|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kubaz

|
Zaslal: po listopad 21, 2011 12:22 pm Předmět: Re: Druhy ořechů |
|
|
| guruhonza napsal: | | Da Es napsal: | | Nemůžu vkládat odkazy, ale nedávno o tom vyšle článek na novinky cz, článke se jmenuje Kouzelné účinky ořechů: některé pomáhají hubnout, jiné jsou prevencí proti rakovině |
články z novinek né prosím.... to zas každej pochopí úplně jinak, než by měl |
v lepším případě nijak
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
RavenStalker

|
Zaslal: po listopad 21, 2011 2:15 pm Předmět: |
|
|
Z hlediska ceny vlašské ořechy, rostou skoro všude a někde jsem četl že jsou asi best, když kupované tak nepražené kešu  jen musím dávat bacha abych tam neposlal celý pytlík naráz po jídle.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá duben 20, 2012 12:02 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, mám dotaz.
Je dávka 20g drcených MIX ořechů za den dostatečná (bw 83kg), co se týče tuků (hl. omega 3)?
K tomu samozřejmě olivový olej, každý den ryba (110g), mléko (600ml), sýr (50g)...
Vždycky jsem si myslel, že těch ořechů by mohlo být dost (sypu do řeckého jogurtu), ale když jsem to teď zvážil, tak 20g mi nepřijde mnoho. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt duben 26, 2012 8:28 pm Předmět: |
|
|
nemate nekdo dobry tipy na to, kde koupit levne orechy? nasel sem treba tohle http://www.drago.cz/loupane-vlasske-orechy-jadra-1kg/ mate s nima nekdo zkusenost? dik _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt duben 26, 2012 9:36 pm Předmět: |
|
|
podívej sem
http://www.svet-orisku.cz/orisky _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt duben 26, 2012 9:44 pm Předmět: |
|
|
aha tak sorry, zrovna v cenách u ořechů se moc nevyznám, mě se líbila cena u pistácií, protože je mamka kupovala a tady ta cena je daleko lepší. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
marzochi
|
Zaslal: čt duben 26, 2012 10:00 pm Předmět: |
|
|
na ořechy za dobrou cenu doporučuji penny market. 100g mandli asi za 16,- a lískový asi za 21,- a v akci ještě levnějc což je podle mě parádní cena. A to mě příjde že to tam kupuju jenom já  značka navary, klasicke nesolene nepražene
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: čt duben 26, 2012 10:03 pm Předmět: |
|
|
Vsak v pohode :-), ono bych taky nejradsi koupil nejake obri baleni za vyhodnou cenu, klidne po 5kg od kazdeho druhu a uschoval to. Ale nic takoveho jsem jeste nenasel na internetu.
|
|
| nahoru |
|
 |
finte
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: ne únor 02, 2014 5:43 am Předmět: |
|
|
S tou cenou je to dost problém, takový mandle, kešu, vlašáky... ty ceny jsou fakt astronomický, pokud nepočítám ty obalované v tmavé pochoutkové polevě
Naopak ale různý slun. semínka a nesolený arašídy vychází velmi levně, jsou z hlediska výživy stejně vhodný? Je ta cena jen "o chuti"?
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: ne únor 02, 2014 1:27 pm Předmět: |
|
|
| jachym napsal: | S tou cenou je to dost problém, takový mandle, kešu, vlašáky... ty ceny jsou fakt astronomický, pokud nepočítám ty obalované v tmavé pochoutkové polevě
Naopak ale různý slun. semínka a nesolený arašídy vychází velmi levně, jsou z hlediska výživy stejně vhodný? Je ta cena jen "o chuti"? |
Lneny semínka stoji par korun a jsou plna omega3 a lignanu. Jen je dulezity jak je konzumujes abys s toho ty prospesne latky dostal. Je dulezity je rozmixovat nebo pomlit a hned konzumovat jinak to oxiduje a zlukne... Ja davam denne tak 30g vetsi porce na den se moc nedoporucuje. Lepsi zdroj omega3 v pomeru k cene nenajdes.. Co se tyce arasidu, tak je to urcite lepsi zdroj tuku nez prepalanej olej u hranolek, ale plno lidi ma na ne alergie a jsou často zaplisneny, stejne jako vlasaky a kesu.. Jinak ostatní semínka dynova, slunecnicova, sezam atd.. jsou taky prospesny, zase sezam je lepsi pomlit, protože jak to nerozkouses, tak to proste tebou projde a to to pak muzes rovnou sypat do zachodu..
|
|
| nahoru |
|
 |
ViloNejaky

|
Zaslal: pá únor 07, 2014 2:34 pm Předmět: omega 3 |
|
|
Osobne som dával vyššie dávky ľanových semiačok podobne ako spomenul yura treba ich rozmixovať. Vždy do šalátu som si dal a za lyžičku ešte ľanového oleja k tomu.
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|