|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Líbí se vám tento plán (berte prosím ohled na to, že mi je 16 a nejsem žádný profesionál). |
| Ano |
|
50% |
[ 4 ] |
| Ne |
|
50% |
[ 4 ] |
|
| Celkem hlasů : 8 |
|
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: po duben 23, 2012 6:25 am Předmět: |
|
|
Kdyz ctu tyhle preteorizovane vedecke pristupy, tak mne stoupa tlak _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po duben 23, 2012 7:21 am Předmět: |
|
|
Měl by sis založit živnost na prodávání HPM!
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po duben 23, 2012 7:57 am Předmět: |
|
|
Když pominu všechno kolem, k čemu Ti bude cutting edge? Když je to test Tvý vůle, tak to vysekej bez těchto pomocníků. Pokud sis přečetl Freimenovo stránky, tak si doufám nevynechal (!) tohle http://www.freimen.cz/clanky/vyziva/posloupnost.html Je ti 16 let a chceš tam "narvat" spalovač s diuretickými účinky. Promiň, ale tohle je opravdu nesmysl. Na soutěž se nepřipravuješ a manipulace s vodou je to nejnebezpečnější z kulturistické přípravy a mělo by se odvodňovat pouze na prkna, nikdy jindy. Nebuď zaslepen vysekaností a neochuzuj tělo o vodu, kort když s tím nemáš zkušenosti. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Mychal-Wytek
|
Zaslal: po duben 23, 2012 11:19 am Předmět: |
|
|
idoktor: 1) v článku píše, že jsou vlny sestaveny vždy na 2 týdny dopředu podle formy a váhy, nikoliv každý den zvlášť, 2) Rád bych to zkusil, bohužel nemám moc času na experimentování pokus-omyl, proto jsem si vybral rozpis, který měl očividně dobré výsledky (podívej se na ty články). Nicméně jestli někdo máte ověřený např. 4 denní rozpis, který se neustále opakuje, sem s tím, rád si to upravím. 3) dobrá tedy, diuretikum v první části vysadím...ale spousta lidí psalo, že v kombinaci Cutting Edge a Max Lean se jim to velmi osvědčilo. Názor?
EpsteinBarr: na jednu stranu z toho prý robím vědu, na druhou stranu je to na prd, ale nikdo neřekl, proč (kromě toho, že 0g je blbost a diuretika taky). Zbytek je podle reakcí v pořádku, ale to nikdo nenapíše, všichni se upnou jen na tyto 2 věci. Zbytek se jen posmívá a neporadí. Kéž by ale tak někdo poradil alternativu s odkazem na zdroj nebo své osobní zkušenosti : (
Draper, Octopuss: děkuji za rady  zrovna od vás bych to nečekal...  a jestli jsi Octopussi nabral v prvním roce cvičení 19kg ještě s 3-měsíční mononukleózou, pak tě obdivuji a akceptuji tvé posměchy, v opačném případě mi to přijde jako velký cynismus. Nechci být žádná hrouda, někomu prostě 70kg fitness postava stačí. Ale jestli tě baví shazovat sebevědomí a kazit odhodlání mladých kluků, klidně v tom dál pokračuj.
eSko: jo, už to tady někdo jednou zmiňoval. No objednal jsem to na základě doporučení od lidí i zde na fóru, že s Max Lean s Cutting Edge má prý skvělé výsledky. Článek jsem určitě nevynechal a řídím se tím (nepřijde mi, že bych ojebával stravu, trénink a nevyzkoušel základní doplňky).
Pro všechny: abychom se nedohadovali o kravinách, tak zkusím napsat nějaké shrnutí z dosavadních reakcí:
suplementy a časování suplementů: v pořádku, až na Cutting Edge, které zařadit až v konečné fázi.
jídelníček: v pořádku, až na velikost vln. Ještě jednou prosím ty, co vlny vyzkoušeli, jaké schéma na ně nejvíce zabralo nebo jaké doporučujete na mou váhu. A kdybych už jel ten prvotní rozpis, stačilo by, kdybych místo 0 dal 50 nebo 75g sacharidů?
trénink a kardio: žádné výhrady nebyly, takže nejspíš v pořádku. Těším se na další odpovědi, snad to nějak dáme dohromady :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po duben 23, 2012 11:31 am Předmět: |
|
|
To je marný. Proč nezačneš rovnou sypat?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mychal-Wytek
|
Zaslal: po duben 23, 2012 11:35 am Předmět: |
|
|
Octopuss: jestli nechceš pomoci, tak toho prosím nech. Nevím, z jakého důvodu bych měl sypat (asi myslíš steroidy). K 70-75kg fitness postavě to nepotřebuješ.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po duben 23, 2012 11:36 am Předmět: |
|
|
Ne, myslím prosévat písek nebo sypat uhlí do sklepa, samozřejmě.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po duben 23, 2012 12:14 pm Předmět: |
|
|
Je ti 16 let, je sice fajn, že chceš vyzkoušet odvodňovat, ale je to zbytečně velkej stres pro organismus. Musíš si uvědomit, že si rozhazuješ homeostázu a tělo se s tím pěkně pere. Věř, že kdyby kulturisté přišli na jinej způsob, jak stáhnout vodu z podkoží, tak to milerádi udělají. Není to zdravý a já osobně si myslím, že tohle je to poslední, co by si měl zkoušet. Vysekej to jak to jde, když je to Tvůj cíl, ale nemanipuluj s vodou, to si nech opravdu na závody.
S vlnami osobní zkušenost nemám, já jsem ten poslední, kdo by je momentálně potřeboval, ale doporučuji Ti nejít v nejnižší vlně pod 75 g sacharidů. Jsi ve vývinu a tyhle ty proměnlivý příjmy energie nejsou zrovna to pravý ořechový, takže když už teda musíš, tak bez extrémů pro organismus. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Mychal-Wytek
|
Zaslal: po duben 23, 2012 12:38 pm Předmět: |
|
|
Šlo by tedy i toto (místo 2x0g>2x75g a místo 1x0g>1x50g)?
Po- 100, Út -100, St - 400, Čt - 200, Pá - 100, So - 200, Ne - 600
Po - 300, Út - 75, St - 75, Čt - 200, Pá - 100, So - 300, Ne - 600
Po- 300, Út -50, St - 100, Čt -50, Pá - 400, So - 100, Ne - 100
Po - 300, Út - 50, St - 50, Čt - 100, Pá - 300, So- 500, Ne - 200)
Po- 75, Út -75, St - 300, Čt - 75, Pá - 75, So - 400, Ne - 100
Po -50, Út - 200, St - 50, Čt - 100, Pá - 50, So - 500, Ne - 200
Po- 75, Út - 50, St - 300, Čt - 100, Pá - 50, So - 400, Ne - 100
Po – 300, Út - 75, St - 75, Čt - 300, Pá - 50, So - 500, Ne - 200)
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladic

|
Zaslal: po duben 23, 2012 1:19 pm Předmět: |
|
|
Hlavním cílem je se dostat na 1 max. 2 dny do hypoglykemie (nízká hladina cukru v krvi - projevuje se to bolením hlavy, málo energie , unava ..) a to jedině tak že se sacharidy stáhnou co nejníže (je to většinou jen bílkovina a zelenina), jenže každý má tu hranici někde jinde , někdo na 100g a někdo musí dokonce pod 40g denně po těchto dvou dnech se musí postupně zvyšovat sacharidy až na normální porce a pak to znovu zopakovat, myslím že není moc co řešit a myslím že to máš zbytečně složité..Každopádně jsem spíše pro vlny kdy se jde postupně nahoru aď to nejsou takové šoky z 0 na 600 apod. , ale každému asi vyhovuje něco jiného... _________________ "Consistency is the key to succes"
|
|
| nahoru |
|
 |
Mychal-Wytek
|
Zaslal: po duben 23, 2012 1:29 pm Předmět: |
|
|
Jde nějak ta hladina hypoglykémie experimentálně nebo výpočtem zjistit? To by myslím vyřešilo problém :) Ale jinak princip podle tvého příspěvku v těchto vlnách je, takže by asi neměl být problém. Jen nechápu, proč někdy je tam po 2 dnech na nízkém objemu sacharidů malý skok na 200, pak na 100 a pak postupně až na 600. Ale asi to má svůj smysl. Když se podívám na graf, tak vlnění tam určitě je, otázkou je jestli správné. Další otázkou je, jestli vůbec správné vlnění existuje, protože fungovat budou asi všechny, kde je dodržen základní princip, nemýlím-li se :) ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
Zaslal: po duben 23, 2012 1:55 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | .Každopádně jsem spíše pro vlny kdy se jde postupně nahoru aď to nejsou takové šoky z 0 na 600 apod. , ale každému asi vyhovuje něco jiného... |
Tohoto bych se asi drzel.. Kazde telo bude reagovat na ruzne vlneni jinak takze to zkus a uvidis. Taky tedka jedu vlny tak to pozoruju co se deje a co ne
Sice maj kluci z predeslych postu pravdu, ze to resis az moc na druhou stranu je mi jasny, ze pokud uz to mas takhle vsechno 'nastudovany' a 'pripraveny' tak asi kvuli par lidem tady na foru to vsechno nezahodis. Clovek si na to musi prijit sam.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mychal-Wytek
|
Zaslal: po duben 23, 2012 2:02 pm Předmět: |
|
|
Spashett: řešit něco až moc mi nepřijde jako chyba, ale máš pravdu, že každý to vidí jinak Jinak toho, na co si odkazoval, se to i drží :) když se na to podíváš pozorněji, tak tam nikdy takový skok právě není. Když se snižuje z 600, tak to tam jde vždycky ještě přes jeden den, kdy je 300. Největší skok, co jsem tam viděl, je z 50 na 500, ale to tam je jen 2x. Většina se pohybuje tak do těch skoků kolem 200-300g :) Takže můžu to uzavřít, je tohle teda dobrý?
Po- 100, Út -100, St - 400, Čt - 200, Pá - 100, So - 200, Ne - 600
Po - 300, Út - 75, St - 75, Čt - 200, Pá - 100, So - 300, Ne - 600
Po- 300, Út -50, St - 100, Čt -50, Pá - 400, So - 100, Ne - 100
Po - 300, Út - 50, St - 50, Čt - 100, Pá - 300, So- 500, Ne - 200)
Po- 75, Út -75, St - 300, Čt - 75, Pá - 75, So - 400, Ne - 100
Po -50, Út - 200, St - 50, Čt - 100, Pá - 50, So - 500, Ne - 200
Po- 75, Út - 50, St - 300, Čt - 100, Pá - 50, So - 400, Ne - 100
Po – 300, Út - 75, St - 75, Čt - 300, Pá - 50, So - 500, Ne - 200
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po duben 23, 2012 2:12 pm Předmět: |
|
|
| Vladic napsal: | | Hlavním cílem je se dostat na 1 max. 2 dny do hypoglykemie (nízká hladina cukru v krvi - projevuje se to bolením hlavy, málo energie , unava ..) a to jedině tak že se sacharidy stáhnou co nejníže (je to většinou jen bílkovina a zelenina), jenže každý má tu hranici někde jinde , někdo na 100g a někdo musí dokonce pod 40g denně po těchto dvou dnech se musí postupně zvyšovat sacharidy až na normální porce a pak to znovu zopakovat, myslím že není moc co řešit a myslím že to máš zbytečně složité..Každopádně jsem spíše pro vlny kdy se jde postupně nahoru aď to nejsou takové šoky z 0 na 600 apod. , ale každému asi vyhovuje něco jiného... |
Do hypoglykémie? A jak by ses tam chtěl prosím Tě udržet ty dva dny? Regulační mechanismy organismu Tě tam dlouho nenechají, protože to není žádoucí a kdyby regulace nefungovala, tak umřeš (najdi si nějakého diabetika a zmiň se mu o hypoglykemickém kóma, uvidíš jak mu vstanou hrůzou vlasy na hlavě).
Michale, Ty tu s prominutím řešíš sacharidové vlny, říkáš jak sis všechno nastudoval, ale chceš zjišťovat hladinu cukru v krvi vzorečkem... No nic, já jsem k tématu řekl své, takže Ti přeji hodně štěstí. Jen měj na paměti, že špatně nastavená forma diety (ať už to je cokoliv, CKD, vlny atd.) vždycky ovlivňují metabolismus negativním způsobem. Podle mě je v 16 letech bez dohledu zkušeného trenéra zbytečné na tato rizika přistupovat. Každopádně na druhou stranu chápu, že zvídavost je silnější, kort když plánuješ soutěžit. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|