|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
owar

|
Zaslal: ne duben 15, 2012 9:54 pm Předmět: |
|
|
ty jsi taky protlak..je videt, ze toho o vareni jeste moc nevis..tim nechci rict, ze jsem nakej odbornik pres vareni..
ale co..kdyz neumite testo na pizzu, dejte tam listovy testo..kdyz nemate sugo, tak tam dejte protlak..a kdyz nemate rajcata, tak tam dejte citron..ceska babicoklasika.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne duben 15, 2012 10:02 pm Předmět: |
|
|
Je vidět, že si ještě neměl pizzu s listovým těstem. Ochutnej někdy a uvidíš, že to není vůbec špatný (nápad).
Když není čas a chuť dělat kvásek a těsto nechat půl hodiny (i hodinu) kynout, dobrá alternativa je i listové, které jen vybalíš, rozložíš na plech a pokračuješ.
Mě chutnají obě, jak origo, tak domácí. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne duben 15, 2012 10:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: ne duben 15, 2012 10:19 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Je vidět, že si ještě neměl pizzu s listovým těstem. Ochutnej někdy a uvidíš, že to není vůbec špatný (nápad).
Když není čas a chuť dělat kvásek a těsto nechat půl hodiny (i hodinu) kynout, dobrá alternativa je i listové, které jen vybalíš, rozložíš na plech a pokračuješ.
Mě chutnají obě, jak origo, tak domácí. |
ale to vis ze jsem ten kolac z listovyho testa mel, ale to jsem predtim nikdy nemel poradnou pizzu a jeste bydlel s rodici a dvorni kuchar byla moje matka..jist se to da, ale s pizzou to ma jen pramalo spolecnyho.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: ne duben 15, 2012 10:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne duben 15, 2012 10:25 pm Předmět: |
|
|
dopytle, kolik takovej tuna steak stojí?
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: ne duben 15, 2012 10:27 pm Předmět: |
|
|
tipuju tak kolem 200,- _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po duben 16, 2012 6:18 am Předmět: |
|
|
bezna cena okolo 35 eur kilo,celkom dost _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po duben 16, 2012 6:39 am Předmět: |
|
|
Dal bych sem ovesne vlocky a tvaroh, ale nechci ve vas vzbuzovat chutove orgasmy _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: ne duben 22, 2012 9:13 pm Předmět: |
|
|
doufam, ze to s tou rejzi je mlety a ne sojovy granule
jinak to maso se spenatem vypada luxusne stavnate.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|