|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CowsGiveUsMilk

|
Zaslal: so duben 21, 2012 10:43 am Předmět: |
|
|
Jediny pozitivum na Santos vs Mir je to, ze nejspis uvidime juniora na zemi, pokud se teda k nemu frank dostane, coz ovsem nebude lehky ukol. _________________ Courage is not the lack of fear but the ability to face it.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
owar

|
Zaslal: so duben 21, 2012 10:46 am Předmět: |
|
|
| CowsGiveUsMilk napsal: | | Jediny pozitivum na Santos vs Mir je to, ze nejspis uvidime juniora na zemi, pokud se teda k nemu frank dostane, coz ovsem nebude lehky ukol. |
JDS ma perfektni TDD, takze bych se zemi moc nepocital..ale stat se muze vsechno.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Hammer_Fist
|
Zaslal: so duben 21, 2012 11:23 am Předmět: |
|
|
| CowsGiveUsMilk napsal: | | Jediny pozitivum na Santos vs Mir je to, ze nejspis uvidime juniora na zemi, pokud se teda k nemu frank dostane, coz ovsem nebude lehky ukol. |
no neviem, ked ho zvladol utlct lesnar, tak jds ho uspi tak, ze sa prebudi az v nemocnici
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: so duben 21, 2012 12:41 pm Předmět: |
|
|
dalsi minutovy zapas, ani nebudem nato cakat live, sa neoplati
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: so duben 21, 2012 2:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mictian
|
Zaslal: so duben 21, 2012 3:12 pm Předmět: |
|
|
Dana je z reakcí fanoušků asi nadšenej :D
@ianM16butlin: Boring. Wanted to go to Vegas for @Alistairovereem fight. Won’t even bother stayin up for Mir Vs JDS. @danawhite #notinterested
@danawhite: @ianM16butlin who gives a shit? Why did u feel the need to tell me that? Stay home dickhead.
Tomu říkám správné vyjadřování se vrcholového manažera :D Trochu to neunáší.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so duben 21, 2012 3:24 pm Předmět: |
|
|
Dana tohle dělá pořád, někdo ho za to nesnáší, mě se to třeba líbí. Mě ale naštval tím, že zas něco řekl (Cain vs Mir - BUDE) a byl to kec. Ten event je ted hned takovej nudnej = (
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: so duben 21, 2012 3:26 pm Předmět: |
|
|
Nic neobvykle. Dana "z bozi vule the vymlety mozog" White. Jedine pozitivum co ma je to ze je proti akemukolvek dopingu, inac klasicky amik.
Hmmm tak nakoniec Cigano a Mir? No aspon by sme si mohli tipnut cas skoncenia zapasu. Moj tip je 38. sekunda prvej rundy. Je to skoda, na ten zapas (jds vs reem) som sa tesil viac ako na Jones vs Evans. Ovela radsej by som tam videl Werduma alebo ocelovu bradu Nelsona, ako si na nej JDS vylame zuby. Mira by som si vedel predstavit s Toddom Duffem, ti sa k sebe celkom hodia. Teraz mi to musi vynahradit zapas Barnett vs Cormier.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zivosek

|
Zaslal: so duben 21, 2012 3:33 pm Předmět: |
|
|
To snad né  . Sakra, už jsem se tak těšil. To jsem teda zvědavý, jak to s Reemem ještě dopadne..
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so duben 21, 2012 3:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: so duben 21, 2012 3:36 pm Předmět: |
|
|
tak to bol hodne nic moc zapas, s takymto stylom sa v amerike teda nepresadi
|
|
| nahoru |
|
 |
poklop789

|
Zaslal: so duben 21, 2012 5:21 pm Předmět: |
|
|
Alika skoda, ale myslim ze to Dana udelal schvalne. Je zde pravdepodobnost, ze Reem tu licenci dostane a JDS porazi, pak by UFC dost utrpelo, melo by sampiona s ohromnym dopingovym stinem. Uvidime jak se situace bude vyvijet dal..
Mir si moc nepolepsil, dostal dalsiho stylisticky nejhorsiho moznyho soupere. Myslim, ze si do par minut v octagonu ustele
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so duben 21, 2012 7:20 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Dana tohle dělá pořád, někdo ho za to nesnáší, mě se to třeba líbí. Mě ale naštval tím, že zas něco řekl (Cain vs Mir - BUDE) a byl to kec . Ten event je ted hned takovej nudnej = ( |
V tomhle souhlas ... ale Dana je v této kauze vůbec na ránu. Proč prostě nepočkal na rozhodnutí té komise? Ta buď vysvětlení Reema přijme (je fuk jak moc nepravděpodobné to asi je), a pak tento prostě má nárok jít o titul, nebo ne, a pak nemá nárok zápasit vůbec. Co tu jak debil vyhlašuje dopředu? Protože i kdyby na 100% věděl že komise Reema zápasit nenechá, tak má držet hubu ... tahle ta komise vypadá jako sbor kašpárků a to zasedání je rázem o ničem. Teda, až na to, že pokud by Reema náááhodou zápasit nechala, tak Dana opět rázem otočí a fajt s JDS bude. Fakt se tentokrát chová jako joooo retard.
A pokud tedy JDS vs Mir, tak su klidnej a nezájem, ale kdo potom půjde na Caina _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
ignasov
|
Zaslal: ne duben 22, 2012 8:51 am Předmět: |
|
|
inak reem na to uz nejak reagoval ? nejaka tlacovka, vzjadrenie ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: ne duben 22, 2012 9:20 am Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | CowsGiveUsMilk napsal: | | Jediny pozitivum na Santos vs Mir je to, ze nejspis uvidime juniora na zemi, pokud se teda k nemu frank dostane, coz ovsem nebude lehky ukol. |
JDS ma perfektni TDD, takze bych se zemi moc nepocital..ale stat se muze vsechno.. |
Mir subuje skoro vzdycky z guardu, pocitam ze se necha sestrelit a pri JDSho pokusu o GnP se bude snazit o sub.. uvidime :) Kazdopadne bez sance uplne neni, verim ze to muze byt zajimavy zapas
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|