|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kolik máte BMI? |
| do 20 |
|
5% |
[ 3 ] |
| 20 - 25 |
|
38% |
[ 21 ] |
| 25 - 30 |
|
38% |
[ 21 ] |
| 30 - 40 |
|
16% |
[ 9 ] |
|
| Celkem hlasů : 54 |
|
| Autor |
Zpráva |
MOOG

|
Zaslal: st listopad 03, 2004 1:19 am Předmět: |
|
|
Tak v objemu:Vaše BMI je 33, což je obezita
a na podiu:Vaše BMI je 25,8, což je nadváha
Ať žijí nukleární hovada
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bronwyn

|
Zaslal: st listopad 03, 2004 8:47 am Předmět: |
|
|
BMI - 23,7 coz je pry normalni (jsem tlusta jako prase! prdel mam jako vagon)
BMI soutezni - 18,3 coz je podvyziva (jsem mela na sobe jen same libove masicko, tak nevim co sileji?)
navic kdyz si vezmete rozptyl ze moje "normalni vaha ma byt mezi 55,1 a 66,5 tak to je dost silenej rozptyl. se 66 jsem uz vypadala kdysi davno jako uplne cunatko!!!Tak jaka normalni vaha?
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st listopad 03, 2004 9:55 am Předmět: |
|
|
| Conan napsal: | V jednom programku k tomu byl komentar:
pokud nejste kulturista nebo tehotna zena, mate pravdepodobne nadvahu
dejme tomu ze jsem radoby kulturista, takze to omlouva moji nadvahu, ci dokonce obezitu
V normalu (24,8) jsem byl nedavno a vydrzelo mi to cely 2 dny |
A co např. těhotná kulturistka!
|
|
| nahoru |
|
 |
matahari
|
Zaslal: st listopad 03, 2004 12:06 pm Předmět: |
|
|
jinak BMI je pro kulturisty a bodybuildéry naprostá kravina a celkem nepoužitelný ukazatel, ovšem takové % tuku to je jiná
BMI ma mozna smysl pro "normalni lidi" s zakladnim svalovym fondem ,ale ne pro lidi kteri na zvyseni svalove hmoty pracuji.
|
|
| nahoru |
|
 |
arasid

|
Zaslal: st listopad 03, 2004 1:25 pm Předmět: |
|
|
25,2
Hambim sa a uzaj vyrazam priberat. _________________ chapes.. ziadny predavac ti nepovie "toto je nap*cu, z toho budes pupkata svina" ten ti vynachvali aj susene hovno, ze z neho najlepsie naberes..
|
|
| nahoru |
|
 |
Marcela
|
Zaslal: st listopad 03, 2004 2:21 pm Předmět: |
|
|
| Bronwyn napsal: | BMI - 23,7 coz je pry normalni (jsem tlusta jako prase! prdel mam jako vagon)
BMI soutezni - 18,3 coz je podvyziva (jsem mela na sobe jen same libove masicko, tak nevim co sileji?)
navic kdyz si vezmete rozptyl ze moje "normalni vaha ma byt mezi 55,1 a 66,5 tak to je dost silenej rozptyl. se 66 jsem uz vypadala kdysi davno jako uplne cunatko!!!Tak jaka normalni vaha? |
Normalni vaha, tak pro 50 letou nesportujici zenu. ( kolem tech 66 kg )
BMI ted - 20,7 ale to je nicnerikajici ukazatel, ve skutecnosti opuchle jelitko, dik Staniku . Do plavek uz si ale toufnu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Laduska

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st listopad 03, 2004 9:13 pm Předmět: |
|
|
| Jurass napsal: | | zacatecn1k napsal: | pokud by to bylo s 4-5% tuku, tak by to bylo docela good | mám 185cm,měl sem kolem 8% a 86Kg a nic moc |
Ja jsem mel na jare v diete 89kg na 186cm, asi 7-8% tuku a cejtil jsem se fakt hodne spatne, na tuhle vejsku je to proste strasne malo
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: st listopad 03, 2004 9:35 pm Předmět: |
|
|
| matahari napsal: | jinak BMI je pro kulturisty a bodybuildéry naprostá kravina a celkem nepoužitelný ukazatel, ovšem takové % tuku to je jiná
BMI ma mozna smysl pro "normalni lidi" s zakladnim svalovym fondem ,ale ne pro lidi kteri na zvyseni svalove hmoty pracuji. |
jaktože mi bereš moje příspěvky
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt květen 02, 2013 2:52 pm Předmět: |
|
|
aktualne mam BMI 24,5 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Eze
|
Zaslal: čt květen 02, 2013 2:54 pm Předmět: |
|
|
23.15 ale chci o trochu víc :)
|
|
| nahoru |
|
 |
ikski
|
Zaslal: čt květen 02, 2013 3:09 pm Předmět: |
|
|
resurrection after 9 years :))))
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|