|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jaký kreatin berete ? |
| Monohydrat |
|
90% |
[ 18 ] |
| Kre-alkalyn |
|
5% |
[ 1 ] |
| Creatin ethyl ester |
|
0% |
[ 0 ] |
| Jiný |
|
5% |
[ 1 ] |
|
| Celkem hlasů : 20 |
|
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá duben 20, 2012 6:27 pm Předmět: |
|
|
| Martinn24 napsal: | | Tak tohle není chlapečku 800 g ani náhodou. Je toho tam tak 700 g, max 750 g. A nešil prosimtě, buď tak hodnej. | V první řadě by ses měl uklidnit ty. Draper je schopný sníst (to není to slovo co jsem chtěl napsat) přes 1000 g S / den. Sním to taky, jen bych to nedal den po dni, resp. dal, ale vážil bych tunu. V objemu jsem měl v jídelníčku do 800 g S. Šlo to rok a pak se ozvala slinivka. Pro mě tedy dlouhodobě nemožné. Tak 2x do měsíce ale skoro pravidlo.
Jinak - onehdy jsem se díval, že Draper sní za den tolik co já v dietě za 5 dnů.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: pá duben 20, 2012 6:33 pm Předmět: |
|
|
Jen jeste doplnim, aby si tu zase nekdo neco nedomyslel. Takhle jsem jedl pred nekolika lety, kdy jsem se hnal za velkymi objemy, ovsem nikdy bych se uz takto nestravoval (i kdyz chut by byla a zvladl bych toho klidne i jednou tolik bez problemu) ovsem jednak bych kynul a jednak jsou tyhle kvanta jidla celkem unavujici, protoze kdyz si na to vzpomenu zpetne, byl jsem porad unavenej, ospalej a bez energie. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: pá duben 20, 2012 6:44 pm Předmět: |
|
|
Kdo jednou viděl Drapera jíst, tak by si jej nikdy nedovolil osočovat, že si tohle vymýšlí _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: pá duben 20, 2012 6:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: pá duben 20, 2012 7:03 pm Předmět: |
|
|
Nevim co tu Martin24 řeší, na 1000g sachrů bych si věřil klidně a kdybych za to dostal prachy, klidně bych vám to tu natočil, 3 jídla a bylo by to :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá duben 20, 2012 7:21 pm Předmět: |
|
|
Kdo videl Drapera jist, tak myslim nevidel nic zvlastniho, maximalne tak maso se zeleninou, protoze nema duvod se ladovat zbytecne :)
Ovsem moc dobre vim a nekolikrat mam v praxi vyzkousene, co jsem schopnej a to si naprosto suverene troufam rict, ze by tu nikdo nedal
Ted snim objemem potravy sice mnohem vice , ale nutricnima hodnotama to ma do 1000ky daleko.
| ILikeBike napsal: | | Nevim co tu Martin24 řeší, na 1000g sachrů bych si věřil klidně a kdybych za to dostal prachy, klidně bych vám to tu natočil, 3 jídla a bylo by to :) |
Myslim, ze neresi nic, jen to dalsi clen meho anti-fan klubu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Greeg

|
Zaslal: pá duben 20, 2012 7:35 pm Předmět: |
|
|
je možný že mi kreatin tahá vodu spíš pod kůži než do svalů ? zdá se mi že co jsem to do sebe začal sypat tak se mi udělali na zádech takový vodní pytlíky a celkově jsem trochu otek ...
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: so duben 21, 2012 1:25 pm Předmět: |
|
|
| Martinn24 napsal: | | Draper napsal: | Kdysi davno jsem cetl, ze je to asi 20% lidi, na ktere kreatin nebusobi nebo pusobi jen minimalne.
Ja osobne mel nekolik kreatinovych kur, nejlepsi vysledky byly v tech prvnich dvou (vzdy 6-8kg) a to hlavne proto, ze jsem v te dobe byl lacny velkych objemu a zral jsem k tomu denne 1000 nekdy i vice sacharidu. Strasne to do me tahalo vodu, silenej pumping pri trenink skoro srovnatelne se sypkou :) , ovsem uz bych tohle nikdy nechtel, protoze ta kvalita nebyla nic moc a pripadal jsem si jak balvan, holt ale tenkrat jsem chtel byt velikej a nejak jsem si neuvedomoval, ze je to v prevazne vetsiny loj. V dalsich kreatinovych kurach uz tech sachru bylo mnohem mene a to zavodneni bylo podstatne mensi. Samozrejme poprve ten kreatin pusobi vzdy nejlepe. |
1000 sachrů denně jo?? To je 11 sáčků rýže...vymysli si prosimtě příště věrohodnější pohádku |
Proč by to nemohl sníst? Nejedl třeba jen rýži, mohl si dát třeba 5 kg brambor.
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: so duben 21, 2012 1:29 pm Předmět: |
|
|
To se ti zdá míň než 11 sáčků rýže? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: so duben 21, 2012 1:30 pm Předmět: |
|
|
1000 sachru denně - kilo krystalu ... a co si budem povidat, to sezere dnesni prumerny netrenovany konzum naprosto normalne, tzn. nevidim problem v tom, ze by nejaky prerostly aktivni svalovec nemohl sezrat 1000g sachru denne z ryze ... 11sacku ryze -> kdyz si vemu 1.5 sacku ryze na porcu tak to mas cca 7-8 jidel denne ... coz je naprosto v pohode, ja zeru mnohdy i 10 jidel denne a treba 5 sacku ryze (+dalsi veci) jsem schopnej sezrat v poho a to sem mival 76kg :) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so duben 21, 2012 4:41 pm Předmět: |
|
|
| RavenStalker napsal: |
Proč by to nemohl sníst? Nejedl třeba jen rýži, mohl si dát třeba 5 kg brambor. |
Rekl bych ze podstata jeho reakci neni onech 1000g sacharidu ale to, ze jsem to napsal ja a zamer navazet se do me. Ale jak je libo.... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: so duben 21, 2012 4:45 pm Předmět: |
|
|
| Prasopes. napsal: | | 1000 sachru denně - kilo krystalu ... a co si budem povidat, to sezere dnesni prumerny netrenovany konzum naprosto normalne, tzn. nevidim problem v tom, ze by nejaky prerostly aktivni svalovec nemohl sezrat 1000g sachru denne z ryze ... 11sacku ryze -> kdyz si vemu 1.5 sacku ryze na porcu tak to mas cca 7-8 jidel denne ... coz je naprosto v pohode, ja zeru mnohdy i 10 jidel denne a treba 5 sacku ryze (+dalsi veci) jsem schopnej sezrat v poho a to sem mival 76kg :) |
To snad nemyslíš vážně o tom konzumu, to by tady chodili samí morbidně obézní lidi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Martinn24
|
Zaslal: so duben 21, 2012 4:53 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | RavenStalker napsal: |
Proč by to nemohl sníst? Nejedl třeba jen rýži, mohl si dát třeba 5 kg brambor. |
Rekl bych ze podstata jeho reakci neni onech 1000g sacharidu ale to, ze jsem to napsal ja a zamer navazet se do me. Ale jak je libo.... |
To vůbec není pravda...mým skutečným cílem bylo jen zpochybnit tvoje tvrzení. Vůbec nic proti tobě jako člověku nemám Drejpre.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|