Jídelníček, dělám to správně? :)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jídelníček, dělám to správně? :)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jídelníček, dělám to správně? :)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Sedy90

PříspěvekZaslal: so duben 28, 2012 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Sedy90 napsal:
Octopuss napsal:
Ty se mi zdáš. Pleteš si pojmy příjem a výdej.

Omlouvám se takže kalorický příjem je:

1. uvedený jídelníček má hodnotu 1834Kcal
2. uvedený jídelníček má hodnotu 2078Kcal
3. můj dnešní jídelníčekhodnota 2075Kcal
6:00 - ovesné vločky s mlékem +banán a protein 45% (mýchaný s vodou)
7:30 - 8:30 - trenink
8:45 - 2krát celozrný chléb 150g krůtí šunky, cottage sýr a zelenina
11:30 - panenka s kukuřicí (200g), kukuřice, cibule a 1 vejce a to celé ve směsi s rýží
15:00 - zelenina a šunka
19:30 - panenka se zeleninou + sojová omáčka

Předem moc díky za rady.

Vypadá to že jídlo je jakž takž v pořádku. Jenže jen jídlem se rýsuje špatně. Jakou máš pohybovou aktivitu (krom pohybů palcem po televizním ovladači )?
Mimochodem, 45 % protein není úplná chyba, ale byl by do diety asi skutečně lepší 70 % +

No o víkendu jezdím na kole a ted od příštího týdne chci jet 2krát týdně ještě kardio v posilce (rotoped, nebo pás).... no já právě nevěděl jakej koupit tak jsem volal tady do shopu na ronnie.cz a tam mi poradili tuhle Synthu :/ tak opravdu nevím...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mablung

PříspěvekZaslal: so duben 28, 2012 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sedy90 napsal:

No o víkendu jezdím na kole a ted od příštího týdne chci jet 2krát týdně ještě kardio v posilce (rotoped, nebo pás).... no já právě nevěděl jakej koupit tak jsem volal tady do shopu na ronnie.cz a tam mi poradili tuhle Synthu :/ tak opravdu nevím...

Pokud budeš dodržovat takto rozumný jídelníček, jezdit na kole a chodit do posilky, nevidím jedinou překážku proč bys neměl výrazně zhubnout, obvzláště když jsi předtím dělal prd.
Sedy90

PříspěvekZaslal: so duben 28, 2012 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Sedy90 napsal:

Pokud budeš dodržovat takto rozumný jídelníček, jezdit na kole a chodit do posilky, nevidím jedinou překážku proč bys neměl výrazně zhubnout, obvzláště když jsi předtím dělal prd.

Díky :) snad to stihnu do léta do plavek :D
Sedy90

PříspěvekZaslal: st květen 02, 2012 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtěl bych se ještě zeptat kolik gramů tuků bych měl sníst za den? Zatím mi to vychází cca kolem 70g na celý den... je to akorát nebo hodně při redukci váhy? Děkuji

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jídelníček, dělám to správně? :) Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: