|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Líbí se vám tento plán (berte prosím ohled na to, že mi je 16 a nejsem žádný profesionál). |
| Ano |
|
50% |
[ 4 ] |
| Ne |
|
50% |
[ 4 ] |
|
| Celkem hlasů : 8 |
|
| Autor |
Zpráva |
EpsteinBarr
|
Zaslal: po duben 23, 2012 2:57 pm Předmět: |
|
|
Vladic:
Mam pocit, ze pod tvojim prispevkom by mal byt zdroj, ktory si citoval. Resp., je tu moznost, ze ten text je povodne prave tvoj a v tom pripade prepac.
Mychal:
Vzorecek ako zistit uroven hypoglykemie, tak to si vyludil usmev na perach nie jednemu cloveku... eSko ti to napisal jasne. Nieco rysnut dokazes obycajnou upravou stravy a mozno pridanim aerobky. Je uplne zbytocne toto a takto vymyslat v tvojom veku.
K jednemu z tvojich dotazov vyssie: zdroj informacii, kde by si si akoze vsetko nacital, to proste nejde. Su tu ludia, ktorí cvicia 10+ rokov a maju to premakane. Nikde ale nie je zaruka, ze to bude fungovat u niekoho dalsieho. Poznam ludi, ktorí v diete nejdu pod 200-300 sachrov denne, len aby si bol v obraze. Ale aplikovat nieco na organizmus, ktory je vo vyvine...sorry.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Vladic

|
Zaslal: po duben 23, 2012 3:29 pm Předmět: |
|
|
Já se omlouvám jestli jsem napsal nějakou blbost, vycházím z tohohle článku *** edit, viz pravidla fóra , myslím si že je to tam pěkně popsáno hlavně ta 1.fáze .. A je to fakt hodně invidualní, myslím že ti nikdo přesně neřekne to co chceš, jde vidět že sis s tím rozpisem pohrál tak to vyskoušej, nic za to nedáš a po pár týdnech uvidíš a ještě si to třeba doladíš podle sebe v průběhu _________________ "Consistency is the key to succes"
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: po duben 23, 2012 3:40 pm Předmět: |
|
|
| Vladic napsal: | | Já se omlouvám jestli jsem napsal nějakou blbost, vycházím z tohohle článku *** edit, viz pravidla fóra , myslím si že je to tam pěkně popsáno hlavně ta 1.fáze .. A je to fakt hodně invidualní, myslím že ti nikdo přesně neřekne to co chceš, jde vidět že sis s tím rozpisem pohrál tak to vyskoušej, nic za to nedáš a po pár týdnech uvidíš a ještě si to třeba doladíš podle sebe v průběhu |
Vidis to...neumyselne som ta naviedol na porusenie pravidiel fora. Ospravedlnujem sa ti.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mychal-Wytek
|
Zaslal: po duben 23, 2012 5:01 pm Předmět: |
|
|
eSko: nemyslel jsem to takhle, měl jsem na mysli zjistit hodnotu, kdy se tělo ještě do hypoglykémie nedostane, tzn. tu hladinu, o které se tady pořád dokola dohadujeme (0, 50, 75, 100). Btw jaká je ta špatně nastavená forma? Myslíš tím den, kdy je nejméně sacharidů? Kolik by v takovém dni podle tebe mělo sacharidů být?
EpsteinBarr: ctrl+c: nemyslel jsem to takhle, měl jsem na mysli zjistit hodnotu, kdy se tělo ještě do hypoglykémie nedostane, tzn. tu hladinu, o které se tady pořád dokola dohadujeme (0, 50, 75, 100). Takže pokud to shrnu, je to už dobré, akorát někomu vadí to, že příliš sofistikované? :D Pořád nevidím nějaký další funkční návrh schématu vlnění, tak asi zůstanu u toho, co mám.
Mimochodem, jaký máte názor na před rokem rozdělané, ale nepoužívané BCAA? Kamarád je má ve skříňce, stály asi litr a chce je vyhodit. Podle mě škoda, ale zase aby tomu něco nebylo. Dá se to nějak poznat?
edit: Vladic - pošli prosím odkaz na ten článek přes PM :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mychal-Wytek
|
Zaslal: út duben 24, 2012 6:06 am Předmět: |
|
|
Ještě jedna technická: je lepší dělat kardio spíš v den s nízkým příjmem sacharidů (v tento den se pálí tuky, ale zase aby tělo nepřešlo do katabolismu nebo hypoglykémie) nebo s vysokým příjmem (aby příjem nebyl tak vysoký, což je ale u vysokých vln žádoucí). Takže mě vychází ve dny spíš s nízkým příjmem. Co vy na to?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|