Zpracování tuku vs. sacharidů (KLAME???)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Zpracování tuku vs. sacharidů (KLAME???)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Zpracování tuku vs. sacharidů (KLAME???)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
balbi

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 8:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rando: Ty tvoje orgány obalené tukovou vrstvou bych vidět nechtěl.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 8:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rando, dej prosím příklad jídelníčku běžného dne. Ať se můžeme bavit o tom, jak to vypadá ve skutečnosti ve formě jídel, nikoli jen čísel. Množství odhadni, nejde o gramy.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 8:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rando - k tvému dotazu. Ten člověk může fungovat naprosto bez problémů na uvedeném množství kcall / den.

Co mě zaráží je spíš Tvoje omezenost a přesvědčení o své pravdě.
Zajímalo by mě, kterou univerzitu a LF nebo PřF jsi absolovoval, resp. kde bereš informace, které tady poté tak blahosklonně šíříš?

Pokud možno konkrétně a ne prosím zase další kecy, pokud tedy na to máš.
RANDO
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 8:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mar : Tvoja chyba je to, že nechápeš, že je brutálny rozdiel medzi energiou zo sacharidov a energiou z tukov....
CHCEM TU VIDIEŤ NIEKOHO Z VÁS, AKO BUDE MESIACE FUNGOVAŤ NA STRAVE 80g sacharidov, 90-135g bielkovín a 180g tuku, a SÚČASNE si uchová vyšportované telo s váhou 90kg. TOMU PROSTE NEVERÍM, ŽE SA TO DÁ....

A PREČO TOMU NEVERÍM ? LEBO ENERGIA ZO SACHARIDOV SA NEROVNÁ ENERGII Z TUKOV.... TELO REAGUJE NA TO ÚÚÚÚPLNE INAK.

TOTIŽ VäČŠINA Z VÁS NECHÁPE, ŽE PRI MALOM MNOŽSTVE SACHARIDOV (čo 80g denne rozhodne je...) sa tuky spaľujú tak rýchlo, že aj keby som necvičil a súčasne konzumoval denne 450g tuku, tak nepriberiem tuk (mal som počas minulého roka mesačnú pauzu od cvičenia a nepribral som žiaden tuk). A TO BY PLATILO PRE KAŽDÉHO, KTO MÁ NEPORUŠENÝ METABOLIZMUS.

Pointa je v tom, že vám to pripadá SCI-FI. Ale - je to proste tak.
Z TUKOV SA NE-PRI-BE-RÁ.

Daymoon : tuk sa mi neukladá nikde - KRÁAÁÁÁÁÁSNE HO METABOLIZUJEM. Ako to viem ? Som štíhly, mám dobrú kondíciu, nemám zvýšený cholesterol, a moja stolica padá na dno, nepláva na povrchu (plávala by, keby som zle metabolizoval tuky a vylučoval ich stolicou).
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 8:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

RANDO napsal:
TOTIŽ VäČŠINA Z VÁS NECHÁPE, ŽE PRI MALOM MNOŽSTVE SACHARIDOV (čo 80g denne rozhodne je...) sa tuky spaľujú tak rýchlo, že aj keby som necvičil a súčasne konzumoval denne 450g tuku, tak nepriberiem tuk (mal som počas minulého roka mesačnú pauzu od cvičenia a nepribral som žiaden tuk). A TO BY PLATILO PRE KAŽDÉHO, KTO MÁ NEPORUŠENÝ METABOLIZMUS.
Právě, že spalovat neznamená, že se ti páří z uší, jak tvoje tělo vaří. Někam ta energie musí jít. Nevytrátí se. Nebo máš tělěsnou teplotu 45°C v klidu?

Ještě jednou prosím o jídelníček. Pokud ho neuvedeš, budu muset bohužel uznat, že sis to vymyslel.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
RANDO
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 8:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Rando - k tvému dotazu. Ten člověk může fungovat naprosto bez problémů na uvedeném množství kcall / den.

Co mě zaráží je spíš Tvoje omezenost a přesvědčení o své pravdě.
Zajímalo by mě, kterou univerzitu a LF nebo PřF jsi absolovoval, resp. kde bereš informace, které tady poté tak blahosklonně šíříš?

Pokud možno konkrétně a ne prosím zase další kecy, pokud tedy na to máš.

DEADLIFT... Každý tu s prepáčením ŽERETE 5 krát denne aby neschudol, a keď týpek zožere denne toľko sacharidov ako je v 100g ryži, a k tomu dá necelé veľké maslo a bielkoviny z práškov... tak považujete ZA NORMÁLNE, že si pri tom dlhodobo udrží svojich 90kg svaloviny....
POTOM NAČO TOĽKO ŽERETE, ĽUDIA !???? ....
RANDO
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 8:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
RANDO napsal:
Právě, že spalovat neznamená, že se ti páří z uší, jak tvoje tělo vaří. Někam ta energie musí jít. Nevytrátí se. Nebo máš tělěsnou teplotu 45°C v klidu?

Ještě jednou prosím o jídelníček. Pokud ho neuvedeš, budu muset bohužel uznat, že sis to vymyslel.

čo konzumujem : domáce vajíčka, bio hovädzie, nepasterizovaný kozí syr, slanina, masť, maslo (všetko kvalitné), zeleninová šťava, ovocná šťava (všetko doma odšťavené)
Maslo miešam do vajec pri praženici, masť tak isto, mäso jedávam so slaninou, kozí syr s masťou alebo slaninou.
Žiadne obilniny, strukoviny, ani výrobky z týchto dvoch potravín.
Popis koľko mám denne príjmu S, B, T som písal v úvodnom príspevku.

Moja telesná teplota je väčšinou 36,5.

Naposledy upravil RANDO dne ne duben 22, 2012 8:25 am, celkově upraveno 1 krát
balbi

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 8:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Byl jsi někdy na nějakým bodystatu? ;)
Tuk v podkoží a viscerální tuk-hodnoty neznáš?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 8:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jaký si měl včera konkrétní jídeníček? Snídaně, oběd, večeře.. prostě vše napiš a gramáž
RANDO
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 8:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

balbi napsal:
Byl jsi někdy na nějakým bodystatu? ;)
Tuk v podkoží a viscerální tuk-hodnoty neznáš?

Cítim sa teraz ako Kolumbus, ktorý sa pokúšal ľuďom vysvetliť, že Zem je guľatá a oni mu neverili....
Mám také čisté telo ako pravdepodobne nikto z vás. Ale tu si to nemôžem dovoliť napísať bez toho, aby ste ma UKAMEŇOVALI......
Som zdravý, lebo sa starám o svoje zdravie na viacerých úrovniach.
Na bodystatu som bol, metabolický vek mám na 12 rokov. A vštko funguje KRÁÁÁSNE.
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 8:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem měl vždy za to, že tuky se tráví hůž než sacharidy. Podle mě, kdybys stáhnul ty tuky klidně o 100g, tak na tom budeš váhově pořád stejně, protože té energie je prostě moc a beztak to vylučuješ, pokud nepracuješ v kamenolomu... A co cholesterol, s tím jsi na tom jak?
MiKra

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 8:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rando, napiš normální jídelníček od rána do večera, co v který čas jíš a cca kolik toho, ať se tu s tebou někam pohneme, to že ti neplave hovno v záchodě nikoho nezajímá.
ElChino

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 8:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Stačí se podívat do jeho logu zde, kde má jídelníček:

https://forum.ronnie.cz/marek-rando-m-j-dennik-t27026.html

Má tam 3 jídla a maximálně 150g tuku. Ten kluk neví o čem píše, lže a tváří se jako myslitel
RANDO
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 8:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Jaký si měl včera konkrétní jídeníček? Snídaně, oběd, večeře.. prostě vše napiš a gramáž

6 vajec + 125g masla
200g kozieho syru + 115g masti
bio hovädzie (v surovom stave 200g) + 130g čisto tukovej slaniny (asi 110g tuku)
zeleninová šťava (asi 80g sacharidov, bol jej liter)
a srvátkový proteín

maslo, masť a slanina mali spolu 345g tuku.
Kozí syr 38g, vajíčka 33g, hovädzie asi 32g (z etikety som čítal)

345+38+33+32 = 448g tuku

Samozrejme som to nenapísal presne na gram.
RANDO
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 8:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ElChino napsal:
Stačí se podívat do jeho logu zde, kde má jídelníček:

https://forum.ronnie.cz/marek-rando-m-j-dennik-t27026.html

Má tam 3 jídla a maximálně 150g tuku. Ten kluk neví o čem píše, lže a tváří se jako myslitel

Načo tu pcháš 14 mesiacov starý jedálniček ????????? No comment...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Zpracování tuku vs. sacharidů (KLAME???) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: