|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
x46x
|
Zaslal: út duben 17, 2012 7:45 am Předmět: |
|
|
Tak jsem koupil čokoládový combat a oproti Whey Core 100 má snad nulovou pěnivost a ta chuť se taky nedá srovnat "Vítěz chuťových testů" chutná oproti němu jako voda smíchaná s čímsi dost uměle chemickým. Je to nebe a dudy. Děkuji za tip
|
|
| nahoru |
|
 |
Sheyla
|
Zaslal: út duben 17, 2012 10:46 pm Předmět: |
|
|
teda Combat pro mě nic moc, asi špatná příchuť ( mám čoko+arašídové máslo), ale Lean Dessert od BSN ( mám čoko-kokos) dobrej a pěkně hustej
|
|
| nahoru |
|
 |
Mictian
|
Zaslal: st duben 18, 2012 11:15 am Předmět: |
|
|
| Sheyla napsal: | teda Combat pro mě nic moc, asi špatná příchuť ( mám čoko+arašídové máslo), ale Lean Dessert od BSN ( mám čoko-kokos) dobrej a pěkně hustej |
Je trochu slabší než zbytek. Můj žebříček je: 1. vanilka, 2. cookies, 3. banán, čokoarašídové máslo
Ten banán je rozporuplnej, když mi přišel, tak se mi zdál nejslabší, ale postupně jsem mu přišel na chuť a teď už ho láduju měsíc a chutná pořád stejně dobře, vůbec se mi nepřejedl (ostatně jako každý combat). Co se čokolád týče, moc jsem jich neměl, ale chuťově mi z nich nejvíc sedl Optimum Whey Gold 100%.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st duben 18, 2012 11:30 am Předmět: |
|
|
| Sheyla napsal: | teda Combat pro mě nic moc, asi špatná příchuť ( mám čoko+arašídové máslo ), ale Lean Dessert od BSN ( mám čoko-kokos) dobrej a pěkně hustej |
Take mne tahle prichut chutna nejmene, mel sis vzit klasickou cokoladu. Jinak ten Lean dessert a Syntha-6 od BSN, ty opravdu nemaji chybu, co se chuti tyka, jen bohuzel trochu vic cukru _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
andrejec
|
Zaslal: čt duben 19, 2012 10:25 pm Předmět: |
|
|
Vy s tou chutí naděláte :) Nedávno jsem si koupil proteiňák bez příchutě a no problemo.. Mě by spíš zajímala kvalita jednotlivých suplementů, jenže to se dost těžko měří. Btw jsou Smartlabs opravdu tak kvalitní? Mě je nějaká pěna šumafuk, stejně tak chuť, tak nevím, všichni na nich chválí jen to..
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt duben 19, 2012 10:28 pm Předmět: |
|
|
Smartlabs je první značka, která u nás začala vyrábět hydro, pokud se nepletu. Na pixlách najdeš složení a kvalitní popis toho, co sis koupil - to u moc značek teda nevidím.
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: po duben 23, 2012 2:25 pm Předmět: |
|
|
Co odporucate davat pred spanim cez sacharidove vlny? Glutanim/ Kasein/ tvaroh?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po duben 23, 2012 2:28 pm Předmět: |
|
|
micelární kasein (doba vtřebávání až 7hod, což je dostačující) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
robo2512
|
Zaslal: po duben 23, 2012 5:27 pm Předmět: |
|
|
akurat zacinam brat Combat, cokolada - arasid, a ja som s tym nad mieru spokojny, velmi mi to chuti
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po duben 23, 2012 8:22 pm Předmět: |
|
|
Někdo zkušenosti? Jakou jste měli příchuť?
Professional CFM Iso 90% Extrifit
Líbí se mi tam hlavně složení, BCAA a taky velmi vysoký podíl bílkovin. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
ignasov
|
Zaslal: út duben 24, 2012 4:04 pm Předmět: |
|
|
Ludia rok som mimo cvicenia, chcem kupit zas protein, kedysi som koncil so Synthou od BSN, chcem sa opytat aky je teraz aktualne kvalitny protak ? Nutrendy su dobre ? pripadne zoberem zas to BSN alebo Optimum nutrition ? veci ako dymatize nechcem, nemyslim ze su kvalitou na rovnakej urovni ako vyssie uvedene, zozral som ich kedysi styri balenia, nemam z nich dobry pocit... moj osobny nazor
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: út duben 24, 2012 4:13 pm Předmět: |
|
|
S Optimum Nutrition neprohloupíš, dlouhodobě si udržuje vysoký hodnocení po celym světě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út duben 24, 2012 4:14 pm Předmět: |
|
|
alexey: zkus vanilkovej combat, chutove v pohode srovnatelnej se synthou (pro me i o trochu chutnejsi:), kvalita viz. dohledatelnej test a cena, kdyz trochu pohledas, je taky slusna _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
dogeatdog
|
Zaslal: út duben 24, 2012 4:18 pm Předmět: |
|
|
| ignasov napsal: | | Ludia rok som mimo cvicenia, chcem kupit zas protein, kedysi som koncil so Synthou od BSN, chcem sa opytat aky je teraz aktualne kvalitny protak ? Nutrendy su dobre ? pripadne zoberem zas to BSN alebo Optimum nutrition ? veci ako dymatize nechcem, nemyslim ze su kvalitou na rovnakej urovni ako vyssie uvedene, zozral som ich kedysi styri balenia, nemam z nich dobry pocit... moj osobny nazor |
NUTREND neber, jednak chuťově podprůměr, druhak tento podprůměr označují "vítěz testu chuti" (soutěž, která nikdy neproběhla).
(Ano, jsem zaujatý vůči Nutrendu.)
Za mě český WPC od Extrifitu, jsem spokojený.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|