|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
johny c

|
Zaslal: ne duben 15, 2012 3:43 pm Předmět: |
|
|
nechápu deadlifte proč si dal za příklad bakera. Ten byl sice monstrózní, ale taky byl takovej divněj něco jako dillet. Jinak kdyby dillet nepózoval, jako kdyby měl v podpaží vajíčka a nechtěl, aby mu praskly, tak vypadá jeho postava celkem normálně. Hlavně nikdo jinej neměl takovou stavbu jako on. Mám na mysli extrémně široký ramena a extrémně úzkej pas.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne duben 15, 2012 4:18 pm Předmět: |
|
|
No tak třeba Wheeler měl zcela jistě poměr ramena:pas na podobné úrovni.
Pokud se chceme bavit o poměru ramena a pas, tak takový Brian Buchanan je v tomto zcela nkde jinde.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne duben 15, 2012 4:40 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | No tak třeba Wheeler měl zcela jistě poměr ramena:pas na podobné úrovni.
Pokud se chceme bavit o poměru ramena a pas, tak takový Brian Buchanan je v tomto zcela nkde jinde. |
Nesouhlasim, Wheeler mel daleko uzzsi klicni kosti, to ze na ne dokazal nabalit tolik masa je uz o necem jinem.
Jenze Buchanan mel 100 x horsi kostru a celkovou stavbu tela, jo pas mel mozna tenci ale to je vse.
Proste jak sem rikal Dillet je takovy zjev jako by ho seslali z Mr. Olympia 3000, tecka. Ze byl pozer lamer a mel chyby (ktere mel ale snad kazdy) je vedlejsi, celkove mel co se stavby tela tyce nejvetsi potencial a nejen 90. let ale soucasnosti.
A Strydomova jedina slabina byly zada, ne cely trup jako ty pises, hrudnik mel perfektni, ramena nejlepsi v te dobe. Takovy Wolf 80. let.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: ne duben 15, 2012 4:49 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | A Strydomova jedina slabina byly zada, ne cely trup jako ty pises, hrudnik mel perfektni, ramena nejlepsi v te dobe. Takovy Wolf 80. let. |
az na to, ze strydom se narodil i s lytkama..ale stejne bych je moc nesrovnaval.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne duben 15, 2012 7:14 pm Předmět: |
|
|
Tommy- s klíčníma kostma jdi k víš komu. Takový Heath je na tom podobně a oba dva s Wheelrem byli...Heath je a bude před zjevy typu Dillet. Když se Ti líbí takový divnokulturisti, tak to by se Ti mohl líbit Bautista, Ferrari apod. To je taky katastrofa.
,,,teď jsem si vzpomněl FUX
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne duben 15, 2012 7:49 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | To je hrůza:. Chápu, že Tommy má slabost po divně poskládané kulturisty, ale z té doby stojí za pozornost takový Ray, Labrada nebo Levrone mnohem víc než tento splácaný obr. Osobně se mi takový Clairmonte, Baker, Schmidt, Sarčev, Taylor apod. líbí mnohem víc než Dillet. |
Tommy má právo na svůj vkus. A ano, tebo vyjmenovaní borci byli pěkně stavění ale to nic nemění na tom, že Wheeler, Šarčev i třeba Taylor (notabene Labrada) vypadali vedle Dilletta či Fuxe jako malí kluci. U mě mají body Dillett, Fux či třeba Sonbaty Ruhlem za svou masivitu. Kdybych hodnotil dokonalou stavbu, zvolím Vince Taylora. Vypadal nádherně, ale jeho prsní či deltové svaly byly legračně drobné proti takovému Fuxovi. Proč neuznat kvality obou typů kulturistů?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne duben 15, 2012 8:00 pm Předmět: |
|
|
Neříkám, že to nebyl kvalitní závodník. Jen nebyl nikdy top závodník. Stejně tak jako Fux. Sonbaty dle mě byl z těchto obrů ve své nejlepší formě unikát v tom nejlepším slova smyslu. Ruhl ve své době také - teď je to ovšem tragedie. Třeba tokový francois byl taky masivní, hranatý chlap a i tak vyhrál Arnolda a nebýt Crohnovi choroby, kdoví:o)
Ovšem Dillet pozoval jako postižený. Na polovině soutěží málem zemřel na dehydrataci. Některé nedokončil. Prostě chlap, kterému bůh nadělil postavu a sebral někde jinde. Tohle alespoň za mě není hodno obdivu. Neberu ale Tommymu jeho zaujetí tímto kulturistou.Stejně tak, jako po mě nemůže niko chtít Dilleta chválit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: ne duben 15, 2012 9:19 pm Předmět: |
|
|
Někdo holky, jinej vdolky...
Ještě že to tak je, asi bych někdy umřel hlady!:)))
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po duben 16, 2012 4:48 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Tommy- s klíčníma kostma jdi k víš komu. Takový Heath je na tom podobně a oba dva s Wheelrem byli...Heath je a bude před zjevy typu Dillet. Když se Ti líbí takový divnokulturisti, tak to by se Ti mohl líbit Bautista, Ferrari apod. To je taky katastrofa.
,,,teď jsem si vzpomněl FUX |
Jenze ti jsou prave uplne jinde, jak muzes srovnat Bautistu s Dilletem, to jsou kulturisti z uplne opanych koncu, prave Bautista se mne libi snad uplne nejmin. Mne se proste libi kulturisti, kteri jsou vyjmecni svou stavbou a maji sirokou kostru, vysokou postavu, velke Vcko, uzky pas, siroke ramena a to proste Dillet splnuje na jednicku z hvezdickou a je mne jedno jak uspesny na soutezich byl, protoze je to stejne jen hodnoceni par lidi kterym se rika rozhodcim. Kdyz k nemu prihodis Bautistu tak tyto parametry ma prave uplne naopak, tudiz nechapu jak je muzes srovnavat.
a btw: Dillet byl top ve sve dobe.
Copak se asi honi hlavou LAbradovi pri pohledu na Paula ( myslim ze tise zavidi a rika si: ze ja se stakovou malou postavou daval na kulturistiku, vzdyt vypadam jako trpaslik, proc nejsem jako to monstrum predemnou
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po duben 16, 2012 8:31 am Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: |
Copak se asi honi hlavou LAbradovi pri pohledu na Paula |
"To by mě zajímalo, jestli spadne na záda, nebo na hubu, až to s ním zase švihne" _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Matheus

|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: út duben 17, 2012 1:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|