PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 338, 339, 340 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
owar

PříspěvekZaslal: po duben 16, 2012 1:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

robo2512 napsal:
ten lacny protein nechcem obhajovat, ale pravdepodobne sa taketo proteiny pouzivali aj v minulosti (alebo nie?) a kedze aj vtedy tu boli dost velki chlapi, asi to na nich fungovalo

jaky protein mas na mysli? tu syrovatku? utrid si pojmy a dojmy..
x46x

PříspěvekZaslal: út duben 17, 2012 7:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem koupil čokoládový combat a oproti Whey Core 100 má snad nulovou pěnivost a ta chuť se taky nedá srovnat "Vítěz chuťových testů" chutná oproti němu jako voda smíchaná s čímsi dost uměle chemickým. Je to nebe a dudy. Děkuji za tip
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sheyla

PříspěvekZaslal: út duben 17, 2012 10:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

teda Combat pro mě nic moc, asi špatná příchuť ( mám čoko+arašídové máslo), ale Lean Dessert od BSN ( mám čoko-kokos) dobrej a pěkně hustej
Mictian

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2012 11:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sheyla napsal:
teda Combat pro mě nic moc, asi špatná příchuť ( mám čoko+arašídové máslo), ale Lean Dessert od BSN ( mám čoko-kokos) dobrej a pěkně hustej

Je trochu slabší než zbytek. Můj žebříček je: 1. vanilka, 2. cookies, 3. banán, čokoarašídové máslo

Ten banán je rozporuplnej, když mi přišel, tak se mi zdál nejslabší, ale postupně jsem mu přišel na chuť a teď už ho láduju měsíc a chutná pořád stejně dobře, vůbec se mi nepřejedl (ostatně jako každý combat). Co se čokolád týče, moc jsem jich neměl, ale chuťově mi z nich nejvíc sedl Optimum Whey Gold 100%.
Draper

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2012 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sheyla napsal:
teda Combat pro mě nic moc, asi špatná příchuť ( mám čoko+arašídové máslo ), ale Lean Dessert od BSN ( mám čoko-kokos) dobrej a pěkně hustej

Take mne tahle prichut chutna nejmene, mel sis vzit klasickou cokoladu. Jinak ten Lean dessert a Syntha-6 od BSN, ty opravdu nemaji chybu, co se chuti tyka, jen bohuzel trochu vic cukru
andrejec

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 10:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vy s tou chutí naděláte :) Nedávno jsem si koupil proteiňák bez příchutě a no problemo.. Mě by spíš zajímala kvalita jednotlivých suplementů, jenže to se dost těžko měří. Btw jsou Smartlabs opravdu tak kvalitní? Mě je nějaká pěna šumafuk, stejně tak chuť, tak nevím, všichni na nich chválí jen to..
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 10:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smartlabs je první značka, která u nás začala vyrábět hydro, pokud se nepletu. Na pixlách najdeš složení a kvalitní popis toho, co sis koupil - to u moc značek teda nevidím.
spider1029

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2012 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co odporucate davat pred spanim cez sacharidove vlny? Glutanim/ Kasein/ tvaroh?
Frozz.

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2012 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micelární kasein (doba vtřebávání až 7hod, což je dostačující)
robo2512

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2012 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

akurat zacinam brat Combat, cokolada - arasid, a ja som s tym nad mieru spokojny, velmi mi to chuti
Frozz.

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2012 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Někdo zkušenosti? Jakou jste měli příchuť?

Professional CFM Iso 90% Extrifit

Líbí se mi tam hlavně složení, BCAA a taky velmi vysoký podíl bílkovin.
ignasov

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ludia rok som mimo cvicenia, chcem kupit zas protein, kedysi som koncil so Synthou od BSN, chcem sa opytat aky je teraz aktualne kvalitny protak ? Nutrendy su dobre ? pripadne zoberem zas to BSN alebo Optimum nutrition ? veci ako dymatize nechcem, nemyslim ze su kvalitou na rovnakej urovni ako vyssie uvedene, zozral som ich kedysi styri balenia, nemam z nich dobry pocit... moj osobny nazor
jari

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S Optimum Nutrition neprohloupíš, dlouhodobě si udržuje vysoký hodnocení po celym světě.
Luster

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

alexey: zkus vanilkovej combat, chutove v pohode srovnatelnej se synthou (pro me i o trochu chutnejsi:), kvalita viz. dohledatelnej test a cena, kdyz trochu pohledas, je taky slusna
dogeatdog

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ignasov napsal:
Ludia rok som mimo cvicenia, chcem kupit zas protein, kedysi som koncil so Synthou od BSN, chcem sa opytat aky je teraz aktualne kvalitny protak ? Nutrendy su dobre ? pripadne zoberem zas to BSN alebo Optimum nutrition ? veci ako dymatize nechcem, nemyslim ze su kvalitou na rovnakej urovni ako vyssie uvedene, zozral som ich kedysi styri balenia, nemam z nich dobry pocit... moj osobny nazor

NUTREND neber, jednak chuťově podprůměr, druhak tento podprůměr označují "vítěz testu chuti" (soutěž, která nikdy neproběhla).
(Ano, jsem zaujatý vůči Nutrendu.)
Za mě český WPC od Extrifitu, jsem spokojený.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 338, 339, 340 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: