Výběr kvalitních suplementů za rozumnej peníz na léto

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Výběr kvalitních suplementů za rozumnej peníz na léto  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Výběr kvalitních suplementů za rozumnej peníz na léto
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2012 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1. smarlabs vícesložkový quadcore jsem donedávna ještě měl, v čokoládě. Je to určitě kvalitní protein, chutově zcela OK.
Smartlabs celkově dělají kvalitní věci, ale co se týče chuti, jsou méně výrazné (viz Tasty - není vůbec "tasty" :)), takže se toho nepřepiješ.
Já preferuju radši výraznější chutě, mám rád tu "sladkost".
patrikdundych

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2012 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
1. smarlabs vícesložkový quadcore jsem donedávna ještě měl, v čokoládě. Je to určitě kvalitní protein, chutově zcela OK.
Smartlabs celkově dělají kvalitní věci, ale co se týče chuti, jsou méně výrazné (viz Tasty - není vůbec "tasty" :)), takže se toho nepřepiješ.

JJ taky byhc právě něco výraznějšího na čem bych si i pochutnal a zároveň to k ,,něčemu" bylo a doplnil kvalitní bílkoviny
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2012 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smartlabs Quad Core - čoko
chuťově OK, je tam výraznej micelární kasein, díky čemuž to chutná trošku moučne. Určitě jsou chuťově kvalitnější proteiny (Scitec, Combat -MP), ale kvalitou nevím nevím, kdo přesně napíše v jakém poměru jsou jednotlivý složky proteinu. Takže obří plus
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2012 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

patrikdundych napsal:
Frozz. napsal:

JJ taky byhc právě něco výraznějšího na čem bych si i pochutnal a zároveň to k ,,něčemu" bylo a doplnil kvalitní bílkoviny

Zkus Combat triple berry a pak řekni, jaký to bylo, protože si ho chci objednávat
patrikdundych

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2012 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
chuťově OK, je tam výraznej micelární kasein, díky čemuž to chutná trošku moučne. Určitě jsou chuťově kvalitnější proteiny (Scitec, Combat -MP), ale kvalitou nevím nevím, kdo přesně napíše v jakém poměru jsou jednotlivý složky proteinu. Takže obří plus

Nad MP už sme taky přemýšlel ale vadí mi to 4lb balení .. na to že je to cca70ka to vyjde docela draho
Turakam

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2012 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

patrikdundych napsal:
guruhonza napsal:

Nad MP už sme taky přemýšlel ale vadí mi to 4lb balení .. na to že je to cca70ka to vyjde docela draho

To nie je, ale ok, chod si pekne namiešať nutrenda
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2012 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele. Pokud ti tak záleží na ceně, tak si kup ten sr*nec Pure Whey. Nejspíš na sobě vůbec nepoznáš rozdíl - takže to splní ten cíl v podobě "dostání do sebe dostatku bílkovin".
patrikdundych

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2012 10:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Hele. Pokud ti tak záleží na ceně, tak si kup ten sr*nec Pure Whey. Nejspíš na sobě vůbec nepoznáš rozdíl - takže to splní ten cíl v podobě "dostání do sebe dostatku bílkovin".

Pure whey sme měl a už nikdy víc to byhc spíš zkusil matrix ale už vidim jak si koupím stejně ten MP a k tomu nějakej smartlabs
patrikdundych

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2012 10:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne já sme fakt zoufalej,nemám vůbec představu o tom co si mam koupit a jak to skombinovat je toho tolik, budu mit tak 3000,- ...potřeboval byhc tak poradit co nejlepsiho ybhc za to mohl koupit na to mírný rýsování na léto ... guruhonzo určitě máš už dost zkušeností jak bys to poskládal tu suplementaci za tyhle prachy?
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2012 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já se ve výživě nevyznám, ale pokud ti jde o supplementaci, tak nejefektivnější jsou asi vysoký dávky BCAA.... pak to dál bude asi mineraly/vitaminy/kloubní výživa. Hned potom hydro. A pokud je člověk línej a nechce jíst furt pevnou stravu, tak vícesložkovej protein, popřípadě gainer s komplex. sacharidy - Oat Snack např.
Ostatní je asi zbytečnost, která se nevyplatí kupovat co se týče ceny/výkonu.

Ale jak říkám, strava je to poslední, v čem bych chtěl radit. Radši bych zůstal u názorů na jednotlivý doplnky :D
patrikdundych

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2012 10:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
já se ve výživě nevyznám, ale pokud ti jde o supplementaci, tak nejefektivnější jsou asi vysoký dávky BCAA.... pak to dál bude asi mineraly/vitaminy/kloubní výživa. Hned potom hydro. A pokud je člověk línej a nechce jíst furt pevnou stravu, tak vícesložkovej protein, popřípadě gainer s komplex. sacharidy - Oat Snack např.
Ostatní je asi zbytečnost, která se nevyplatí kupovat co se týče ceny/výkonu.

Ale jak říkám, strava je to poslední, v čem bych chtěl radit. Radši bych zůstal u názorů na jednotlivý doplnky :D

Špatně jsme to podal,myslel jsem co byhc měl koupit s nejlepšim poměrem cena výkon co se vyplatí (konkrétní suplementy) ,určitě proteiny
ty sou pro mě na prvnim místě a kdyby zbyly nějaký peníze tak asi nějakej předtréninkáč Neurocore nebo tak něco. Jinak vitamíny apod to nepotřebuju jsme dost zeleninovej a ovoce snim taky habaděj,sem tam i nějaká ryba mě jde hlavně o ty doplňky abych nakoupil fakt s rozumem a klidnym svědomím že jsem envyhodil peníze oknem
Luster

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2012 10:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jak dlouho se jeste budes rozmejslet nez koupis jeden protein?
patrikdundych

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2012 10:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
jak dlouho se jeste budes rozmejslet nez koupis jeden protein?

Nechci jeden protein víš jak je těžký vybrat si něco když sem ve znamení vah?? Neskutečně !!
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2012 10:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vem si od Smartlabsu Hydro a QuadCore, to bych radil, pokud chceš teda proteiny.
patrikdundych

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2012 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Vem si od Smartlabsu Hydro a QuadCore, to bych radil, pokud chceš teda proteiny.
ok díky mooooc

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Výběr kvalitních suplementů za rozumnej peníz na léto Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: