Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenosti s následující dietou. Viděl jsem na blogu mladého amerického klučiny (http://micahstransformation.wordpress.com/) dietu, kdy ji téměř jen bilkoviny, sacharidy skoro ne. K tomu běha, cvičí a má celkem vysledky se shazováním tuku a stahováním kuže, aby vypadala lépe přes svaly. Něco podobného bych chtěl zkusit a docílit zhození tuku pres břicho aby šly vidět svaly.
Jen nevím jak vyladit množství bilkovin a sacharidu pro mě 84kg, 182cm, a 23 let kluka, kdy dělám i zavodně squash a abych neměl např. malo energie bez sacharidu.. k tomu asi určitě nějaké vitaminy.
CO jsem zjistil z videi, tak měl třeba 2x denně protein a jednou dst masa a k tomu zeleninu + třeba banan.. Dá se takto vydržet?
k tomu někdy byly ještě zapojeny hladovící dny, kdy nejedl 24 hod. Nemám problém se k něčemu takovému odhodlat, kdybych věděl, že by to mělo nějaké vysledky a na léto by to vypadalo super..
Máte někdo teda nějakou zkušenost, popř. radu jak na to?
1) Hladovící dny - jakože vůbec nejedl ? BLBOST !
2) L-carnitin je jenom placebo
3) Jo, cukry se při dietě obvykle omezujou, to už tak bývá ... někdo omezuje denní dávky, někdo "vlní", ...
4) Pro "shazování tuku a stahování kůže, aby vypadala lépe přes svaly" bych raději použil "odborné terminologie" >> tímto je zřejmě myšlena rýsovačka
5) Na squash ti bude stačit přijímat tak 1,5g/kg bílkovin za den, max. 2g. Pokus se sestavit si co nejpestřejší jídelníček a až potom sahej po proteinových doplňcích (pokud např. z časových důvodů nestihneš přijmout dostatek bílkovin za den). Večer můžeš dát v rozumném množství tvaroh, nejlépe s vejcem (já si dělám tvarohové vaječné placky s proteinem MyoFusion a kakaem, recept coming soon ).
Zaslal: út duben 17, 2012 3:19 pm Předmět: Re: Dieta
Nízkosacharidová dieta není nic nového. Prostě sacharidy držet nízko, ale nad ketozou. Nejíš prakticky jen pouze bílkoviny, ale dost energie získáváš z tuků.
Co se množství týče, je mi líto, to si musíš vyzkoušet sám. Každý jsme jiný, takže každý i jinak spalujeme.
Proti hladovým dnům (s frekvencí max. jednou týdně) nic nemám, pokud nezpůsobí že druhý den sežereš ledničku, mámu, tátu, tetu a půlku teletníku
S L-carnitinem bych to nehrotil :) Co se tyce "zarucenych" rad na hubnuti, predpokladam, ze chces plazovku, jako vetsina prumeru pred tim letem :) Jako prvni ti doporucim jedno super video:
Co se tyce zminene diety:
- kazdy kdo zhubnul dnes ma zaruceny zpusob jak zhubnout, existuje jenom jedna obecna formule na to jak 100% zhubnout, pokud ji dodrzis muzes jist treba kuru ze stromu (ne tu opravdu nejez, ceuloza nebo co to v tom je neni moc dobra pro nase zazivani).
- co se tyce teda te obecne formule: prijem < vydej
Idealni stav je, vymaximalizovat prijem, co to jde a tomu podridit vydej tzn. sezrat toho co nejvic a i to aby bylo porad malo na to, jak se budes hejbat:)
- dalsi super rada na to jak hubnout je nabrat svaly -> zvetsi se ti bazalni metabolismus a budes vic palit, tzn. opet si zvednes vydej.
- na otazku zda se da neco vydrzet, celebrity zarucuji diety ala "bananova dieta", "polevkova dieta", "vodova dieta" a pokud vim, tak rekord v nezrani je snad neco kolem 1mesice :)
- co ti doporucim pri hubnuti je urcite hydro protein, pokud mas penize, tak bych tam hodil i bcaa a to by ti mohlo stacit
- casem se diky fyziologickym pochodum udelali nekolik druhu diet, ktere lidem "maximalne vyhovovali" jsou to vetsinou vlny, ckd apod. todle bych nechal kulturistum na prkna, nerikam, ze pro normalniho cloveka je to na hovno (pokud se chces vysekat fakt na kost tak jako posledni tresnicka je to urcite super, ale docilis toho i postupem, ktery sem ti napsal nahore)
edit. a jeste jedna malickost, pokud tedy nebudes primo drzet nejake ckd ci lowcarb varianty, tak je dobre drzet inzulin na standartni hodnote, tzn. neprecukrovat to rano s tim, ze vecer pak nic nezeres ...
_________________ Bolest je jen psychická záležitost.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru