|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Seva98

|
Zaslal: čt duben 26, 2012 6:41 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Seva98 napsal: | Povedlo se mi konecne ziskat praci, ktera odpovida mym dovednostem (dobra anglictina a prace s internetem) + je to prace z domu a na castecny uvazek, coz mi presne sedi pri skole a jeste navic firma nesidli v CR, takze mi nenabizi jako brigadnikovi otrcokych 50kč/h.
Ted uz jen makat, jelikoz asi poprve v zivote konecne budu pri penezich a ne ze si za leto vydelam a pak z toho cely rok ziju |
Buď jsi vyhrál ve sportce a nebo, mnohem pravděpodobnějí, za chvíli poznáš v čem je háček |
Podle me jde o docela seriozni firmu http://en-us.lionbridge.com/Default.aspx?LangType=1033 , navic vetsinu systemu pres, ktere jsem pri prijmani prochazel byla od firmy SAP http://www.sap.com/cz/index.epx , tak doufam, ze v tom uz zadny dalsi hacek nebude :-), navic tu na severni morave, kde mame platy limitne blizici se 0, budu mit skoro stejne penize jak lidi ve fabrikach okolo a to za mene nez polovinu prace
K tomu Albertu jedno leto jsem tam delal brigadu za 48.50 kc/h zdanenych, me to jako brigadnika zas tak nestvalo, ale zjistil jsem, ze vsichni okolo me meli jen o 5 kc vice a to byl jejich jediny prijem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: čt duben 26, 2012 8:51 pm Předmět: |
|
|
jedna chobotnice povidala _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt duben 26, 2012 8:54 pm Předmět: |
|
|
Však u toho povídání to taky zůstalo :P
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá duben 27, 2012 11:00 am Předmět: |
|
|
Namiesto volieb navrhujem zaviesť lovby. Každé 4 roky by sa politici v jasne označených úboroch vypustili do ulíc, v lovebnej miestnosti by každý registrovaný lovič vyfasoval jednorannú krátku palnú zbraň na jedno použitie a vydal by sa na lov svojho vyhliadnutého politika. Politici, ktorí by sa dožili konca lovieb, by mohli zostať vo svojom úrade ďalšie 4 roky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá duben 27, 2012 11:09 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Namiesto volieb navrhujem zaviesť lovby. Každé 4 roky by sa politici v jasne označených úboroch vypustili do ulíc, v lovebnej miestnosti by každý registrovaný lovič vyfasoval jednorannú krátku palnú zbraň na jedno použitie a vydal by sa na lov svojho vyhliadnutého politika. Politici, ktorí by sa dožili konca lovieb, by mohli zostať vo svojom úrade ďalšie 4 roky. |
Střelnou zbraň? Bys jim to chtěl pěkně ulehčit. Vzít kávový lžičky a tím je ubít, hovada _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá duben 27, 2012 11:19 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Namiesto volieb navrhujem zaviesť lovby. Každé 4 roky by sa politici v jasne označených úboroch vypustili do ulíc, v lovebnej miestnosti by každý registrovaný lovič vyfasoval jednorannú krátku palnú zbraň na jedno použitie a vydal by sa na lov svojho vyhliadnutého politika. Politici, ktorí by sa dožili konca lovieb, by mohli zostať vo svojom úrade ďalšie 4 roky. |
Stejně by přežily ty největší sv*ně =)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá duben 27, 2012 3:36 pm Předmět: |
|
|
Dnes mi udělal radost www.mixer.cz
Přesně se trefili do mé potřeby, o ničem nepřemýšlet, nic nekomplikovat. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá duben 27, 2012 3:38 pm Předmět: |
|
|
Victor Martinez byl propuštěn podle všeho... =) dost jsem to sledoval v poslední době, takže mi to udělalo fakt radost. Snad hoděj na MD nebo RX muscle nějaký info
edit: má něco přes 90kg (205liber)
|
|
| nahoru |
|
 |
ondrakf
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
ondrakf
|
Zaslal: pá duben 27, 2012 10:05 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | ondrakf napsal: | jsem přijatý na SŠ na kterou jsem chtěl |
První krok k tomu být v životě úspěšný student, gratulace. |
díky
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: so duben 28, 2012 2:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|