Crossfit

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 106, 107, 108  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Crossfit  Úvodní stránka -> Crossfit -> Crossfit
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Orbb

PříspěvekZaslal: út květen 01, 2012 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Seva98 napsal:

100x pull up
100x push up
100x sit up
100x squat

zkousel jste to nekdo uz??
jaky je vas cas a jaka jsou pravidla pri provedeni?
treba kdyz jsme se dival na ty shyby, je to sileny cheating

Tohle byl můj první crossfit workout, trval mi 1:03:50, shyby bez cheatingu... ve čtvrtek to pojedu znova po roce, tak jsem zvědavý.
Orbb

PříspěvekZaslal: út květen 01, 2012 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

marash napsal:
A k tomu kippingu, prostě tady jde o co nejlepší čas, tak se z toho neposerte, nemyslete si, že crossfiťáci nejezdí a nezvládnou taky striktní shyby, hlavně v rámci silový přípravy atd...

Zvládnou 3 opravdu striktně :)
Moocha

PříspěvekZaslal: út květen 01, 2012 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Začal jsem se dívat na tento "CF seriál", vážně se mi moc líbí..

Jde tu víceméně o tlustého, nenažraného a nicnedělajícího člověka, který už se sebou nemohl dál žít a pustil se do CF. Tady asi po třech týdnech (na začátku nedal sám ani jeden shyb) sype kippy jeden za druhým a ač jsem o kousek dál než on, koukal jsem na to s otevřenou pusou.. Tenhle tlustej maník mě do tří týdnů strčí do kapsy..

Přetočte na 14:21

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
RaidenX

PříspěvekZaslal: út květen 01, 2012 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj,CF jsem nikdy nejel a chtel bych to vyzkouset.Projel jsem par treninku a zatim jsem nenasel nejakej, ve kterym jsou cviky z cinkama (drepy,mt,pc+pp,bench).Proto jsem se chtel zeptat jestli nemate nekdo stranku na takovy trenink.Moc se v tom neorientuju zatim...Predem dik za odpovedi
Moocha

PříspěvekZaslal: út květen 01, 2012 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

crossfit.com a projdi si oddělení FAQ
* od 4. WOD a dál

+ http://wodshop.org/
madball

PříspěvekZaslal: út květen 01, 2012 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman napsal:
Madball: Prijde mi, ze je tu posledni dobou nejaka moda, ze kdyz neco o necem nevim, tak se tomu akorat smeju. A co, ze delaji shyby nakopavany? I kdyz delaji normalni, tak daji proste mnohem vic, nez 99% fora. A kdo udela 100 nakovanajech v kuse, ze se tomu tady smejou?

Tak poslední OT ode mě.
Když napíšu shyb, tak mám na mysli shyb a ne cheatovanej shyb, ikdyž je tohle CF téma. V tom případě se má napsat 100 cheatovanejch shybů a máš po problémech.
Když chceš porovnávat nějaký komunity, tak je porovnávej v rozumným měřítku. Tzn. neporovnávej celej CF svět versus Ronnie fórum, ale vyhlaš si soutěž tady na Ronnie, kdo udělá víc poctivejch shybů, jestli Ronnie crossfiťák nebo někdo jinej tady na fóru.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
marash

PříspěvekZaslal: út květen 01, 2012 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Orbb napsal:
marash napsal:
A k tomu kippingu, prostě tady jde o co nejlepší čas, tak se z toho neposerte, nemyslete si, že crossfiťáci nejezdí a nezvládnou taky striktní shyby, hlavně v rámci silový přípravy atd...

Zvládnou 3 opravdu striktně :)

Dobře, já jich striktně taky moc nezvládnu a s kippingem jen o pár víc, ale myslel jsem lidi co se tomu věnujou už na nějaký lepší úrovni, účastní se soutěží atd.

madball: tohle je crossfit téma, takže když se napíše shyb, tak se tím myslí i kippovanej, protože v CF se to může. A v crossfitu se pojem "cheatovanej shyb" nepoužívá, tak nevím, proč bysme to tady měli tak psát
Seva98

PříspěvekZaslal: út květen 01, 2012 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale, kdyz se napise:

"Annie":

100x pull up
100x push up
100x sit up
100x squat

Tak se proste mysli tim, ze to jsou shyby dle CF pravidel. Zrovna tady jsou ve 4tem eventu vysvetlena http://games.crossfit.com/workouts/regionals-individual a pocita se kazde opakovani u ktereho 1) jde brada nad hrazdu a 2) ruce jsou ve spodni fazi plne prople, to co delas mezi tim je uz uplne jedno. A proste to co na tom videu vysvetluje je shyb a nemusi se tam psat nic jako cheatovanej shyb, kipping shyb nebo tak. CF ma proste vice variant shyby, ale kazdy dodrzuje 2 vyse uvedena pravidla a to jak to odcvicis je uz jen na tobe. A to ze nekdo da tenhle trening za 15 minut a druhy za 20 minut, neznamena, ze ten co to dal za 15 min to ma jen diky kippingu, ale proste to je diky toho, ze je lepsi, jelikoz pravidla dodrzeli oba. Navic je tohle topic o CF, takze tady je striktni shyb a kipping shyb na uplne stejnem levelu. A kdyz uz ma byt ve WODu nejaky specificky shyb tak je misto pull up napsane treba strict pull up, chest to bar pull up, apod.

Navic i ty podle vas "cheatovane" shyby, nejsou jen tak jednoduche, ono to mozna jednoduse vypada, ale zas tolik to neprida, pokud se dodrzi vyse uvedene pravidla. A verim, ze vetsina tech co da kolem 50 shybu s kippingem, by nemela problem s 30-40 normalnima shybama.

https://www.zonetraininglog.com
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 01, 2012 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak kdybych si to chtěl zkusit, tak můžu jet 5 shybů 10 dřepů 5 shybů 10 sit-ups 10 push-ups 5 shybů... a takhle furt dokola dokud nebude 100reps od každého?
Jestli to jde takhle, tak si to někdy zkusím jako kardio po tréningu =)
Merrao

PříspěvekZaslal: út květen 01, 2012 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Každý den shyb je na něco jiného pokud vím a myslím že obojí jsou plnohodnotné cviky a obojí používá i CF...CF nepoužívá jen tyto "kipping" a nikdo netvrdí, že to není lehčí varianta shybu. Samozřejmě, že striktní je těžší, ale to spousta cviků ...
medwed

PříspěvekZaslal: út květen 01, 2012 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Jinak kdybych si to chtěl zkusit, tak můžu jet 5 shybů 10 dřepů 5 shybů 10 sit-ups 10 push-ups 5 shybů... a takhle furt dokola dokud nebude 100reps od každého?

to prave nemuzes, musis dat 100 ku daneho cviku a pak az zacit s dalsim
Moocha

PříspěvekZaslal: út květen 01, 2012 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:

To už není Angie.

Třeba 20 pieces of angie je

20kol
5 shybů
5 kliků
5 sed-lehů
5 dřepů
Loudy

guruhonza napsal:

Tak zkusit si to můžeš takhle, ale pokud bys to chtěl jet podle pravidel, tak musíš to udělat v uvedenym pořadí.

Tzn. nejdřív 100shybů, pak 100kliků, pak 100 sedlehů a nakonec 100dřepů
madball

Jestli vám připadá, že když cheating přidá 1/2 ze všech opakování a je to málo, tak na to opravdu nevím, co mám odpovědět.
Možná je problém v CF, že pod standartní cviky dává nový definice provedení cviku oproti zažitým, a pak vzniká takový pozdvižení.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Seva98

PříspěvekZaslal: út květen 01, 2012 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Guru: je to, ze udelas prvni 100 shybu, pak jdes na 100 kliku, atd.

Pokud bys chtel neco kde se to toci tak muzes zkusit:
(uvedene vysledky je hodne tezke dosahnout)

"Barbara" (perfektni cas kolem 15 minut)

5 kolecek

20 Pull-ups, 30 Push-ups, 40 Sit-ups, 50 Squats

nebo

"Cindy" (perfektni vysledek 30 kolecek)

Co nejvice kolecek za 20 minut:

5 Pull-ups, 10 Push-ups, 15 Squats

https://www.zonetraininglog.com

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Crossfit Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 106, 107, 108  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: