatin a chci se zeptat, jak kritické je k němu požírat glukózu. V letáku u něj je napsáno, že ke každé dávce si mám dát 30 gramů, což mi přijde docela dost, kór když je to 2-3x denně. Jen tak mimochodem, kolik cca kávových lžiček je 30 gramů? 15?
Není možné si místo toho koupit nějaký krabicový džus v obchodě a rozmíchat si kreatin v něm? Kolik by toho džusu pak mělo k jedné dávce být?
Děkuji za odpovědi.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so duben 14, 2012 6:27 pm Předmět: |
|
|
V džusu není (neměla by být) glukosa, ale fruktosa.
30 g glukosy ke každé dávce je moc.
Dával jsem 3 čajové lžičky k dávce. nyní nedávám nic a výsledek je totožný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so duben 14, 2012 7:39 pm Předmět: |
|
|
Tak tak. Take jsem v jedne ze svych kreatinovych kur daval ke kazde davce minimalne 30g glukopuru, pak jsem nedaval nic a nebo to michal s jidlem a rozdil jsem nepoznal. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Partridge

|
Zaslal: so duben 14, 2012 7:47 pm Předmět: |
|
|
Nebudu zakládat nový topic tak když už tu je další o kreatinu.
Máte někdo "zkušenosti" s trávícíma obtížema po kreatinu? Cyklů už mám za se bou několik ale ted, teprve po dvou dávkách mám potíže jako nikdy, průjem , bolesti břicha. Míchám ho klasicky ve vlažné vodě, je možné že za to může to že je málo rozpuštěný (furt cítím ty krystalky), jinak si to neumim vyložit. btw mam monohydrat od weidra takže s tim kreačem jako takovym žadny problem asi nebude. _________________ If the Jesus comes back, we will kill him again.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: so duben 14, 2012 8:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
|
| nahoru |
|
 |
kramarcik.peter3
|
Zaslal: út prosinec 29, 2015 8:58 am Předmět: |
|
|
Zdravím :) môžem sa opýtať ... je vhodné ku kreatínu kúpiť si normálny hroznový cukor ktorý kúpite v bežných supermarketoch ?
|
|
| nahoru |
|
 |
SnakeSoft
|
|
| nahoru |
|
 |
| |