rostlinné proteiny

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - rostlinné proteiny  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> rostlinné proteiny
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Prasopes.

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2012 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mne by jenom zajimalo, cim a komu (krom masokombinatu) skodej lidi, kdyz neji maso :) ...

je krasne videt, ze kdyz neco neni "podle vas" tak je to hned picovina a musite to zesmesnovat, spousta vegetarianu pochazi napriklad i z oblasti, kde je rozsiren hinduismus/budhismus ... to ti prijde taky jako picovina? potom se, ale nemame o cem bavit, protoze si omezenec, co neprijima jiny nazor nez svuj :)
Cratach

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2012 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nekolik ortodoxnich veganu znam osobne (nektery z nich pomerne dlouho) a bohuzel termin "fasista" je pro radikalnost jejich nazoru nejpresnejsi.

Z hlediska evoluce jsme vsezravci, co na tom, ze pro spravnej vyvoj (hlavne v detstvi) to maso staci 1-2x tejdne, s vyse popsanejma lidma z vlastni zkusenosti neni moznost ani jedinyho pismenka v podobe debaty.
Peca

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2012 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

prasopes presne tak,to bych mohl jako vegetarian napsat, ze ti masofasisti :D jsou hlupaci,pac jedi mrtvolky,ktere za cely zivot udelaly tri kroky a byly ve stresu,casto jsou uz v rozkladu,ale to byl samozrejme vtip,osobne je mi uplne fuk co kdo ji a urazet nekoho protoze mu neco nejede,je hloupost.Spousta lidi neji maso protoze jim proste nechutna a spatne ho travi.Zaver je jasny -bezny clovek maso nepotrebuje,sportujici clovek ho taky nepotrebuje a vrcholovy sportovec taky ne,aniz by to temto lidem jakkoliv ublizilo nebo zhorsilo vykonost.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2012 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Možná jsem se špatně vyjádřil. Nemám vůbec nic proti racionálním důvodům pro nejedení masa. Pokud to někomu prostě nechutná pak samozřejmě není důvod, aby to do sebe cpal. Já taky nejím zeleninu :) Pokud někdo má problémy s trávením masa (je to možný?), v pohodě.

ALE "vegofašisti" jsou prostě pošuci. Jednak jsou schopní dělat fyzický škody, a pak demagogickýma argumentama vycucanýma z prstu a překrucováním faktů blbnou masy ovcí, který tyhle hovadiny šíří dál.
Mablung

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2012 12:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prasopes. napsal:
mne by jenom zajimalo, cim a komu (krom masokombinatu) skodej lidi, kdyz neji maso :) ...

je krasne videt, ze kdyz neco neni "podle vas" tak je to hned picovina a musite to zesmesnovat, spousta vegetarianu pochazi napriklad i z oblasti, kde je rozsiren hinduismus/budhismus ... to ti prijde taky jako picovina? potom se, ale nemame o cem bavit, protoze si omezenec, co neprijima jiny nazor nez svuj :)

On je problém že k vegetariánství tíhnou lidé kteří mají i jiné úchylky. Patří k spolkům na likvidaci státní ekonomiky prostřednictvím rádoby opatření na ochranu životního prostředí, k spolkům na likvidaci státní ekonomiky a omezení osobních svobod prostřednictvím státního přerozdělování, k spolkům na přesun zemědělské výroby do třetích zemí pomocí welfare, k spolkům pro nesmyslné dotace luxusního zboží (biozemědělství), ... . Jinými slovy, vegetariánství přitahuje magory. Máš spoustu vegetariánů kteří jsou v pohodě, ale máš mezi nimi klasickou fanatickou hlasitou menšinu která se postojem k lidským svobodám skutečně příliš neliší od nacistů.
Nemluvím o veganech, tak je těch magorů asi většina ...
Všimni si že snad nikdo v debatě neříkal nic o škodlivosti vegetariánství. To o čem se mluví je že vegetariánství přitahuje fanatiky a magory.
Peca

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2012 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

octopuss to cos napsal ted, uz zni lip osobne taky zrovna nemusim takovy posuky extremisty kteri jedi cely rok klicky a bojuji s transparenty proti kozichum ale rekl bych ze tech je male procento a vetsine co ho nejedi jednoduse nechutna...nevim jak to maji jini vegetariani,ale ja maso absolutne nejsem schopen pozrit a nepoblit se u stolu...pokud se mi to nekdy povedlo,nasledovala zaludecni nevolnost a problemy se zazivanim,pripadne zvraceni po par hodinach..dneska treba mame kachnu zeli brambor a predstava ze bych k vybornym bramboram a zelicku mel snist jeste kachnu ve me vyvolava uzkost :D ale stavu s vypeku klidne,jen to maso proste nemuzu a nic s tim nenadelam.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2012 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Copak vegetariání, to je ještě svatý, ale takový makrobiotici a jejich konzumováni potravin dle "jing-jang" energie...
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2012 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Copak vegetariání, to je ještě svatý, ale takový makrobiotici a jejich konzumováni potravin dle "jing-jang" energie...

Ty sis ještě dneska nenarovnal čakry???!!!!
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2012 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

čakry jsou v pohodě, spíš jde o tu vymejvárnu mozků... na kterou dost lidí dobrovolně přistoupí
Mablung

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2012 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
čakry jsou v pohodě, spíš jde o tu vymejvárnu mozků... na kterou dost lidí dobrovolně přistoupí

Jing-jang. Bez vymývání mozků nebudeš mít placebo
Peca

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2012 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kluci vy neverite na magii,vesmirnou energii a tak jo? schvalne octope mysli si cislo od jedne do ctyr,uhodnu ho,jsem preci vegetarian
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2012 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vzpomněl jsem si na nějakou pošahanou ryjelyty šou "Výměna manželek", kterou sice nesleduju, ale nějakým způsobem se ke mně před pár měsíci dostal díl, kde byla rodina jednoho naprosto vymletýho makrobiotika. Žena se s tím magorem relativně krátce potom rozvedla
harmon3k

PříspěvekZaslal: po duben 16, 2012 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:

Vzpomněl jsem si na nějakou pošahanou ryjelyty šou "Výměna manželek", kterou sice nesleduju, ale nějakým způsobem se ke mně před pár měsíci dostal díl, kde byla rodina jednoho naprosto vymletýho makrobiotika. Žena se s tím magorem relativně krátce potom rozvedla

Myslím ,že by jsi dost vyváděl kdyby tvého psíka někdo někde lapnul a sežral ...No co vždyt je to chodíci hamburger a naše potrava..
Věřím ,že by jsi vyváděl vic než kdyby si kousl do tvého rohlíku:)
(pokud tedy nějake zvíře máš nebo si jej dávno nesežral )
Nechci tím nijak Tě urážet ,ale to co píšu je jeden vycucanej argument z prstu.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po duben 16, 2012 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

...a to co píšeš ty je ukázkovej příklad argumentace vegofašisty. Dál není moc co psát.
Cratach

PříspěvekZaslal: po duben 16, 2012 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejsem ignorant, co pojede do Indie porazet kravu, a chapu, ze v Asii se divaj opacne na psa vs. prase (ve smyslu co je jatecni zvire a co maj jako mazlicka) a na druhou stranu mi staci, pokud se tamejsi lidi nebudou chovat stejne tady. Takze ten vycucanej argument z prstu dost pachne prvoplanovym alibismem

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - rostlinné proteiny Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: