|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st květen 02, 2012 3:37 pm Předmět: |
|
|
Já to našel před lety někde v hlubinách internetů
Laba je tlapa ne? Já hovno rozumím maďarsky :P
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt květen 03, 2012 6:25 pm Předmět: |
|
|
3.5.
dřepy 10x60, 5x80, 5x100, 5x110, 4x120, 3x130, 2x140, 1x140, 2x120
mrtvoly 8x60, 5x80, 5x100, 5x120, 3x130, 3x130, 3x130, trapně trhačky 1x150, 1x160, big fail 0x170 - to jsem ani neodlepil ze země
francouze 10x26, 10x31, 8x31, 8x31, 8x31
zakopávání 10x24, 10x24, 10x27, 10x27, 10x30, 8x30, 6x30 (+později době zkusmo 6x35)
zadní delty, lavice 12x6, 12x6, 12x6, 12x6, 12x6, 12x6
biceps s JR 12x14, 8x18, 6x20, 6x20
břicho na přeskáčku, asi 5x15
Jsem bezkonkurenčně nejhorší "squatter" celýho fóra. Prostě v nohách nemám naprosto žádnou sílu, a technika u těch vyšších vah je naprosto tragická - houpu se přes špičky a přijde mi, že to nahoru tlačím asi pěti centimetrama stehna těsně nad kolenem. Nahoru to jde hezky pomalu, což má za následek bolest v kolenou. Jo a taky mám dojem, že zabírám jednou nohou víc. Asi nějaká pokřivenost který jsem si dřív nevšim. Bléé!! Asi to budu muset podseknout aspoň o 20 kilo, ale fakt nemám tušení, jak se dostat vejš :P
Mrtvoly nahovno, totálně mokrý ruce a bylo to nějaký těžký. Asi za to může to dusno. Příště půjdu cvičit večer, třeba to bude lepší.
Pumpování bicepsů mě krutě nebavilo a docházela mi energie, tak jsem se na to po zralé úvaze vysral
+Včera jsem doma trochu šmrdlal upažování s těma ženskejma činkama co tu mám pro ženu ve snaze uvědomit si nějakou techniku, a výsledek je dneska bolavý rameno, díky kterýmu byly veškerý tlaky mimo diskuzi, takže hrudníkový split se bude konat až příště.
Posilovna se pomalu rozkládá. Půlka činek je povolená a protáčej se, malá kladka se rozpadla na kousky, půlka zářivek nesvítí a nejdou zavřít okna
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: pá květen 04, 2012 7:49 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: |
MLETY JELENI KOKOT - neuveritelny, uplne neuveritelne, uplne ze f pici prostriedok na zbavenie sa prebytocneho tuku. obsahuje tie najucinnejsie latky priamo z najhlavnejsieho organu jelena.
|
V ruske repre byl pred lety velky hit preparat, ktery se delal z lyci parohu jelenu. Bohuzel uz si nevzpomenu jak se to jmenovalo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá květen 04, 2012 7:50 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá květen 04, 2012 7:56 am Předmět: |
|
|
Mimochodem doktore, to cos mi radil ohledně mrtvol se předpokládám dá použít i na dřepy?...
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: pá květen 04, 2012 1:08 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Mimochodem doktore, to cos mi radil ohledně mrtvol se předpokládám dá použít i na dřepy?... |
Na drepy bych delal vic opakovani. Navic bych drepy chodil 2x tydne. Jednou tezky, druhy lehky (spatna alternativa neni pouzit lehke drepy pred mrtvolou, rozcviceni na mrtvolu pak muze byt naprosto minimalisticky).
Mrtvola je v tomhle podle mne dost specificka, mam za to, ze delat v ni vic jak 4 opakovani je na nic. Vzdy pokud jsem vymyslel podobny picoviny jako vic opakovani nez 4 prineslo mi to jen problemy se zady, urazy a absenci sily, vysledky vubec neodpovidaly vynalozne drine.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá květen 04, 2012 2:18 pm Předmět: |
|
|
Víc opakování by znamenalo jít s váhou ještě víc dolů  S tím mám zásadní psychickej problém, vzhledem k tomu, že se už měsíce snažím dostat přes 100-120 přiměřenou technikou
Jinak obvykle dřepuju právě před mrtvolama. Akorát je problém, že obvykle cvičím jen třikrát týdně (poslední dobou teda ne, ale to se zase brzo změní), právě kvůli jiným pseudosportovním aktivitám. To se pak těžko obojí cvičí dvakrát týdně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá květen 04, 2012 2:19 pm Předmět: |
|
|
To sou zase keci..nejhorší "squatter" jsem já,protože nedřepuju. 100kg bych ani nezvedl ze stojanu _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá květen 04, 2012 2:24 pm Předmět: |
|
|
No tak začni
Můj problém je právě v tom nulovým zlepšení :P
|
|
| nahoru |
|
 |
ratatoile
|
Zaslal: pá květen 04, 2012 5:21 pm Předmět: |
|
|
čus, můžu se zeptat, jak jsi měl ty problémy s ramenem, tak jak přišli na to že to je rotatorová manžeta? jaký ti doktoři dělali vyšetření než na to přišli?
onehda jsem si blbě nahodil jednoručku a když padala, tak mě pěkně prokřupalo v rameni, s rukou normálně hejbu (s bolestí, která snad přejde), jinak jse s tim byl na ortopedii a tam mi dělali RTG a vše ok prej, tak nevím...
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
ratatoile
|
|
| nahoru |
|
 |
ratatoile
|
Zaslal: pá květen 04, 2012 8:14 pm Předmět: |
|
|
a ještě jedna blbá otázka
měl jsi po tom co se ti stal ten uráz ramene hnedka ze začátku sníženou jeho hybnost?
|
|
| nahoru |
|
 |
EddieCz
|
Zaslal: so květen 05, 2012 8:47 pm Předmět: |
|
|
Nesmysl, nejhorsi squatter jsem ja, 80 kilo a uz mi povolila zada, fyzioterapeut rekl ne, trenerka rekla ne. Tak jedu jenom airsquats a cviceni na TRX.
No a taky se neposeru _________________ Willst du dich von etwas trennen
dann musst du es verbrennen. (Rammstein)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so květen 05, 2012 9:37 pm Předmět: |
|
|
| ratatoile napsal: | a ještě jedna blbá otázka
měl jsi po tom co se ti stal ten uráz ramene hnedka ze začátku sníženou jeho hybnost? |
Ne, jen mě to v určitých chvílích resp. při určitých pohybech bolelo, ale dalo se to rozcvičit (trvalo to docela dlouho) (bench třeba). Myslím, že jsem s tím běhal tak dva roky. Vůbec netuším kdy to ruplo definitivně, i když mám rámcovou představu. Bohužel tím že to nebylo okamžitý a intenzivní mě nenapadlo to začít řešit hned, protože de facto nebylo co. Prostě blbý okolnosti v kombinaci s kokotskýma doktorama mi daly dárek na celej život. Ale takovej Draper je na tom přece jen hůř, takže se snažím skuhrat jen trochu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|