Když jsem kdysi na netu hledal výživový hodnoty rýže, tak jsem se nemohl dopídit k pořádnýmu číslu. Takže máš sáček rýže, tzn 2*85 g z rýže + kaiserka, to máme dohromady 270g sacharidů. Dejme tomu 300g, vážíš 81 kg, tj cca 3,7 g sacharidů na 1kg BW. Když ráno přidáš 120g ovesných vloček , resp dáš si ovesné vločky místo tvarohu tak se dostaneš na cca 4,5 g/kg a když zařadíš ovocnou svačinu mezi snídaní a obědem tak o bude kolem 5 - to by mělo být cca množství pro mezomorfa, pak už jen korygovat podle rychlosti nabírání, ale to určitě víš. + nemáš tam tuky. Já to řeším tak že si ke snídani sním hrst vlašských ořechů, k odpolední svačině taky, dám si tučnější sýr nebo tvaroh..
Nedávno jsem četl o tucích v jedné knížce, a rozhodně by v jídelníčku chybět neměly.
Jak spravíš dopolední jídlo, tak to bude fajn ;)
Myslím že jako hlavní zdroj tuků hermelín není nejlepší volba.. Spíš dej přednost tučným rybám (např. losos), olivový olej (zalíj salát), ořechy a semínka nebo avokádo a spíš až potom ty sýry atd...
Jinak tuků příjmi cca 0.7-1g/kg to je taková zdravá hodnota si myslím. Klidně můžeš i více ale pak je třeba ubrat na sacharidech nebo záleží jestli si hlídáš kalorie...
_________________ "Consistency is the key to succes"
Ještě ti přeložím to co napsal Vladic do teorie - v hermelínu je drtivá většina tuků nasycených. To jsou špatné tuky. Potřebuješ hlavně ty dva zbylý druhy. Teď už si ty zdroje tuků můžeš vybírat sám ;)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru