|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Spam

|
Zaslal: út duben 17, 2012 3:48 pm Předmět: Mléčná rýže |
|
|
Cau, je mozne davat rano na snidani mlecnou ryzy pokud jsem v diete? Bylo mi tu jiz receno ze musli/cornflakes muzou obsahovat hodne cukru a at to nahradim... Takze sem dal vejce ale to se taky neda jist porad dokola, takze si myslim ze ryzova kase (domaci - varena ryze + mleko, trochu osladit, skorice a na to trocha bananu?) Nejaky nazor na to?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Prasopes.

|
Zaslal: út duben 17, 2012 3:53 pm Předmět: |
|
|
jde o to, jakou mas dietu :) rychle cukry na snidani v normalnim lowenergy obdobi nevadi, pokud drzis vlny nebo neco podobnyho jsou vhodnejsi urcite ovesne vlocky s mlekem napriklad nebo ryzove chleby se sunkou apod.
rozvarena bila ryze, mleko a cukr bych rekl, ze se do diety moc nehodi, ale jak rikam, zalezi jak vazne to beres a jakou dietu drzis :) Ja v diete zeru cukry normalne i ovoce:) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: út duben 17, 2012 4:01 pm Předmět: |
|
|
Podle mě to bude mít dost velký GI, takže spíš bych se tomu v dietě vyhnul.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út duben 17, 2012 4:55 pm Předmět: |
|
|
| Prasopes. napsal: | jde o to, jakou mas dietu :) rychle cukry na snidani v normalnim lowenergy obdobi nevadi, pokud drzis vlny nebo neco podobnyho jsou vhodnejsi urcite ovesne vlocky s mlekem napriklad nebo ryzove chleby se sunkou apod.
rozvarena bila ryze, mleko a cukr bych rekl, ze se do diety moc nehodi, ale jak rikam, zalezi jak vazne to beres a jakou dietu drzis :) Ja v diete zeru cukry normalne i ovoce:) |
Když ji uděláš doma tak ještě možná, ale ta kupovaná je peklo, to je spíš tak jako odměna po cvičení místo gaineru
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: út duben 17, 2012 4:58 pm Předmět: |
|
|
já jí žeru jako dezert vždy po obědě  , ale v dietě bych to radši z jídelníčku vyřadil _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: st duben 18, 2012 1:53 pm Předmět: |
|
|
No drzim normalni dietu, zadnou drastickou (psal jsem tu topic a skladbe jidelnicku atd..., nemuzu dat odkaz kvuli malo prispevkum, snad to najdete pod mim nickem) , ale funguje to na me... nejde mi o to abych to jedl porad, ale proste jako nejaka zmena obcas... dat si rano domaci mlecnou ryzy :-) Jo a jeste s tim ovocem... muzu ho jist tak nejak normalne behem dne? Nejake to jablko a tak? Nebo banan? Myslim ze bych i to mel omezit kvuli cukrum ale zase si rikam nejist ovoce? Dík za odpovedi :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st duben 18, 2012 2:01 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | No drzim normalni dietu, zadnou drastickou (psal jsem tu topic a skladbe jidelnicku atd..., nemuzu dat odkaz kvuli malo prispevkum, snad to najdete pod mim nickem) , ale funguje to na me... nejde mi o to abych to jedl porad, ale proste jako nejaka zmena obcas... dat si rano domaci mlecnou ryzy :-) Jo a jeste s tim ovocem... muzu ho jist tak nejak normalne behem dne? Nejake to jablko a tak? Nebo banan? Myslim ze bych i to mel omezit kvuli cukrum ale zase si rikam nejist ovoce? Dík za odpovedi :-) |
Jez ovoce. Banán, mandarinka, kiwi, jablko, jahody... jestli ho nesníš 5kg denně, tak je to OK :-), i v dietě.
(pro představu taky jsem teď v rýsovačce, a každý den mám zhruba toto: banán, jablko, červená hruška, kiwi - většinou 3/4 druhy ovoce za den) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: st duben 18, 2012 2:16 pm Předmět: |
|
|
nezkoušel jste někdo dělat mléčnou rýži v rýžovaru?  Dá se to? _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: st duben 18, 2012 3:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mandor
|
Zaslal: st duben 18, 2012 3:55 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | nezkoušel jste někdo dělat mléčnou rýži v rýžovaru? Dá se to? |
Dá, u mého tefal hrnce byl přímo návod. Prostě uvaříš rejži, dáš do hrnku dva šálky smetany/mléka, dvě vejce, vanilku, skořici či co ti chutná a vmícháš do už povařené rýže a rýžovar znova na cca.5 minut zapneš. Pokud tam prdneš ty vejce hodně míchej ať se ti to nepřismahne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st duben 18, 2012 4:05 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | | Octopuss napsal: | Já znám jedinej rýžovar - ženu a hrnec |
Pujčíš? Za tyden vratim |
Ne, ale budu tě v Kuchařce trýznit fotkama
edit: rejže, ne ženy
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|