Vyuzil jsem pozvani uzivatele nEcro na dalsi spolecny trenink stongmen disciplin. Tak osudova chyba. Ted si sedim doma a lituji toho, ze jsem se nekam vydal. Zrejme me telo nezvlada takovou zatez a neni na to stavene Pokud tedy neni v poradku, ze se nemuzu narovnat a docela me boli zada Toto mozna k tomu sportu patri, musim trenovat odolnost na bolest. Bohuzel, doma pro to prilis pochopeni nemaji
Tnesni strongman trenink ve 4 lidech nam zabral cca 3 hodiny. Byli to hodini jiste prijemne stravene hodiny narocnym treninkem a spoustou driny.
5x nahozeni osy 95 kg, a 5 pushpresu s touto vahou. - strasne tezke mi to prislo, a ty posledni premisteni cinky na hrudnik mazec. Budu si muset najit trenera co me to nauci a cvicit a cvicit a cvicit..
Na tezsi pokusy se 120 jsem se sice pokusil, ale udelal jsem si tak maximalne MT a tam to skoncilo. U me bez sance na vitezstvi nad cinkou
2) Jako druhy byl na rade Farmers Walk
Vaha cca 70 kg pro kazdou ruku Vydalenost byla cca 50-60 metru. Takove protazeni ( dostavila se prvni bolest zad )
Vaha cca 90-95 kg pro kazdou ruku na vzdalenost 25-30 metru (bolest zad poracovala)
Vaha cca 125-130 kg pro kazdou ruku na vzdalenost cca 20 metru (bolest nikam neodesla )
3) Jako treti bylo na rade Prevraceni pneu o vaze 430 kg
Zde bylo provedeno nekolik pokusu. Prvne asi tak 2 pozvedy pro ukazdku techniky nove prichozim.
pote byl 2 x zavod v prevraceni stridavym zpusobem, kdy jsme se po kazdem otoceni pneu s partakem stridali. zde bylo kolem 14 otoceni ( brano v obou zavodech)
4) Jako ctvrte a posledni bylo na rade prenaseni pytlu s piskem jeden pokus s pytli o vaze 60,80,100 na vzdalenost cca 15m v case kolem 35 s.
stále to nechápu, že na mrtvý tah nebo na dřep nedáš v tréninku nějakou vyšší váhu, máš sílu jak prase, to je vidět na videu.
_________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
stále to nechápu, že na mrtvý tah nebo na dřep nedáš v tréninku nějakou vyšší váhu, máš sílu jak prase, to je vidět na videu.
No nekde bude chyba. Ale stale se ji snazim najit :-) budu muset zajet s nekym zatrenovat. Mozna na to prijdem. nebo to bude tou nasi garazovou posilovnou. Ale dik za kompliment.
Pavelcb napsal:
Moc pěkný video,dobrej trenink.
Dik za pochvalu prvni videjko co jsem zkousel delat to pockej az bude venku video od Necra. To je ten blondak co prevraci gumu se mnou ve dvojici. To je teprve zvire
Honzík je teda pěknej řízek. 120 kilovej Necro vedle tebe vypadá jako modelka.
Dobrej trénink.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Honzik neni rizek honzik je slaboch na videu neni videt fail pri axle 120 kilo ktery 120 kilovy Necro zvedl celkem na pohodu. Navic Honzik nema techniku. :-) zkouknete video od necra ( s dovolenim postnu)
To se terve pokochate kluci :-) Kazdopadne dik za pochvalu. Jestli prezii tak v pondeli si testnu trenink nohou s klukama Necrem a spol. Tak terpve uvdim jakej jsem slaboch
Tak Necro sílu má, o tom nepochybuju a musím uznat, že to přemko a tlak s axlem je moc pěkný.
Jestli budeš nějakou chvíli trénovat s klukama a poslouchat jejich rady, tak ti výkony určitě poletí celkem rychle nahoru.
Jenom jsem zvědavej, jak dlouhou vám vydrží ty betonový kufry, bez kovových hran jim moc šanci nedávám. Už teď bylo vidět, že pomalinku snižovaly váhu.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
no s klukama si dam jeden max. tva treninky. Oni jsou daleko a me se za nima tolik rat nebude chtit jezdit. Dam si nohy a mozna bench at zmerim maxka a pak se vratim to nasi nuzne garaze k zelezu a budu si to solichat sam
Ted bude hlavne treba spevnit stred tela, protoze takovy tezky superYorke mi znici stred tela bezpecne..
A vubec kdyz uz tak budem muset vybudovat poradnou silu, preci nebudu zadne orezavatko
Takze kratky prolog. dnesni trenink jsem sel s Necrem v posilce, kam chodi drtit sve telo. Na to, ze jsem tam byl nejslabsi, jsem objevil i dalsi nedostatky. spatna technika drepu napriklad. No co cvicte s liftery a hned je vsechno spatne. No nevadi na tom se zapracuje. U drepu jsem si dal 1x 140 kg co vzhledem k technice by kluci pri zavrenem jednom oku mozna vzali. Takze takovy polo oficialni vykon pro vypocet do tabulek s procenty. Pote jsem zkusil 170kg kde jsem si udelal novy osobni rekord na puldrepu :-D no ja jsem spokojeny. Na necviciciho a nedrepujiciho cvicence dobre, rekl bych. Pak prisli tlaky na ramena ve stoje s velkou cinkou. Tady jsem si fandil a mozna jsem trosku i nahecoval Necra a sli jsme az na 1x120kg takovy lehci pushpress z me strany. Pote kdyz to Necro take zvladnu ( coz jsem cekal) jsme sli na 130 kg. tady jsem se o to pokousel asi 3x nebo 4x dva nastupy po dva pokusy. Cinka zustala viset na mrtvem bode. Kdybych to umel poddrepnou a pomoc si vice nohama asi by to slo. No tak to asi cele mily denicku. S klukama uznikdy cvicit nejdu, na to jsemnejakej slabej. Pouzvazuji o dalsim spolecnem treninku cca v pristi petiletce :-D
DEN 15. 16.4.2012. start 18:20
Nohy Drepy :6x20kg, 6x60kg, 6x100kg, 2x100 kg, 6x100kg, 1x140kg PR , 1/2 x 170 PR :-)) kg.
Dosedy na box 6x60kg, 5x100kg, 5x100kg.
Ramena Millitary press : 10x20kg, 6x60kg, 6x60kg
Pushpress : 3x100kg, 1x120kg PR , 3x pokus na 130 kg, slaba spoluprace ramen a nohou. chce to pritlacit na ten push press.
Ahoj denicku. Po dalsim krasnem tydenim zotavovani jsem uz skoro zdravy a docela se citim na to abych od pristiho tydne zacal zase navstevovat posilovnu.
Rozhodl jsem se po porade s uzivatelem spekounP prozatim zkusit silovy treninkovy program Fomina . Puvodne jsem chtel jit do jineho treninku, ale zkusim toto a uvidim.
Prvne bylo potreba vedet max. Vahy a tyto podseknout o 20% dle popisu v tomto rozpise. Podseknuti je nutne pro moznost dlouhodobeho cyklovani tohoto treninku.
Takze z toho vychazi: Drep: 112 kg
Bench: 112 kg
Mrtvy tah: 136 kg
Trenink je rozplanovan na 3 jednotlive cykly. A,B,C. Podle prvniho potazmo druheho treninkoveho cyklu popremyslim jak bude provedeno rozvrzeni jednostilivych treninku do tydne. Zatim bych to videl na 1+1 (trenink + volno) a tak porad dokola. V rozpise je jeden tyden stejneho cyklu venovan Objemu a druhy intenzite u hlvnich cviku. Mozna v obdobi vetsi intenzity bude treba regenerovat i dele nez jeden den. Tak toto necham zatim otevrene.
Pocty opakovani a procenta jsou soucasti krasne exelovske tabulky. na vyzadani poslu emailem pres PM. Ale verim, ze si to mozna dokazete i vygooglit. Tak to nastin programu..
Tak a zacal jsem opet navstevovat nase pracovni Fitko, ikdyz slovo fitko se sem moc nehodi. Tak rekneme garaz :-) Zapocal jsem podle rozpisu FORMINA, Vahy odpovidaji tak jak jsem si naplanoval -20% z maxima. Neni to uplne presne jak to naplanovala tabulka Formina, ale musel jsem s vahami improvizovat :-)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru