Tipovačka PLAY-OFF EXTRALIGY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 39, 40, 41, 42  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tipovačka PLAY-OFF EXTRALIGY  Úvodní stránka -> Ostatní -> Tipovačka PLAY-OFF EXTRALIGY
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

KDO VYHRAJE LETOŠNÍ ROČNÍK EXTRALIGY?
SPARTA
16%
 16%  [ 10 ]
PLZEŇ
6%
 6%  [ 4 ]
PARDUBICE
15%
 15%  [ 9 ]
LIBEREC
5%
 5%  [ 3 ]
Č. BUDĚJOVICE
1%
 1%  [ 1 ]
VÍTKOVICE
5%
 5%  [ 3 ]
ZLÍN
3%
 3%  [ 2 ]
BRNO
40%
 40%  [ 24 ]
KLADNO
1%
 1%  [ 1 ]
TŘINEC
5%
 5%  [ 3 ]
Celkem hlasů : 60

Autor Zpráva
Grimley

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Btw trochu se smeju tomu vasemu moravactvi :)) Prijde mi to trochu detinsky a malinko si myslim, ze jde o nejakej komplex .... nezazil jsem ze by kdokoliv z Cech resil Morava x Cechy x Slezsko .... Brno porazilo "cajzly" z Prahy a to je snad uz pro ne postacujici.... nevim proc by meli bejt Kometaci zklamany...bohuzel jim ted pul kadru odejde a pristi rok budou radi, kdyz neskoncej jako Vary.... je to takovej klub s tradici bez tradice ...nic zlyho proti vam ;)
RoscoeArbuckle

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Btw trochu se smeju tomu vasemu moravactvi :)) Prijde mi to trochu detinsky a malinko si myslim, ze jde o nejakej komplex

Protože seš jen ovce bez narodniho citeni.... Katalanec je hrde na to ze je Katalanec, Bavor na to ze je Bavor. Kazde Moravak by mel byt hrde na to ze je Moravak a ne Cech. Nejsme Cesi.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Johncreasy

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Máš pravdu. Ty nejsi čech. Ty si debil.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak souhlas s Grimley. To moraváctví je komedie. Ukřivděnost a jako věčná alibistická berlička jim poslouží Pragocentrismus. Jako by to bylo v jakékoliv jiné zemi jinak, než že se vše točí kolem hlavního města. A brát si za vzor Katalánce je úplně přesný. Ještě, že Moraváci nemají separatistickou povahu, tak se vždycky jen vykecají na fórech.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Btw trochu se smeju tomu vasemu moravactvi :)) Prijde mi to trochu detinsky a malinko si myslim, ze jde o nejakej komplex .... nezazil jsem ze by kdokoliv z Cech resil Morava x Cechy x Slezsko .... Brno porazilo "cajzly" z Prahy a to je snad uz pro ne postacujici.... nevim proc by meli bejt Kometaci zklamany...bohuzel jim ted pul kadru odejde a pristi rok budou radi, kdyz neskoncej jako Vary.... je to takovej klub s tradici bez tradice ...nic zlyho proti vam ;)
Já se zase směji hodně - Tobě. zkus někdy zapojit to co máš jak to vypadá vcelku zbytečně na krku.

btw. cajzly z Prahy?...to může napsat jen pražák
Johncreasy

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Divil jsem se, že před finálem vůbec zpívaly " Země česká..domov můj." Však to polovině z nich nešlo přez pysky.
Je to směšný. Čím menší národ, tim více keců a hrdosti (nacionalismu) okolo. Viz Vlámové a Valoni, Katalánci, Severní Irové, Lombardie.....

Naposledy upravil Johncreasy dne pá duben 20, 2012 9:20 pm, celkově upraveno 1 krát
Johncreasy

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A v čem se Grimley zmýlil? To, že si ty Deadlifte vcelku normální, neznamená, že se tyhle nenávistné pocity Moravou netáhnou jak smrad. Nikdo netvrdí, že to platí pro všechny, dokonce si myslím, že taková není ani většina, ovšem to že je tahle averze mnohem silnější z východu, než ze západu je nepopíratelné. Češi to buď nepobíraj, nebo to maj na háku.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johne - něco Ti prozradím. slováci nesnáší Bratislaváky. Rakušáci Vídeňáky...no a my někteří vč. mě dost Pražáků. Víš čím to je, že obyvatelé hlavních měst mluví o oktávu výše a mají společné to, že je ostatní nemají zrovna v lásce ať je to Budapešť, Bratislava, Praha nebo Vídeň???? Zkus to odhadnout.

Ze mě mluví negativní zkušenosti - to je fakt a nezastírám to. Pražáků je milion a tím pádem je veliká šance, že narazíš na vola. Já měl asi "štěstí". Nehážu je do jednoho pytle, ale když jedeš s pražákem po D1 do Brna a on Ti řekne, že se musí najíst ještě před Jihlavou, protože na Moravě by si nedal ani čaj, tak to je tak na kop do zadnice a následný stop zpět ( jedna z mnoha zkušeností).

Tímto prosím drtivou většinu Pražáků za prominutí.

Jinak, prohlédni si historické mapy a najdeš Slezské knížectví a Markrabství Moravské - to není výmysl nebo separatismus. To je jako bych to přeháněl jako můj šéf, který neuznává ani SR ani ČR jen Rakousko Uhersko a ne nějaké podivné Čechy ( nebo naprosto nablblý název Česko - to bych blil).

Národ by měl být hrdý na svoji historii a nikterak to nesouvisí se snahou a odtrhnutí ( to může napsat opravdu jen někdo hodně" pomalý"). To, že se s tím někdo neztotožňuje mu nedává právo nazývat ho hned debilem Johne. Sakra - dej se trochu dohromady!
owar

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:

kdyz uz je tu o tom rec, tak prazaku je tu hodne, to mas pravdu a naprosta vetsina je jich z moravy a slezska, ktery se sem naplavili a maj porad jenom plnou hubu kecu a problemu..kdezto Prazanu je tady vzhledem k tomu cim dal tim min..
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
A v čem se Grimley zmýlil? To, že si ty Deadlifte vcelku normální, neznamená, že se tyhle nenávistné pocity Moravou netáhnou jak smrad. Nikdo netvrdí, že to platí pro všechny, dokonce si myslím, že taková není ani většina, ovšem to že je tahle averze mnohem silnější z východu, než ze západu je nepopíratelné. Češi to buď nepobíraj, nebo to maj na háku.
Johne - můj bratr Brňák maká v Praze a dostává kapky každý den proto, že je ochoten dělat více a kvalitněji než zbytek osazenstva a bylo mu jasně a narovinu řečeno, že je to kvůli tomu, že je Brňák. Nemusím říkat, že je tam mezi pražáky jediný. Teď argumentuj. Podle Tvé teorie by to mělo být naopak, ne?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:
Deadlift napsal:

kdyz uz je tu o tom rec, tak prazaku je tu hodne, to mas pravdu a naprosta vetsina je jich z moravy a slezska, ktery se sem naplavili a maj porad jenom plnou hubu kecu a problemu..kdezto Prazanu je tady vzhledem k tomu cim dal tim min..
A kam se Ti pražené poděli?
Johncreasy

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když Čech napíše, že není Čech.....tak co jiného si mám myslet. Z něho tahle zapšklost totálně vyzařuje. Takže bych prosil bez toho moralizování.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to je zase jiná. Já jsem z Moravy, ale národnost mám Českou - to souhlas.
owar

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
owar napsal:
Deadlift napsal:

A kam se Ti pražené poděli?

budes se mozna divit, ale vzhledem k tomu, ze se sem sere porad vic a vic nasich vychodnich spoluobcanu, tak jsou Prazane ciste matematicky min a min zastoupeny
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Argumentovat vůči "objektivnímu" příběhu tvého bratra fakt nemusím. Dojemný příběh pracovitého borca z Brna, kterému je ubližováno od liných Cajzlů. A co jeho hrdost? Nebylo by lepší pracovat v domovině plné srdečných lidí a lahodných okurek? Ono 100X nic umoří vola a ta nenávist začala u Vás.

Pracuj v Brně za 20 nebo v Praze za 40 s tím, že ta finská společnost Ti umožní spolupracovat na projektech stavby vodních elektráren v Turecku společně se Škodovkou ?...těžká volba. Takovou zkušenost mám bohužel taky. Ono by to asi bylo jinak, kdyby člověk zapadl do zažitého pracovního tempa. Pokud, ale chceš něčeho dosáhnout, nebudeš lidem po chuti. Těm v Praze ( těm méně schopným z nich) ještě méně než jinde. Prostě tam jsou tvrdší lokty. Prostě v každém kraji je jiná mentalita. Jižní Čechy a Morava, to je prostě jiné než sever nebo Praha ( třeba i srovnání Ostrava a Brno).

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tipovačka PLAY-OFF EXTRALIGY Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 39, 40, 41, 42  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: