|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| KDO VYHRAJE LETOŠNÍ ROČNÍK EXTRALIGY? |
| SPARTA |
|
16% |
[ 10 ] |
| PLZEŇ |
|
6% |
[ 4 ] |
| PARDUBICE |
|
15% |
[ 9 ] |
| LIBEREC |
|
5% |
[ 3 ] |
| Č. BUDĚJOVICE |
|
1% |
[ 1 ] |
| VÍTKOVICE |
|
5% |
[ 3 ] |
| ZLÍN |
|
3% |
[ 2 ] |
| BRNO |
|
40% |
[ 24 ] |
| KLADNO |
|
1% |
[ 1 ] |
| TŘINEC |
|
5% |
[ 3 ] |
|
| Celkem hlasů : 60 |
|
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá duben 20, 2012 9:33 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | Deadlift napsal: | | owar napsal: | | Deadlift napsal: | btw. cajzly z Prahy?...to může napsat jen pražák |
kdyz uz je tu o tom rec, tak prazaku je tu hodne, to mas pravdu a naprosta vetsina je jich z moravy a slezska, ktery se sem naplavili a maj porad jenom plnou hubu kecu a problemu..kdezto Prazanu je tady vzhledem k tomu cim dal tim min.. | A kam se Ti pražené poděli? |
budes se mozna divit, ale vzhledem k tomu, ze se sem sere porad vic a vic nasich vychodnich spoluobcanu, tak jsou Prazane ciste matematicky min a min zastoupeny | Jakto , že nějak dramaticky nestoupá počet obyvatel? Máš pro to vysvětlení?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
owar

|
Zaslal: pá duben 20, 2012 9:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá duben 20, 2012 9:39 pm Předmět: |
|
|
Oware - díval jsem se do statistik a od roku 1981 přibilo v Praze cca 150 tis. obyvatel. tj. v průměru ročně v Praze přibude 5 tis. obyvatel a v tom je započten i rozdíl mezi natalitou a mortalitou "rodilých" Pražáků. To je opravdu boom  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá duben 20, 2012 9:40 pm Předmět: |
|
|
Je úplně normální že malý má mindráky z velkých. A velcí nechápou proč je ten prcek na ně vysaznej.
160 cm prcek má mindráky z o hlavu větších chlápka. Vesničan ze Zapadlé Lhoty má mindráky z Brňáka. Brňák má mindráky z Pražáka (či Moravák z Čehůnů). Pražák má mindráky z Amíků. Amíci se diví proč je celý svět nenávidí
To samé je všude na světě. Můžeme si vzít Skoty. Katalánce, Sicilany, ... .
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá duben 20, 2012 9:44 pm Předmět: |
|
|
Mě jsou Amíci u prdele
Dtto Praha...už od mala se mi velmi líbí historické jádro, ale nechtěl bych tam bydlet ani za zlaté sele ( dobře, za sele jo:o).
Pro mě už není ani ta Ostrava to pravé Každý týden jezdím přes Beskydy a to je místo, kde bych chtěl žít. Ostravice, Staré Hamry, Bílá...to je místo k životu. Tedy pro mě. Velkoměsta mě nelákají.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá duben 20, 2012 9:45 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | budes se mozna divit, ale vzhledem k tomu, ze se sem sere porad vic a vic nasich vychodnich spoluobcanu, tak jsou Prazane ciste matematicky min a min zastoupeny |
Když se podíváš na zuby těm hrdým Pražákům, většina z nich jsou naplaveniny z prvního či druhého kolene :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá duben 20, 2012 9:48 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Mě jsou Amíci u prdele
Dtto Praha...už od mala se mi velmi líbí historické jádro, ale nechtěl bych tam bydlet ani za zlaté sele ( dobře, za sele jo:o).
Pro mě už není ani ta Ostrava to pravé Každý týden jezdím přes Beskydy a to je místo, kde bych chtěl žít. Ostravice, Staré Hamry, Bílá...to je místo k životu. Tedy pro mě. Velkoměsta mě nelákají. |
Tohle je docela prča, protože Pražáci většinou obdivují jiná města, ale Praha jim přijde všední. Žijí v ní celý život
Jinak, užívej si vesnice. Tam bych zase nemohl bydlet já.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá duben 20, 2012 9:49 pm Předmět: |
|
|
Já taky nechci být Američan. Já bych byl raději Nor, či Švéd.  Ale nestěžuji si. Mohli jsme dopadnout hůř, než se narodit v Čechách. To nic nemění na tom, že to Mablung napsal vcelku pravdivě. Spousta lidí takhle jednoduše reaguje pudovou závistí. Ale zrovna Deadlifta bych mezi takový extrém nezahrnoval.
Naposledy upravil Johncreasy dne pá duben 20, 2012 9:51 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá duben 20, 2012 9:51 pm Předmět: |
|
|
Mě se z velkých měst líbí Barcelona. Barcelona a Vídeň jsou města, kde bych se cítil dobře. Beskydy si mě získali a trávím tam co nejvíc času. Netoužím po nákupních střediscích ( mimochodem v Ostravě otevřeli něco otřesného jménem Nová Karolina - což je prý největší nákupní středisko v ČR). Kultura je v Ostravě na vysoké úrovni - viz. divadla a kluby. Pro mě ideální varianta v zimě ve městě a v létě někde pod Lysou  ..pěšky nebo na kole.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá duben 20, 2012 9:52 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | Deadlift napsal: | Oware - díval jsem se do statistik a od roku 1981 přibilo v Praze cca 150 tis. obyvatel. tj. v průměru ročně v Praze přibude 5 tis. obyvatel a v tom je započten i rozdíl mezi natalitou a mortalitou "rodilých" Pražáků. To je opravdu boom . |
tak ja nevim jestli to jen hrajes nebo ti to fakt nedochazi..statistiky se delaj z trvalych bydlist, ne ze se sectou vsichni lidi, co se zrovna nachazej v Praze..
je vas tu proste vic a vic, coz mi je v podstate celkem jedno, ale co me fakt sere je to, ze skoro vsichni co znam, si dovolej jeste porad drzkovat jak to tady vsechno stoji za hovno..jednoduchy reseni, tahnete zpatky do prdele a bude nam tu mnohem lip a nikdo si z toho zily rezat rozhodne nebude.. | Praha nestojí za hovno...to ani náhodou. jen někteří její obyvatelé a to je rozdíl .
jinak oware...není hezké říkat táhněte zpátky do prdele. to je jeden z důvodů, proč má tak málo lidí rádo pražáky.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá duben 20, 2012 9:59 pm Předmět: |
|
|
Jinak samozřejmě Norsko a Švédsko - to Johne souhlasím. Tam je krásně. Kamarád bydlí už roky ve Finsku a je spokojený. Sice se tam rozvedl, ale domů se vracet nehodlá ( což se mu ani tak moc nedivím).
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá duben 20, 2012 10:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá duben 20, 2012 10:08 pm Předmět: |
|
|
Já jsem brigádně makal v Praze asi 5 měsíců, jsem defakto Brňák a absolutně žádnej problém jsem s nikým neměl. Lidi se mi zdáli taky v pohodě, až na některý typy, kteří si mysleli, že jsou mistři světa, ale takoví jsou všude. Jinak co se týče silnic, tak to bylo neporovnatelný, v Brně se prostě jezdí jak u prasat, my tam jezdili s brněnskou SPZ a na špatnejch místech nás normálně pouštěli atd, absolutně bez problému. V Brně by to bylo a ty ku*vo jedna pražská a pojď, to mi je úplně jasný _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|