|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne duben 22, 2012 8:51 pm Předmět: |
|
|
Buzení v noci hladem je známka jediného - špatné životosprávy přes den. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: po duben 23, 2012 7:04 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Buzení v noci hladem je známka jediného - špatné životosprávy přes den. |
U me treba o hlad nejde, ten ja prakticky neznam a muzu byt klidne cely den bez jidla, spise ty chute a laska k jidlu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: po duben 23, 2012 3:34 pm Předmět: |
|
|
Taky kolikrát v noci sním více než ve dne, což mě štve, takže pokud to vydržíš bez toho jídla v noci, tak je to jenom dobře.... _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: po duben 23, 2012 3:40 pm Předmět: |
|
|
ja kdyz se probudim na WC, tak mam kolikrat hlad, ale zase usnu xD
eSko - otazka je, co je zlozvykem, ono pokud to tomu clovekovi vyhovuje a nema problemy, tak si myslim, ze nazrat se pred spanim neni zadnej problem, pokud uz je na to telo zvyknuty, tak si s tim poradi :) stejne jako se vsim :p nebo ne ? _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: po duben 23, 2012 6:11 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | eSko napsal: | | Buzení v noci hladem je známka jediného - špatné životosprávy přes den. |
Ale no tak. Pokud má člověk většinu tréninků ve večerních hodinách a půjde spát bez jídla, tak může přes den jíst jak chce a stejně v noci bude mít hlad.
Pokud se člověk v práci občas pohne a nesedí jen na prdeli a komplu a má rychlej metabolismus, tak už je úplně někde jinde. A nějak extrémně se mi přežírat nechce nebo jíst každý 2 hodiny.
Takže tyhle teorie si můžeš, víš co. A jeden pro Drapera . |
No a když jdeš večer cvičit a nenajíš se po tom, tak co jinýho to je, než blbá životospráva?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po duben 23, 2012 7:02 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | eSko napsal: | | Buzení v noci hladem je známka jediného - špatné životosprávy přes den. |
Ale no tak. Pokud má člověk většinu tréninků ve večerních hodinách a půjde spát bez jídla, tak může přes den jíst jak chce a stejně v noci bude mít hlad.
Pokud se člověk v práci občas pohne a nesedí jen na prdeli a komplu a má rychlej metabolismus, tak už je úplně někde jinde. A nějak extrémně se mi přežírat nechce nebo jíst každý 2 hodiny.
Co sem pleteš to, že se člověk po večerním tréninku nenají? Očividně si nepochopil, o čem je řeč, tak si nech ten arogantní tón a nejdřív se zamysli nad tím, co jsem napsal. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
blackaned

|
Zaslal: po duben 23, 2012 7:18 pm Předmět: |
|
|
ja som nevravel, ze vstavam kazdu noc, napisal som, ze je to zriedka a nie hladom, mozno raz za mesiac a ked to tak spravim, ze sa najem nevidim v tom ziadny problem, ze by mi to zatazilo travenie ked je to tak raz za mesiac,ja som chcel len vediet, ci sa snizuje hladina glykogenu aj tak,lebo som nan dost citlivy a rano musim vzdy rychle sacharidy vo velkom jest inak mi nie je dobre a jedine,co sm zatial zistil je to, ze sa tu nemate velmi radi
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: po duben 23, 2012 7:27 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | YUD napsal: |
No a když jdeš večer cvičit a nenajíš se po tom, tak co jinýho to je, než blbá životospráva? |
To telo si po tezkem treninku treba rika o vic a proto ten hlad nehlede na to, ze po treninku to jidlo stravi rychleji nez kdyz by predtim necvicil. |
Jak u koho. Pokud mam trenink rano nebo dopoledne (tj. pred snidani nebo nekdy v dobe po ni), tak mi taky prijde, ze potom i velkou naloz jidla stravim rychlejs nez kdybych necvicil, ale po treninku v odpolednich nebo vecernich hodinach uz takovej pocit nemam, obcas se mi zda, ze je to i skoro naopak (ackoliv to bude spis dojem na zakladne mensi chuti k jidlu nez realnej fakt). _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: po duben 23, 2012 7:53 pm Předmět: |
|
|
Ja by som jedol aj cez den, aj v noci. Keby som mohol.
(Keby som mohol=keby som z toho nemal 110kg v priebehu mesiaca). A tak nejem a radsej mam 88-98.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: po duben 23, 2012 8:16 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | madball napsal: | | eSko napsal: | | Buzení v noci hladem je známka jediného - špatné životosprávy přes den. |
Co sem pleteš to, že se člověk po večerním tréninku nenají? Očividně si nepochopil, o čem je řeč, tak si nech ten arogantní tón a nejdřív se zamysli nad tím, co jsem napsal. |
Ano po tréninku dám PTNko, normálně se po příchodu najím a stejně se občas hlad v noci ozve (dohromady může bejt třeba 80-100g B a 100-200g S podle hladu a druhu jídla).
K životosprávě. Přes den jím tak, abych mohl fungovat, neměl hlad a dostal se na rozumný hodnoty S,B,T a hlavně tak, aby byla pestrá strava.
Takže ten "arogantní" tón tam byl proto, protože o mé životosprávě nic nevíš a tím pádem podle mě docela přiměřeně.
| Draper napsal: | | madball napsal: | A jeden pro Drapera . |
Ani jeden |
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po duben 23, 2012 8:30 pm Předmět: |
|
|
A proč sis to vztáhnul hned na sebe, co jsem předtím psal? Že by potrefená husa?  Určitě není potřeba se kvůli tomuhle hned rozčilovat, snad tu vedem rozumné diskuze a nejsme na pískovišti.
O Tvé životosprávě nebyla řeč, já jsem ani nikoho nequotoval, proto mi příjde úplně zbytečné, že mě tu hned osočuješ, že si můžu nechat své teorie... Bohužel to nejsou jen teorie madballe, jinak bych to nepsal. Každopádně budit se v noci hladem neznačí rozhodně to, že dáváš tělu dostatek (ať už přes den, po tréninku apod.). Můžeš mít klidně jiný názor, ale můj sdílí, dá se říct, většina výživářů.
Chytrému napověz, blbého trkni... ať si to každý jednoduše přebere sám, zamyslí se nad svým stravováním, zlozvyky atd. a pak si můžeme upřímně říct, zda je chyba ve stravě nebo ne. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: po duben 23, 2012 8:46 pm Předmět: |
|
|
Nikdo jinej tady nenapsal, že se v noci probudí hlady, takže je celkem logický, že to beru na sebe.
Takže ve zkratce. Budu jíst tak, abych neměl hlad a nebyl po jídle tak přežranej, že se nebudu moct 2 hodiny hejbat a risknu špatnou životosprávu, že se jednou za čas probudím hlady a najím se v noci, abych se netrápil tím, že jsem se radši měl přežrat, protože jsem dnes mohl mít větší výdej, což je stejně, jak to dělám doposud.
Tím bych to asi ukončil. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|