Mám radost z toho, že se dneska na grilovačce pořááádně nažeru masa, na to se vždycky těším , žádný buřty, žádnej chleba, jen maso .
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Dnes jsem se poprve zmeril evidentne jsem od hodu kdy mi brali miry na hrudnik a pas neco shodil protoze hrudnik jsem mel 128 cm a pas 114
Aktualni miry
Vyska 191cm
vaha 110 kg
Hrudnik 124 cm
Pas 104 cm
Ruka (biceps/triceps) 41 cm
Lytka 44 cm
Stehno 64 cm (tady nevim kde presne merit zmeril jsem to priblizne u prosted stehna, respektive kousek nad stredem protoze jinak merim az 71 cm, az uplne nahore.
Jen me tve tech 15 kilo speku : (
Jo a co me potesilo tak predevcirem jsem na MT dal 5x140KG
ale vcera drep jen 8x95kc - Guru nechapu jak to muzes dat 40x za sebou. Ja kdyz to jedu uplne od spoda tak u toho osmyho skoro chcipam abych to dal. A to nedrepuju se svoji vahou. Holt mas jinde fyzicku.
a bench jen 10x80 : ( tam se zlepsuju velmi pomalu.
Zatim nepouzivam zadne bandaze, opasky, nebo neco takoveho. Zacinam mit trosku strach o zada : (
Zatim nepouzivam zadne bandaze, opasky, nebo neco takoveho. Zacinam mit trosku strach o zada : (
Pokud nebudeš při těchto normálních vahách používat opasek, budeš mít dobrou techniku a nebudeš se snažit jezdit do selhání, nevidím důvod proč se o záda bát.
JAk nemam rad vedra, tak dneska se mne nadherne trenovalo, nebyl jsem vubec zadychany a ani jsem tolik necitil bolest. Uplne me to vedro kolem vyhovovalo a uplne sem si vzpomnel na Drapera a jeho solarni panely.
Pokud nebudeš při těchto normálních vahách používat opasek, budeš mít dobrou techniku a nebudeš se snažit jezdit do selhání, nevidím důvod proč se o záda bát.
Diky za zvednuti sebevedomi ja se pachtil i s temito normalnimi vahami
Techniku mam dobrou a do selhani nejedu :) takze snad to bude OK
Diky za zvednuti sebevedomi ja se pachtil i s temito normalnimi vahami
Techniku mam dobrou a do selhani nejedu :) takze snad to bude OK
Proto píšu o normálních, ne slabých vahách
Jestli chceš vědět jak na tom jsi, zkoukni třeba tyto stránky http://www.exrx.net/Testing/WeightLifting/StrengthStandards.html
Samozřejmě že nejsou úplně přesné, ale dají ti hrubou představu jak na tom jsi. Je tam přepočet na jedno opakování takže se nemusíš pokoušet o rekordy a je tam i hrubé vysvětlení co jaký level znamená.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru