|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út duben 24, 2012 9:37 pm Předmět: |
|
|
| Bomberguy napsal: | Chelseaaa!!!!!! |
:D poprvé v životě, co mě gol Torrese naštval
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bomberguy
|
Zaslal: út duben 24, 2012 9:42 pm Předmět: |
|
|
Poprvé po dvou letech co sem ho viděl dát gól :P
teď vážně, finále si podle mě nezaslouží ani barca ani chelsea. Barca nějak nemůže najít formu a chelsea už dávno není co bývala :-/ Snad to Peťovi v Mnichově vyjde
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: út duben 24, 2012 11:07 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem dneska vyhral pomerovani sil a technik v zacatecnicich, tak mne to vcelku potesilo, aspon jedna pekna vec dneska, kdyz sem tak krasne podelal vsechny zkousky ve skole :D _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st duben 25, 2012 11:33 am Předmět: |
|
|
jaj, skoro domácí, asi 90% (masa) párky!
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st duben 25, 2012 10:25 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | Barcelona |
Real =)
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: čt duben 26, 2012 7:04 am Předmět: |
|
|
Povedlo se mi konecne ziskat praci, ktera odpovida mym dovednostem (dobra anglictina a prace s internetem) + je to prace z domu a na castecny uvazek, coz mi presne sedi pri skole a jeste navic firma nesidli v CR, takze mi nenabizi jako brigadnikovi otrcokych 50kč/h.
Ted uz jen makat, jelikoz asi poprve v zivote konecne budu pri penezich a ne ze si za leto vydelam a pak z toho cely rok ziju
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: čt duben 26, 2012 12:51 pm Předmět: |
|
|
právě,že ne..jen to u mně nebylo na týdny..ale měsíce _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt duben 26, 2012 6:11 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | Povedlo se mi konecne ziskat praci, ktera odpovida mym dovednostem (dobra anglictina a prace s internetem) + je to prace z domu a na castecny uvazek, coz mi presne sedi pri skole a jeste navic firma nesidli v CR, takze mi nenabizi jako brigadnikovi otrcokych 50kč/h.
Ted uz jen makat, jelikoz asi poprve v zivote konecne budu pri penezich a ne ze si za leto vydelam a pak z toho cely rok ziju |
Buď jsi vyhrál ve sportce a nebo, mnohem pravděpodobnějí, za chvíli poznáš v čem je háček
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt duben 26, 2012 6:39 pm Předmět: |
|
|
Jestli jsi přestal cíleně máš solidní šanci že ne :P
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|