|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Olafekk

|
Zaslal: čt květen 03, 2012 7:52 pm Předmět: Nedokážu vnést do jídelníčku pravidelnost.. :/ |
|
|
Ahoj,
Je mi 20 let, měřím 190cm, mám aktuálně 90kg... upřímně řečeno, většinou to je míň než víc, furt mi ta váha kolísá...
Trénuju 4x - 5x do tejdne, každou partii jednou týdně okrem nohou, ty se snažim cvičit 2x týdně.
Řekl bych, že sem ektomorf, když sem začínal cvičit měl sem asi 83kg, ale leze to nahoru hrozně pomalu a příčinu hledám ve stravě. Přes to, že mám tendenci stále držet objemovku jak řemen a sníst všechno co najdu (samozřejmě bez prázdnejch kalorií) nevyhejbám se ani nijak zvlášť tukům, příjem tuků by mohl bejt takový 2g/kg, pravdou je, že sem si nikdy nedokázal vytvořit přesnej jídelníček, protože jim každej den jinak, začíná to ráno vločkama a pak už se to odvyjí podle toho jestli do sebe dokážu nebo nedokážu něco nacpat. Ovoce a zelenina je v mém jídelníčku minimálně, převážně to sou pyškoty, tvarohy, 2-3l mléka, oběd bejvá rozanitej, všechno je v takovejch porcích dokud nejsem přecpanej. Zvládnu tak 4-5 plnohodnejch jídel timhle stylem.
K problému: Prostě nemůžu sestavit pevnej jídelníček, protože sem závislej na tom co je v lednici a co koupí mamka. Přes zimu to eště šlo, váha se mi relativně zvedla což je i vidno na mě, ale teď přes léto nemám vůbec chuť jíst.. Všechno do sebe cpu s nechutí a taky to je znát na váze, ani se nehne..
Kdo by měl nějakou radu která by mě mohla posunout dál tak sem s ní, děkuji :)
Edit: sumplementuju Maltox a creatin..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Vokr

|
Zaslal: čt květen 03, 2012 8:09 pm Předmět: |
|
|
Nevím co čekáš, že ti tady kdo napíše  Zkus si nakoupit každý týden maso a vařit, vařit, vařit.
OT: Proč máš jenom nohy 2krát týdně. Já bych právě kvůli délce regenerace dělal naopak. Jen mě zajímá jaký může být důvod.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olafekk

|
Zaslal: čt květen 03, 2012 8:15 pm Předmět: |
|
|
Ty nohy mám hlavně kuli lejtkům, četl sem si tady na ronniem že je potřeba pro jejích růst cvičit je 2x týdně a k tomu mám ty stehna jednou se dřepem a pak s legpressem :)
čekám nějaký rady co je vhodný do striktního objemu - třeba sejra, jogurty nebo nějakou specialitku na zvýšení apetitu, možná by mi pomohlo jíst míň a častějc, nebo zvýšit tuky, přidat nějakou vlákninu.. víc cukrů.. co já vim:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: čt květen 03, 2012 8:55 pm Předmět: |
|
|
| Olafekk napsal: | | Ty nohy mám hlavně kuli lejtkům, četl sem si tady na ronniem že je potřeba pro jejích růst cvičit je 2x týdně a k tomu mám ty stehna jednou se dřepem a pak s legpressem :) | ok
| citace: | | čekám nějaký rady co je vhodný do striktního objemu - třeba sejra, jogurty nebo nějakou specialitku na zvýšení apetitu, možná by mi pomohlo jíst míň a častějc, nebo zvýšit tuky, přidat nějakou vlákninu.. víc cukrů.. co já vim:) | Striktní objem je podle mého kravina. Jinak na chuť a abys toho snědl víc je prý dobrý vitamín B, pangamin,... a samozřejmě travička
|
|
| nahoru |
|
 |
cmtr2©®
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: pá květen 04, 2012 5:16 am Předmět: |
|
|
Chlape, neber si to osobne, ale poviem ti, ako dojem vo mne budi tvoj post. Cakas asi na niekoho, kto ti navari, pravidelne ta zavola, ze uz je cas jest...a idealne ti jedlo este predzvejka, aby si ty nahodou nemal nejaku pracu s tymto.
Nedonutis sa k pravidelnej strave a co vlastne cakas od fora? Aku pomoc? Aby niekto zasiel za tvojou mamkou a pokecal s nou, ze cvicis, chces nabrat, a teda nech skusi kupovat to a to a to...? Alebo...? Skus si to najprv sam prelozit a porozmyslaj nad tym. Nemas nahodou 20 rokov?
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá květen 04, 2012 6:30 am Předmět: |
|
|
Bodejť by si měl hlad, když máš příjem tuků 2g/kg. Další blbost - žádná zelenina a ovoce -> minimum vlákniny -> GIT má minimum práce -> zlenivý -> nechuť k jídlu.
Sniž příjem tuků, přidej na sacharidech, zařaď ovoce a zeleninu a uvidíš. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|