Tipovačka PLAY-OFF EXTRALIGY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 38, 39, 40, 41, 42  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tipovačka PLAY-OFF EXTRALIGY  Úvodní stránka -> Ostatní -> Tipovačka PLAY-OFF EXTRALIGY
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

KDO VYHRAJE LETOŠNÍ ROČNÍK EXTRALIGY?
SPARTA
16%
 16%  [ 10 ]
PLZEŇ
6%
 6%  [ 4 ]
PARDUBICE
15%
 15%  [ 9 ]
LIBEREC
5%
 5%  [ 3 ]
Č. BUDĚJOVICE
1%
 1%  [ 1 ]
VÍTKOVICE
5%
 5%  [ 3 ]
ZLÍN
3%
 3%  [ 2 ]
BRNO
40%
 40%  [ 24 ]
KLADNO
1%
 1%  [ 1 ]
TŘINEC
5%
 5%  [ 3 ]
Celkem hlasů : 60

Autor Zpráva
jnerez

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne ne, opět mluvíš poněkud mimo...pokud víme, tak řeči o bohovsky skvělém mužstvu jsi tu měl ty a ten Grimley..nebo jak..pardon...

Nechci vysírat..jen bych řekl, že jsme byli střízlivější a vy dost zaslepení Vaším mužstvem...bohovské není, ale nejlepší letos ano .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
owar

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Dnešní sezóna je pro Vás větší zklamání, než letošní. Loni jste se tak nějak připravily celosezónně že budete za kašpary, letos jste ten statut získali nečekaně a o to to víc bolí. A že jste nás letos třikrát porazily a jednou odjely s debaklem od nás? Koho to zajímá. Loni máme sVáma lepší bilanci a předloni jsme Vá porazili ve všech utkáních. To opravdu nehraje sebemenší roli. Vý opravdu nejste v pozici dělat ramena. My můžeme. Tyhle řeči, kdybycho chytily v pla off jiného soupeře...tak to by bylo To jsou typické alibistické řeči fanoušků poraženého klubu.

tak hned prvni veta nedava smysl, ale budiz..kdyz abstinent zacne chlastat, neni to nikdy dobry
letos to boli, ale aspon jsme vladci Prahy..to je nade vse..
ale kde ty lonsky snehy jsou..sezony tri roky zpet jsou uplne irelevantni, kdyz se bavime o letosni sezone a letos jsme na vas proste umeli a meli, s tim nic neudelas..
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bylo tu popichování z obou stran a to, že nedokážete unést popichování z vítězné strany, tj holt osud no...
Johncreasy

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak tak na to nyní na sklonku letošní tipovačky koukám, hlasovalo celkem 59 fanoušků. Z konečného výsledku vyplívá, že pravdu mělo 9lidí a zbylích 50 prokázalo skutečnou neznalost a chabý odhad.
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zbylých 50 prokázalo fanouškovství, který k tomu prostě patří a Brňáku tu je prostě nejvíc
owar

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Musím říci, že mě teď trochu mrzí, kam se to vyvinulo. Stejné hecování tady bylo od Brňáků celou dobu, sebedůvěru Owara, kterou tady dělal ramena za Spartu a zbyly mu nakonec jen oči pro pláč jsem komentoval už v průběhu. Teď když příjdu s popichováním já, je oheň na střeše a to přesto, že jsem uznal kvality BRNA. Ale řeknu Vám, proč je to. To Vaše předešlé hecování bylo postavenou na doměnkách a vašich fandovských touhách. To moje je konečné a postaveno na jasném a neoddiskutovatelném výsledku letošního play-off. To je ten jediný rozdíl a proto to tak těžce koušete.

co je na hecovani a sebeduvere spatnyho? aspon byla sranda..
hlavne zes zacal "popichovat" az ted, kdyz si uz muzes oddychnout..po bitve je kazdej general..mozna proto tady ted pusobis jako arogantni blbec..
Johncreasy

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 10:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Konečně to bereš s nadhledem a vtipem Oware. (Už jsem to opravil.) Stejně bych si v případě souboje se Spartou vsadil na Pardubice a vyhrál bych. Mimochodem Vítkovice i Kometa byly pro nás těším soupeřem, než byste byly Vy. Tak či onak příští sezónu se snad setkáme v play-off a povíme si.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:
Johncreasy napsal:
Musím říci, že mě teď trochu mrzí, kam se to vyvinulo. Stejné hecování tady bylo od Brňáků celou dobu, sebedůvěru Owara, kterou tady dělal ramena za Spartu a zbyly mu nakonec jen oči pro pláč jsem komentoval už v průběhu. Teď když příjdu s popichováním já, je oheň na střeše a to přesto, že jsem uznal kvality BRNA. Ale řeknu Vám, proč je to. To Vaše předešlé hecování bylo postavenou na doměnkách a vašich fandovských touhách. To moje je konečné a postaveno na jasném a neoddiskutovatelném výsledku letošního play-off. To je ten jediný rozdíl a proto to tak těžce koušete.

co je na hecovani a sebeduvere spatnyho? aspon byla sranda..
hlavne zes zacal "popichovat" az ted, kdyz si uz muzes oddychnout..po bitve je kazdej general..mozna proto tady ted pusobis jako arogantni blbec..

Kdežto ty si jako arogantní blbec působil během série Sparty s Brnem. Pak už si naštěstí neměl možnost. Vlastně jo...s Libercem a to taky nějak nevyšlo. A hlavně já měl pravdu. Ty si byl mimo. Výsledk mluví jasně.
jnerez

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 10:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Jak tak na to nyní na sklonku letošní tipovačky koukám, hlasovalo celkem 59 fanoušků. Z konečného výsledku vyplívá, že pravdu mělo 9lidí a zbylích 50 prokázalo skutečnou neznalost a chabý odhad .

Tak už sem na tebe začal být asi vysazenej, to sou kecy .

Kdybys byl z Plzně, tak bys dal hlas třeba Plzni a pak by tvá neznalost byla neuvěřitelná .
owar

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 10:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Konečně to bereš s nadhledem a vtipem Oware. (Už jsem to opravil.) Stejně bych si v případě souboje se Spartou vsadil na Pardubice a vyhrál bych. Mimochodem Vítkovice i Kometa byly pro nás těším soupeřem, než byste byly Vy. Tak či onak příští sezónu se snad setkáme v play-off a povíme si.

bral jsem to tak celou dobu, nez jsi tady zacal vyrvavat s caps lockem, to pak jde veskery nadhled a vtip bokem
urcite nejsem sam, kdo si mysli opak a Sparta by urcite vyhrala, ale to uz se nedozvime..
treba priste..
Johncreasy

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 10:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oware OK. Příští rok.
Jnerez: To s tou tipovačkou byla fakt nadsázka. Takže se nečerti.
owar

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 10:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Kdežto ty si jako arogantní blbec působil během série Sparty s Brnem. Pak už si naštěstí neměl možnost. Vlastně jo...s Libercem a to taky nějak nevyšlo. A hlavně já měl pravdu. Ty si byl mimo. Výsledk mluví jasně.

zato tobe ten nadhled chybi celou dobu koukam..hlavne ze si ted muzes honit ego..hon si, ja ti to preju
Draper

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 1:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Doted tu s tebou byla celkem rozumna diskuze, pratelske popichovani a hecovani v mezich unosnosti z obou stran a celkem i sranda, ale ted nevim, jestli jsi tak pln euforie a radosti z vitezstvi Pardubic a mluvi z tebe emoce, ale projevil ses docela pokrytecky.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 7:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlasím s Draperem.
Uznali jsme kvality Pardubic, popřáli k titulu. Brno prožívá veliký úspěch - finálovou účast po desítkách let. To už jim nikdo nevezme. Z nuly do finále - to stojí za respekt.

To, že budu fandit vždy Brnu a Vítkovicím a ne klubům z Čech ( leda by hráli EHL a byli našimi jedinými zástupci za ČR), na tom nic nemění.

To, že jsem Moravák jak poleno je pravda. Co reprezentuje Moravu nakonec více než Brno a Ostrava ?

Takže Johne v klidu. Ani úspěch není důvod k tomu se chovat tak jaks předvedl.
Grimley

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 9:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No paráda .... sláva vítězům, čest poraženým :))) Právě jsem se probral po včerejší (dnešní) neskutečné jízdě a party fuj mě bolí palice

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tipovačka PLAY-OFF EXTRALIGY Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 38, 39, 40, 41, 42  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: