Tipovačka PLAY-OFF EXTRALIGY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tipovačka PLAY-OFF EXTRALIGY  Úvodní stránka -> Ostatní -> Tipovačka PLAY-OFF EXTRALIGY
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

KDO VYHRAJE LETOŠNÍ ROČNÍK EXTRALIGY?
SPARTA
16%
 16%  [ 10 ]
PLZEŇ
6%
 6%  [ 4 ]
PARDUBICE
15%
 15%  [ 9 ]
LIBEREC
5%
 5%  [ 3 ]
Č. BUDĚJOVICE
1%
 1%  [ 1 ]
VÍTKOVICE
5%
 5%  [ 3 ]
ZLÍN
3%
 3%  [ 2 ]
BRNO
40%
 40%  [ 24 ]
KLADNO
1%
 1%  [ 1 ]
TŘINEC
5%
 5%  [ 3 ]
Celkem hlasů : 60

Autor Zpráva
owar

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Ta tvoje Sparta by se ani neusrala Oware. Dostává cenu za kolaps roku a ručník je přesným symbolem jejího působení v letošní lize. BRNO zaslouží úctu, Vy ani omylem. A srovnávat Spartu s Pardubkama je směšné. V play off byl mezi těmito tými rozdíl třídy a Váš výkon by nestačila proti Pardubicím ani na jedno vítězství v sérii.

jakej vykon? pokud vim, tak jsme spolu v play-off nehrali..zato v zakladni casti az na jeden zapas jste proti nam srali mogul v kostkach narozdil od brna, s kterym jsme meli problemy celou sezonu..ale pamet je kratka a euforie opojna, tak uzivej..
Johncreasy

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Johny by se měl někdy totiž taky zajít na ten hokej podívat živě, možná by pak mluvil s troškou respektu a né jako hospodskej slepej fanda. Pardubice vyhrály a měly někdy víc štěstí, než rozumu a klidně to mohlo bejt jinak.

Show some respect!

Já alespoň ten hokej šest let hrál ty šmoulo. A Pardubice vyhrály zaslouženě a ne šťastně. Byly kvalitnější.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vidíš to, já hokej (krom NHL) sleduju dvakrát za rok a to MS, kde se zajdu vyřvat do hospody a pak občas něco z play-off a nikdy bych to nehrál, protože mě zimní sporty pro aktivitu nemotivují. A i tak nesnáším tyhle kecy, za který by tě i hokejista Pardubic proplesknul.
Sparta byla v základní části dominantní a zbytek ligy byl docela vyrovnanej. V play-off totálně propadla a zbytek týmů v play-off byl vyrovnanej. Pokud si to nemyslíš, tak seš typickej slepej fanda nějakýho týmu, kterej vidí svůj tým vždy jako ten nejlepší a nerespektuje pravdu. V tom případě si užij titul, kterej Pardubice vyhráli, ale nemel hlouposti. Kdyby si byl sportovec, tak budeš chápat "Slává vítězům - čest poraženým"
Johncreasy

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:
Johncreasy napsal:
Ta tvoje Sparta by se ani neusrala Oware. Dostává cenu za kolaps roku a ručník je přesným symbolem jejího působení v letošní lize. BRNO zaslouží úctu, Vy ani omylem. A srovnávat Spartu s Pardubkama je směšné. V play off byl mezi těmito tými rozdíl třídy a Váš výkon by nestačila proti Pardubicím ani na jedno vítězství v sérii.

jakej vykon? pokud vim, tak jsme spolu v play-off nehrali..zato v zakladni casti az na jeden zapas jste proti nam srali mogul v kostkach narozdil od brna, s kterym jsme meli problemy celou sezonu..ale pamet je kratka a euforie opojna, tak uzivej..

Dobrej vtip. Tak za poslední tři sezóny máme sedm vítězství a vy pět. jenom letos máte lepší bilanci až na ten zápas, kdy jsme Vám dali 8:2. Jinak máš pravdu euforie je to opojná.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Vidíš to, já hokej (krom NHL) sleduju dvakrát za rok a to MS, kde se zajdu vyřvat do hospody a pak občas něco z play-off a nikdy bych to nehrál, protože mě zimní sporty pro aktivitu nemotivují. A i tak nesnáším tyhle kecy, za který by tě i hokejista Pardubic proplesknul.
Sparta byla v základní části dominantní a zbytek ligy byl docela vyrovnanej. V play-off totálně propadla a zbytek týmů v play-off byl vyrovnanej. Pokud si to nemyslíš, tak seš typickej slepej fanda nějakýho týmu, kterej vidí svůj tým vždy jako ten nejlepší a nerespektuje pravdu. V tom případě si užij titul, kterej Pardubice vyhráli, ale nemel hlouposti. Kdyby si byl sportovec, tak budeš chápat "Slává vítězům - čest poraženým"

Veškeré moje popichování je naprosto v normě, pane Jarkovský. Nebylo tam žádné sprosté slovo, jen hecování a na jasném výsledku prokázané právě mé letošní odhady a ne ony sebevědomé plky ostatních fandů. Já s tím problém neměl a nemám, ale na konci je dobré si nalít čistého vína a uznat si, kdo měl pravdu a kdo jen sebevědomě mlátil slámu.

PS: Takže s tím směšným moralizováním si polib prdel, šašku..
Johncreasy

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proboha nepoučuj mě tu o elementárních pravidlech morálky. Já Brnu čest vyjádřil, jestli sis nevšiml. Na co si to kurva hraješ? Cucák mě tu bude kádrovat. Raději si zameť svůj kobereček, přestaň vzíva jako boha toho feťáka a přestaň se živit na oligofrenii pana Jasona. Ty mě tady nebudeš učit etice, ty idiote.
owar

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Dobrej vtip. Tak za poslední tři sezóny máme sedm vítězství a vy pět. jenom letos máte lepší bilanci až na ten zápas, kdy jsme Vám dali 8:2. Jinak máš pravdu euforie je to opojná.

na posledni tri sezony sere pes..jenom letos je to dulezity, kdyz uz to tu vytahujes, 4:0, 4:1 a 2:6 u vas a ten jeden nam holt u vas utek..ale jinak uplne v pohode..takze si nech ty mistrovsky ramena..neporazitelny jste rozhodne nebyli, spis naopak..
Johncreasy

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jsou klasická kdyby. Letošní základní část je stejná historie jako v loňské či předloňské sezóně a ty to víš moc dobře. Sezóna je ve znamení průseru Sparty, bojovnosti Komety a hlavně a to především ostatním triumfem PARDUBIC. Plus jasnej statistickej fakt, že PARDUBICE jsou za posledních deset let statisticky nejúspěšnějším týmem v Čechách. A mimochodem druhá je Slavia a ne Sparta.

Naposledy upravil Johncreasy dne čt duben 19, 2012 9:40 pm, celkově upraveno 1 krát
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Proboha nepoučuj mě tu o elementárních pravidlech morálky. Já Brnu čest vyjádřil, jestli sis nevšiml. Na co si to kurva hraješ? Cucák mě tu bude kádrovat. Raději si zameť svůj kobereček, přestaň vzíva jako boha toho feťáka a přestaň se živit na oligofrenii pana Jasona. Ty mě tady nebudeš učit etice, ty idiote.

Jasně Johny, ještě jsi mě nesprdnul za to, že zvedám nad hlavu jen 100% svojí váhy a bude to všechno... ty jsi ztracenej a máš pravdu, já jsem idiot, že jsem na tebe vůbec reagoval. Užij si titul doma, je to radost takhle slavit
Johncreasy

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

OK byl jsem teď zbytečně hrubej, ale ten tvůj soud (ač slušně napsanej) byl taky přehnanej. Tak či onak, já ikdybych plácal sebevětší hovadiny...tak ten titul Pardubkách nevezmu ani nezošklivím.
owar

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
To jsou klasická kdyby. Letošní základní část je stejná historie jako v loňské či předloňské sezóně a ty to víš moc dobře. Sezóna je ve znamení průseru Sparty, bojovnosti Komety a hlavně a to především ostatním triumfem PARDUBIC.

kdyby, podlozeny faktama..a letosni sezona je letosni sezona..loni jsme hrali jak ponocny a v play-outu jsme se zachranovali, coz byl pruser a letos jsme suverene vyhrali zakladni cast..tak to asi tezko muzes srovnavat a ty to moc dobre vis..
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Klídek chlapci Za 40 let se v tomhle topicu zase možná setkáme, nehroťte to tak (příspěvky do Guruhonzy nějak nepobírám, ale budiž)
jnerez

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johne nezlob se, ale blbosti tu zaslepeně meleš ty. Guru to napsal správně. Tvé tvrzení, že by si Sparta proti Pardubicím ani.... je jen tvoje domněnka, stejně jako že já si můžu myslet, že jedinej kdo mohl Pardubice ztrestat byla Sparta..dokonce si to i myslím .
Johncreasy

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oware letošní sezóna je pro Vás větší zklamání, než loňská. Loni jste se tak nějak připravily celosezónně že budete za kašpary, letos jste ten statut získali nečekaně a o to to víc bolí. A že jste Nás letos třikrát porazily a jednou odjely s debaklem z Pardubek? Koho to zajím?. Loni máme s Váma lepší bilanci a předloni jsme Vás porazili ve všech utkáních. To opravdu nehraje sebemenší roli. Vy opravdu nejste v pozici dělat ramena. My můžeme. Tyhle řeči, kdybychom chytily v play off jiného soupeře...tak to by bylo To jsou typické alibistické řeči fanoušků poraženého klubu.

Naposledy upravil Johncreasy dne čt duben 19, 2012 10:00 pm, celkově upraveno 2 krát
Johncreasy

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Musím říci, že mě teď trochu mrzí, kam se to vyvinulo. Stejné hecování tady bylo od Brňáků celou dobu, sebedůvěru Owara, kterou tady dělal ramena za Spartu a zbyly mu nakonec jen oči pro pláč jsem komentoval už v průběhu. Teď když příjdu s popichováním já, je oheň na střeše a to přesto, že jsem uznal kvality BRNA. Ale řeknu Vám, proč je to. To Vaše předešlé hecování bylo postavenou na doměnkách a vašich fandovských touhách. To moje je konečné a postaveno na jasném a neoddiskutovatelném výsledku letošního play-off. To je ten jediný rozdíl a proto to tak těžce koušete.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tipovačka PLAY-OFF EXTRALIGY Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: