Koloidne striebro

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Koloidne striebro  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Koloidne striebro
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
c87

PříspěvekZaslal: st duben 25, 2012 9:14 am    Předmět: Koloidne striebro Odpovědět s citátem

Mate niekto skusenosti z koloidnym streibrom? Znama mi ho doporucila ako liek na zvysenie imunity a proti infekciam,pliesnam a inym zapalom. Precital som si par for a drtiva vacsina uzivatelov s nim bola nadmieru spokojna.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kid

PříspěvekZaslal: st duben 25, 2012 9:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkoušel jsem a žádné zázraky jsem nepociťoval - naopak jsem hrozně tahal vodu. Z toho jsem usoudil, že se nelíbí mým ledvinám.

Mám pocit, že legislativa směřovala k zákazu prodeje přípravků s koloidním stříbrem, jsou tam zdravotní rizika.
c87

PříspěvekZaslal: st duben 25, 2012 9:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nieje to len z dovodu biznisu? ze sa farmaceuti boja oto ze sa prestane predavat hromada antibiotik? V podstate aj preto bol tento produkt stiahnuti z lekarni a je mozne si ho len objednat...
kid

PříspěvekZaslal: st duben 25, 2012 9:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No nevím, takovým těm oslavným ódám na různých serverech nějak nevěřím. A to jsem docela příznivcem alternativních způsobů léčby.

Koloidní stříbro mne osobně neoslovilo. Zkoušela to tehdy i má partnerka a také žádné zázraky. Toť vše, co ti k tomu mohu říct. Žádné spiknutí v jeho zákazu nevidím.

Rychle na stránku:

Přejdi na: