|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
WildOrchid

|
Zaslal: st květen 02, 2012 5:51 am Předmět: |
|
|
1500 na rok _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
ChickenEater

|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: st květen 02, 2012 6:28 am Předmět: |
|
|
Hm ja 1450,- mesicne
Vyhral jsem :D - v cene je posilka, spinning, (ruzna cviceni jako bosu, aerobik, silovy aerobik a jeste asi 20 ruznych muj nejoblibenejsi se jmenuje pevne pozadi  ), dale pak, sauna (para/infra), vyrivka plus drobnosti jako pujceni rucniku zdarma, sprchove gely, a podobne drobnosti v satne. Navic nehorazny pomer žen a mužu na jednoho chlapa pripadaji 2 zensky z čehož je 1,1 ženy uplne luxusni
Jedine negativum ktere zatim vidim je to ze jednorucky konci u 30-ti kg : ( ale je v planu je rozsirit.
i kdyz vezmu-li v potaz ze do posilky chodim cca 4x tydne nekdy i 5x tak pri prumerne navstevnosti 16x za mesic to vychazi na 90kc za vstup. Coz je cena velmi prijatelna. Na to ze to neni casove omezenej vstup takze jestli jsem tam 1h nebo 3h, pripadne jestli tam jsem 2xdenne je jim fuk.
Takze uplne luxus.
Navic prostredi te posilky je zatim nejlepsi jaky jsem navstivil a nejen v Brne.
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: st květen 02, 2012 6:38 am Předmět: |
|
|
Asi litr za měsíc.
Izman: Kam chodíš? Big1 FC Club? _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: st květen 02, 2012 6:38 am Předmět: |
|
|
Asi litr za měsíc.
Izman: Kam chodíš? Big1 FC Club? _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: st květen 02, 2012 6:40 am Předmět: |
|
|
U nás v sockové a malé posilce, kde je vybavení z doby Gagarina, tak tam se dřív platilo 20 kč/vstup.. před několika lety to šlo na 30 kč. Jinak vstup za65 kč v LA, což je skvělý, když vezmu, co všechno je tam za užitečnýho vybavení (nadruhou stranu hodně lidí odradí, že tam nejsou žádné stroje). _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: st květen 02, 2012 6:42 am Předmět: |
|
|
| idoktor napsal: | Asi litr za měsíc.
Izman: Kam chodíš? Big1 FC Club? |
Ne Startrack na Holandske. V B1F se mi to nelibilo ani za zlaty prase (teda aspon ten co je na Vaclavske)
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: st květen 02, 2012 6:51 am Předmět: |
|
|
Aha, mně se za zlatý prase nelíbilo ve ST  Vobčanky si kvůli tomu neroztrháme :-) _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: st květen 02, 2012 6:59 am Předmět: |
|
|
| idoktor napsal: | Aha, mně se za zlatý prase nelíbilo ve ST Vobčanky si kvůli tomu neroztrháme :-) |
JJ kazdy ma to svoje :D
Ty chodis na Vaclavskou? Pry je jeste jeden B1F nekde u nadrazi
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st květen 02, 2012 7:14 am Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | 60 euro mesacne (x2)
vy co platite NULA: to cvicite doma v pokojicku - tzn. zlepsujete susedske vztahy mlatenim cinkou o podlahu? |
JJ
Nas dum je plny nahluchlych duchodcu, tak jen spoleham na to, ze zrovna pod nama bydli jedni z nich Ale nekdy jsou to takovy pecky, ze jen cekam, kdy zazvoni zvonek a nekdo si prijde stezovat. Co je ale horsi je to, ze jsem totalne znicil asi 2-3 roky stare a celkem drahe parkety. Tohle az zjisti majitel muj stryc, tak odsud vylitnu jak namydlenej blesk, pokud me teda nevyrazi driv za neco jineho, coz uz mam taky celkem nahnute _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: st květen 02, 2012 7:24 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | JJ
Nas dum je plny nahluchlych duchodcu, tak jen spoleham na to, ze zrovna pod nama bydli jedni z nich Ale nekdy jsou to takovy pecky, ze jen cekam, kdy zazvoni zvonek a nekdo si prijde stezovat. Co je ale horsi je to, ze jsem totalne znicil asi 2-3 roky stare a celkem drahe parkety. Tohle az zjisti majitel muj stryc, tak odsud vylitnu jak namydlenej blesk, pokud me teda nevyrazi driv za neco jineho, coz uz mam taky celkem nahnute |
Nemas tahat kazdou noc 2-3 kamaradky k sobe na prespani :D
|
|
| nahoru |
|
 |
komar
|
Zaslal: st květen 02, 2012 7:49 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|