BCAA dávkování

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - BCAA dávkování  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> BCAA dávkování
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Davez

PříspěvekZaslal: út duben 17, 2012 11:57 am    Předmět: BCAA dávkování Odpovědět s citátem

Ahoj, chci se zeptat, kdy mám brát BCAA.

Když jdu do posilovny, tak vezmu před tréninkem i po tréninku, ale jak je to když jdu na trénink fotbalu, mám brát také před a po tréninku?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Magumi

PříspěvekZaslal: út duben 17, 2012 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U aerobní aktivity se mi to zdá zbytečné. Jinak, v jedné dávce stačí 10 až 12 gramů, není třeba to přehánět.
Draper

PříspěvekZaslal: út duben 17, 2012 1:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
U aerobní aktivity se mi to zdá zbytečné. Jinak, v jedné dávce stačí 10 až 12 gramů, není třeba to přehánět.

Kdyz uz BCAA, tak bych to prave prehanel :) Ale jinak podle me vcelku zbytecna vec.
Magumi

PříspěvekZaslal: út duben 17, 2012 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Magumi napsal:

Kdyz uz BCAA, tak bych to prave prehanel :) Ale jinak podle me vcelku zbytecna vec.

U člověk normálního vzrůstu větší dávka už nic navíc neudělá - když sešlápneš pedál v autě až k podlaze, taky nepojedeš rychleji, když na něj budeš ještě k tomu vší silou tlačit. Ale vzhledem k rychlému "poločasu rozpadu" ti těch deset gramů vystačí maximálně na hodinu a půl, takže si tu hořkou chuť můžeš za den klidně užít i víckrát :-)
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: út duben 17, 2012 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Magumi napsal:

souhlásím ,
je to ale otázka peněz , pokud máš nato a chceš to zkusit tak doporučuji brat i v prubehu dne více dávek , před i po treninku atd ,
a jde to cítit ,
Goldstein

PříspěvekZaslal: út duben 17, 2012 2:51 pm    Předmět: Nebát se Odpovědět s citátem

BCAA dávkuj dostatečný množství, ideální množšství se uvádí dle různcýh studii pruměrně na 0,4g/Kg tělesné váhy denně. A aby to funguvalo aspon nějak tak bys měl mít dávku 0,22g/Kg.

Cvičím 4 roky, ne profesionálně, ale 4x týdně tam jsem. Donedávna jsem tento poměr BCAAs ignoroval, bral jsem si 5g před treninkem a 5g po treninku a byl rád že mi krabice dlouho vydrží. Blbost !

Od tý doby co jsem začal dodržovat dostatečnej příjem BCAA to jde nahoru, uplně všechno. Vážím 95Kg asi 10% tuku a beru 30g BCAAs za trenink.

10g před
10g při
10g po

Prostě jsem jen začal dávkovat dost BCAAs nic jinýho jsem neměnil, takže vím, že to funguje.

Muhammad Ali
Draper

PříspěvekZaslal: út duben 17, 2012 3:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mates-daoc napsal:
Draper napsal:
Magumi napsal:

souhlásím ,
je to ale otázka peněz , pokud máš nato a chceš to zkusit tak doporučuji brat i v prubehu dne více dávek , před i po treninku atd ,
a jde to cítit ,

Ano takhle by to smysl eventuelne melo, i kdyz z vlastni zkusenosti muzu rict, ze ani tohle davkovani jsem nijak necitil ve srovnani s tim, kdyz jsem BCAA nebral vubec.
Me spise jen vzdy zarazi, ze si kluk koupi za posledni penize jedno baleni tech nejlevnejsich BCAAcek, zere 2g denne, aby mu to co nejdele vydrzelo a ceka od toho kdovico.
Magumi

PříspěvekZaslal: út duben 17, 2012 3:57 pm    Předmět: Re: Nebát se Odpovědět s citátem

Goldstein napsal:

Od tý doby co jsem začal dodržovat dostatečnej příjem BCAA to jde nahoru, uplně všechno. Vážím 95Kg asi 10% tuku a beru 30g BCAAs za trenink.

10g před
10g při
10g po

Prostě jsem jen začal dávkovat dost BCAAs nic jinýho jsem neměnil, takže vím, že to funguje.

Já to beru podobně, 10-12g těsně před, 10-12g těsně po a potom ještě jednou 10-12g dvě hodiny po cvičení. Ale třicet gramů najednou se mi zdá zbytečný.
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: út duben 17, 2012 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ví někdo proč se přestal prodávat v ČR Xtend od Scivationu?
Spam

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2012 12:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cau, tyjo tak ted jsem z toho blazen... Beru BCAA od Aminostaru - Extreme pure (krystalicka forma) a vyrobce uvadi 3kapsle pred a 3 po treninku... 1 kapsle - cca 500mg, takze myslite ze kdyz uz brat tak bych mel brat ani nechci pocitat kolik tablet pred a po? a ze me vychazi opravdu strasny cislo tech tablet....
Turakam

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2012 12:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
Cau, tyjo tak ted jsem z toho blazen... Beru BCAA od Aminostaru - Extreme pure (krystalicka forma) a vyrobce uvadi 3kapsle pred a 3 po treninku... 1 kapsle - cca 500mg, takze myslite ze kdyz uz brat tak bych mel brat ani nechci pocitat kolik tablet pred a po? a ze me vychazi opravdu strasny cislo tech tablet....

No a čo si čakal, heh, preto sa podobné formy nekupujú, ak naozaj nemáš kde peniaze dávať, mrkni sa na fa, stillmass a pod. a určite si vyberieš z práškových foriem, obvykle po 450 - 500gramoch.
Bombay

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2012 7:21 am    Předmět: Re: BCAA dávkování Odpovědět s citátem

Davez napsal:
Ahoj, chci se zeptat, kdy mám brát BCAA.

Když jdu do posilovny, tak vezmu před tréninkem i po tréninku, ale jak je to když jdu na trénink fotbalu, mám brát také před a po tréninku?

Já bych si dal i u fotbalu. Má to mimojiné podporovat i regeneraci, tak proč ne.
Anonymní

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2012 7:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:

ak by tam mal vyrobca pisat skutocny pocet tablet na 5g BCAA tak by si ten vyrobok asi nikto nekupil.tak tam pise 3tablety a vsetci kupuju o stosest.
Anonymní

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2012 7:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Spam napsal:

No a čo si čakal, heh, preto sa podobné formy nekupujú, ak naozaj nemáš kde peniaze dávať, mrkni sa na fa, stillmass a pod. a určite si vyberieš z práškových foriem, obvykle po 450 - 500gramoch.

alebo 4fitness.
Spam

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2012 12:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak fajn... minimum je 0.22g aby to fungovalo a 0.4g me prijde az dost... takze budu davat 0.3g/kg vahy, takze pri mojich 70kg vahy to vychazi na 21g BCAA. Jeste jsem se docetl at se nezapomina zapocitavat BCAA obsazene v potreninkovem proteinu atd. a to ze sem spocital ze v potreninkovem proteinu mam 10g BCAA (CFM ISO 90%)
Takze nevim jestli mam dat 5g BCAA pred treninkem a 5g BCAA po treninku no a pak 30-60minut spolecne s proteinem prijmout tech 10g? Nebo to mam rozlozit nejak jinak ty davky?
Jenom kdyby nekoho zarazelo tech 10g BCAA v proteinu, tak uzivam 50g po treninku. Na 100g : L-valin 5124 mg, L-isoleucin 5558 mg, L-leucin 9206 mg

A ten ostatni profil aminokyselin obsazenych v tom proteinu se nezapocitava do gramaze BCAA... to uz nejsou BCAA jestli se nepletu ze?
BCAA 4:1:1 Ultra Pure Tablets | Survival
Volné fermentované aminokyseliny BCAA v tabletové formě.
399 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - BCAA dávkování Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: