Jídlo / Nápoj po tréninku

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jídlo / Nápoj po tréninku  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jídlo / Nápoj po tréninku
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Korny

PříspěvekZaslal: út říjen 11, 2011 9:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no...pokud se to tu zas řeší do dokonalosti, tak jestli si pamatuju správně, tak mlíko údajně po tréninku není vhodný, protože "zpomalí" ten rychlej příjem, kvůli kterýmu se PTN podává...takže po tréninku s vodou, během dne s mlíkem...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nanobeast

PříspěvekZaslal: út říjen 11, 2011 9:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ono dost zalezi zda je nutne si to po treninku dat s vodou protoze nemam v sobe dostatek zivin..napriklad nestiham li trenink a pred nim sem mel jablko jen tak pak bych si to i s vodou dal...ale pokud si dam poradnou snidani a pred treninkem opet jidlo napr. rejzi a rybu tak nevidim duvod tam po treninku hned rvat gainer s vodou ale klidne si dam v mlece ..
Culda13

PříspěvekZaslal: út říjen 11, 2011 9:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

si pamatuju jak tu spousta lidí říkala ,že do mléka nikdy nic a najednou do mléka vždy a vše
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: út říjen 11, 2011 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Korny napsal:
no...pokud se to tu zas řeší do dokonalosti, tak jestli si pamatuju správně, tak mlíko údajně po tréninku není vhodný, protože "zpomalí" ten rychlej příjem, kvůli kterýmu se PTN podává...takže po tréninku s vodou, během dne s mlíkem...

A zase naopak, daju sa tu postnut informacie a studie, ktore hovoria, ze mlieko nijakym sposobom neovplyvnuje rychlost vstrebavania rychlej bielkovinovej zlozky PTN... Proste - nevyberies si. A aj tak, je to absolutne jedno.
Ja osobne protak zarabam len s vodou. Ale nie je to kvoli nejakym studiam a pod. Proste kupujem protaky, ktore su chutne aj s vodou, to po prve a za dalsie, mam znizenu toleranciu na laktozu.
Samec

PříspěvekZaslal: út říjen 11, 2011 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já myslím že pokud si člověk dává protein s mlékem, tak ho to stojí maximálně víc peněz ... určitě si tím ale neškodí ... gainer se všeobecně doporučuje s vodou a dávat si ho v šatně po trenalu s mlékem, to bych nedal. Jinak co si budem nalhávat i ten gainer je prostě s tím mlékem chutnější ... nikdy nemůže protein/gainer chutnat hůř s mlékem než vodou, :D ale já osobně piju gainer pouze s vodou.
bajt

PříspěvekZaslal: st říjen 26, 2011 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No to bych nesouhlasil. Jednou jsem si dal gainer s mlékem a mohl jsem se , tak jsem to vylil a udělal si jeden s vodou a to se už pít dá v pohodě.
mlevora

PříspěvekZaslal: po leden 23, 2012 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hned po treninku davam protein s maltou a cca za 60min normalni jidlo (maso+ryze/brambory). Posledni dobou nejezdim po treninku domu, ale do skoly a davam si jako jidlo po treniku plechovku tunaka (185g, podil masa 135g) s chlebem. Je to v poradku? Nebo by to chtelo neco jinyho? diky za rady
Prasopes.

PříspěvekZaslal: po leden 23, 2012 1:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mlevora - lepší než drátem do oka
Pavelito

PříspěvekZaslal: po leden 23, 2012 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Samec napsal:
Já myslím že pokud si člověk dává protein s mlékem, tak ho to stojí maximálně víc peněz ... určitě si tím ale neškodí ... gainer se všeobecně doporučuje s vodou a dávat si ho v šatně po trenalu s mlékem, to bych nedal. Jinak co si budem nalhávat i ten gainer je prostě s tím mlékem chutnější ... nikdy nemůže protein/gainer chutnat hůř s mlékem než vodou, :D ale já osobně piju gainer pouze s vodou.

věř, že může....
kuše

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2012 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

moje dnešní potréninkové jídlo:
200g hranolek, polívková lžíce majonézy, 200g vepřových medajlonků, 1 hermelín na grilování (příprava v troubě).... PARÁDA!
mlevora

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2012 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V satne po treninku davam 40g malty + 40g syrovatkoveho proteinu, v lepsim pripade si dam za hodinu normalni jidlo (maso+ryze/brambory), ale posledni dobou nechodim po treninku domu, tak me napadlo si dat misto toho vlocky (cca 100g) s proteinem. Slo by to? Jaky protein by ste zvolily v tomto pripade, viceslozkovy nebo normalni syrovatkovy?
Oddo

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2012 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já po tréninku dávám 0,5l mléka, většinou takové to "bio" mléko co není až tolik upravované jako mléko trvanlivé, a nemůžu si stěžovat, žádný pokles výkonnosti, svalových objemů ani podobné věci mě nepotkali. A když vidím některé borce z mého okolí, co když nemají protein, gainer a NOčko tak ani nechodí trénovat protože to nemá cenu, tak se musím smát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Draper

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2012 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Já po tréninku dávám 0,5l mléka, většinou takové to "bio" mléko co není až tolik upravované jako mléko trvanlivé, a nemůžu si stěžovat, žádný pokles výkonnosti, svalových objemů ani podobné věci mě nepotkali. A když vidím některé borce z mého okolí, co když nemají protein, gainer a NOčko tak ani nechodí trénovat protože to nemá cenu, tak se musím smát

Jj presne. Plno lidi nedava vubec nic a taky maji vysledky. Ono je to vsechno totiz strane nadsazene a kolikrat jen ten pocit a jakysi klid na dusi z toho, ze svym proteinovo sacharidovym napojem vypitym v satne po treninku zabranili nezadoucimu katabolizmu a navodili zadouci anabolizmus, udela mnohem vic, nez si mnozi mysli, ze udela onen samotny napoj.

mlevora : teorie rika, ze vlocky po treninku nejsou dobre , praxe je ovsem takova, ze si je s naprostym klidem dej, urcite lepsi nez hladoved a nemyslim si, ze to bude nejaky markantni rozdil oproti tomu, kdyz by sis dal maso s ryzi, jak je bezne. A protein klidne uz viceslozkovej, kdyz hned po treninku davas rychlejsi syrovatkovej.
Spashett

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 8:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper ma pravdu. Sam to vidim i sam na sobe v tomhle. To ze si davam protein cestou domu po treninku ma duvod tak z 30% diky slozeni proteinu a ze 70% psychicky. Mam jakysi pocit, ze jsem nic nenechal nahode a jsem mnohem klidnejsi...coz ma mnohem pozitivnejsi dopad na muj stav nez kdybych dalsi vice jak hodinu po treninku byl ve stresu, ze jsem si nic nedal a ze celej trenink byl k nicemu.
smik

PříspěvekZaslal: pá květen 03, 2013 9:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdar,

před 14-ti dny jsem tak nějak musel změnit svůj denní režim a do fitka se dostanu až někdy v 20:00. Doma jsem pak někdy mezi 21:30-22:00. Vstávám ráno v 6:00. Zatím jsem pořád na takové polodietě. Chci dostat dolů ještě aspoň 10kg.
Co by jste udělali s potréninkovým jídlem?
Doteď to praktikuju tak, že dám protein po tréninku a v těch 22:00 normální maso (kuřecí,hovězí) s tak 1/2 sáčkem rýže.
Spát chodím tak ve 23:00. Ta naspaná doba pak není nic moc.
Nechat tak, je to OK, nebo poradíte nějakou lepší variantu?
U tohohle mám pocit, že jdu spát s moc plným žaludkem a nevím jestli je to úplně ono, ale vzdát se potréninkového kvalitního jídla taky moc nechci.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jídlo / Nápoj po tréninku Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: