|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Luster

|
Zaslal: ne duben 15, 2012 10:51 pm Předmět: |
|
|
za me combat (kdyz si najdes s dobrou cenou:) a do diety se hodi predtreninkac, protoze te donuti makat vic nez bezne, takze zase vernost MP a Assault je jasnou volbou  a tim definitivne koncim v tomhle otravnym, vleklym topiku _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne duben 15, 2012 10:54 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | za me combat (kdyz si najdes s dobrou cenou:) a do diety se hodi predtreninkac, protoze te donuti makat vic nez bezne, takze zase vernost MP a Assault je jasnou volbou a tim definitivne koncim v tomhle otravnym, vleklym topiku |
Taky ;)
Ale on se stejně ještě zeptá, co si teda myslí a co by doporučili ostatní
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
Georgo_K

|
Zaslal: ne duben 15, 2012 11:45 pm Předmět: |
|
|
Ja bych stejne doporucil ten matrix... je super, ma v sobe rychly i pomaly bilkoviny takze v pohode po treninku a i behem dne, proste takovej universal.... a btw ja jsem byl takovej uchyl ze jsem to zral samotny nerozpusteny.. udela to v hube takovou konzistenci jako maomam jestli znate :D  a delala se i prichut pomeranc a ta byla fakt super.... vlastne vsechny chute matrixu jsou super :)
Predtreningac urcite ten assault
|
|
| nahoru |
|
 |
Davez
|
Zaslal: po duben 16, 2012 3:39 pm Předmět: |
|
|
Chtěl bych se zeptat k tomu Assaultu, jsem v dietě, když si ho pořídím, mám si ještě pořizovat BCAA, nebo stačí jen Assault?
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po duben 16, 2012 3:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po duben 16, 2012 4:13 pm Předmět: |
|
|
To zase nekdo nakupuje suplementy jen proto, ze jsou proflakle a ani nevi, na co jsou. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|