|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
samatron
|
Zaslal: čt duben 19, 2012 4:30 pm Předmět: HIIT-strava |
|
|
Dobrý den, mám dotaz ohledně HIIT a stravy.Našel jsem mnoho článků, ale většina se neshodovala.Bílkoviny 1,6-2 g na 1 kg hmotnosti, to chápu, ale jak je to s příjmem sacharidů?Někde bylo doporučeno 6 dní bez sacharidů (co nejmenší množství) a jeden den přejídání.Jak je to vlastně se stravou před tréninkem a po? Cvičím HIIT (sprinty) 4 krát týdně v neposilovací dny cca 25 minut.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: čt duben 19, 2012 4:35 pm Předmět: |
|
|
Co je to za blbost, nejíst 6 dní sachry při příjmu 1,6g B/kg TH??
|
|
| nahoru |
|
 |
gurmán
|
Zaslal: čt duben 19, 2012 5:03 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že má na mysli CKD...
|
|
| nahoru |
|
 |
samatron
|
Zaslal: čt duben 19, 2012 5:41 pm Předmět: |
|
|
Jak tak pročítám web, tak ano, mám na mysli CKD.Máte s tím někdo zkušenosti?
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt duben 19, 2012 5:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt duben 19, 2012 5:56 pm Předmět: |
|
|
Už to čtu. Takže skoro všechna energie jde z tuků a bílkovin..
BTW: Co máš proti zdravé vyvážené stravě?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt duben 19, 2012 5:59 pm Předmět: |
|
|
CKD ma sva podstatna pravidla a videl jsem uz i pripady, kteri se domnivali, ze ty tuky tam jsou uplne zbytecne, kdyz je to preci dieta...
Jinak jak pise moocha, zdrava, kvalitni a vyvazena strava bude asi nejlepsi reseni. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Naposledy upravil Draper dne čt duben 19, 2012 6:00 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt duben 19, 2012 6:00 pm Předmět: |
|
|
já bych teda úplnýmu začátečníkovi CKD rozhodně nedoporučil. Jednak je to chuťově docela specifický, a krom toho se furt musí počítat a vymýšlet jako pako, protože ačkoli se to nezdá, dost snadno to člověk přežere a stejně nezhubne :P
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: čt duben 19, 2012 6:20 pm Předmět: |
|
|
A navíc člověk po skončení stejně z 90% nemá morálku a jojo efekt je jen otázkou času. _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: čt duben 19, 2012 6:29 pm Předmět: |
|
|
Ten nadpis zní pěkně ujetě. 4x týdně si jdu zaběhat, chci speciální dietu pro tento systém...
Příští týden se hodlám učit do školy a fyzicky budu babičce pomáhat sázet na zahrádce, potřebuji speciální dietu na splnění mých nutričních nároků
Je uplně šumák jak a co cvičíš, buď chceš držet dietu a nebo ji nedržíš, ale nevím jak to souvisí se sprintama? Chceš nabrat stehna, zrychlit a zesílit nebo zhubnout nebo co od toho vlastně očekáváš? No a podle toho si uděláš jídelníček.
|
|
| nahoru |
|
 |
samatron
|
Zaslal: čt duben 19, 2012 7:08 pm Předmět: |
|
|
Můj cíl je vyrýsování v co nejkratší možné době, hlavně břicha, a proto HIIT (především sprinty) se nabízely jako možnost toho dosáhnout, jen jsem netušil, jak se při tomto tréninku stravovat, aby všechno nepřišlo vniveč.Nebyl to můj názor na stravování, byl to jen dotaz, ale děkuji za odpovědi.
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: čt duben 19, 2012 9:22 pm Předmět: |
|
|
A třeba aerobka ve správné tepové zóně ? Pálit přímo tuk, třeba 60 minut každý den, na to nemáme čas ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt duben 19, 2012 9:26 pm Předmět: |
|
|
Ty to nechápeš! On potřebuje zhubnout hned! Není čas něco studovat!
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: čt duben 19, 2012 9:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt duben 19, 2012 9:34 pm Předmět: |
|
|
| RavenStalker napsal: | Rozkaz zněl jasně, nebyl čas lámat si hlavu kdo je kdo... |
Chudák pošťák
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|